Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.659
Πάλι καλά που δεν περνάνε και βάρκες να γίνει και κανένα ναυάγιοΕυχαριστώ πολύ![]()

Ευχαριστώ πολύ![]()

Εγώ θέλω εσένα![]()
kai δεν έδειξε κ κώλο....μόνο βυζΓιά!Με ξεχασε στο καραβι![]()

Τυχερος εισουν , μην το πεις ουτε του παπαΑκυρη η Ροξυ, μου το ακυρωσε μια ωρα πριν το ραντεβου....
αδελφος λεμεkai δεν έδειξε κ κώλο....μόνο βυζΓιά!![]()

Δεν θέλω γκρίνιες...Γιατί θα πω στον αγαπημένο διαχειριστή να σβήσει όλα τα βίντεο με Κωλο...kai δεν έδειξε κ κώλο....μόνο βυζΓιά!![]()
Θεέ και Παναγιά μου...!Ευχαριστώ πολύ![]()
Οχι οχι οχιΔεν θέλω γκρίνιες...Γιατί θα πω στον αγαπημένο διαχειριστή να σβήσει όλα τα βίντεο με Κωλο...
θες να πάθει κάνα καρδιακό επεισόδιο ο Σπύρος????????Δεν θέλω γκρίνιες...Γιατί θα πω στον αγαπημένο διαχειριστή να σβήσει όλα τα βίντεο με Κωλο...
θες να πάθει κάνα καρδιακό επεισόδιο ο Σπύρος????????![]()

Γιατί να το κάνεις αυτο;; τι θες;; να καταντήσει αλκοολικός;;Δεν θέλω γκρίνιες...Γιατί θα πω στον αγαπημένο διαχειριστή να σβήσει όλα τα βίντεο με Κωλο...
Το τέλειο κορμί τέλειες βυζάρες γυναίκα φωτιάΕυχαριστώ πολύ![]()
Σε θέλω.. αγάπη μου.. μπορεί να μην τα λέμε συχνά αλλά υπάρχει έρωτας μεγάλος...σ αγαπώ ξέρεις εσύ..Εγώ θέλω εσένα![]()
Μωρο μου γλυκο..Ευχαριστώ πολύ![]()
Το γραφειο σας παιζει πολυ με κοσμο που ειναι εκτος μπουρδελα,οποτε αν εχω επηρεαστει εγω απο κριτικες και δε θελω να σε παρω για παραδειγμα,ισως βρεθουν 3-5-10 στη θεση μου που θα σε επιλεξουν και δε θα εχουν καμια σχεση με το φορουμ εδω.Οποτε δεν ηρθε και το τελος του κοσμου.Καλη ηταν η τελευταια κριτικη σου by the way,σε σχεση με τις αλλες τουλαχιστον.Καλησπέρα αγόρια μου ήθελα να σχολιάσω κάτι πάνω σε μια καινούργια κριτική μου που είδα όσον αφορά το cim ότι δεν το κάνω πλέον δεν πάει να πει πως υποβαθμίζω τις υπηρεσίες μου με όσους έχω γνωριστεί είναι σεβαστό να έχετε την άποψη σας οι υπόλοιποι καλό θα ήταν εάν θέλετε να πείτε κάτι πρώτα να το δείτε οι ίδιοι και μετά να σχολιάσετε γιατί το ότι έχω αλλάξει κάποια πράγματα στο ραντεβού μου ακόμα ισχύει και στην διάθεση και στην λειτουργία του και στο γενικό κομμάτι. Φιλια πολλά
Εγώ θέλω εσένα![]()
![]()
καλημερα Αστερακια μου γλυκα και σημερα Διαθεσιμη απο 18.![]()
![]()
καλημερα Δεσποιναρα και σε εσενα