james034
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12.419
- Πόντοι
- 9.195
ωραία κωλάρα έχεις, να ξέρεις...
ωραία κωλάρα έχεις, να ξέρεις...
Αστερακι μου το αλλο χερακι δεν ειναι απο κοπελα αλλα ουτε και του γραφειου μας ανθρωποςχαχαχα.Το άλλο χεράκι, όχι της Σοφίας μας, επιτρέπεται να ρωτήσω εάν είναι από κοπέλα του γραφείου και αν ναι από ποια;
Αν απαντούσες σε μηνύματα να συνεννοούμαστε καλά θα ήτανΘα έρθω άμα με κλείσεις
Χεχεχε
@hornyasfuck καύλωσακαλημερα Αστερακια μου γλυκα καλη εβδομαδα να μου εχετε.
Διαθεσιμη απο σημερα και μεχρι τη παρασκευη 18
Τα φικακια μου
Αστερακια μου γλυκα .
Μου την πεσανε απο παντου
@hornyasfuck καύλωσα
τι ποδάρες ειναι αυτές
τι σωματάρα είναι αυτή;
Ποιήτρια είσαι με φαντασίαΚαλημερα Αστερακια μου γλυκοΔιαθεσιμη και σημερα 18..Με δινατους παιχτες οπως παντα σας θελω και με την τρελα που εχω στο Αντρικο φυλο και γυναικιο σωμα .
Που Τρελενονται με τα ομορφα ποδαρακια μου και την τρελα που εχω στη γοβες μου να της καρβονο στο σωμα σας και να γλυστρανε βασανιστηκα στο σωμα σαςΦιλακια τρελα με πολλες με πρωηνες καυλες το Δεσποινακι σας
Ποιήτρια είσαι με φαντασία
Εσύ αυτό κοιτάς??Ἀνορθόγραφη ποιήτρια ὅμως
Εσύ αυτό κοιτάς??
Αστα αυτα φιλολογε , το σώμα έχει σημασίαἈνορθόγραφη ποιήτρια ὅμως
Πες μου ότι δεν τις βάζεις σε ραντεβού να γράφουν εκθέσειςΤά πάντα κοιτάζω
Πες μου ότι δεν τις βάζεις σε ραντεβού να γράφουν εκθέσεις
για εσένα το έβαλε το κάρφωμα με τις γοβεςὩραῖα σενάριο γιά βιτσιόζικο σέξ! Εὐχαριστῶ
για εσένα το έβαλε το κάρφωμα με τις γοβες
Να ξέρεις όμως θα κάνει πολλά ορθογραφικά λάθη για να την πάρεις από κωλοΓουστάρω ψηλά τακούνια καί γόβες γενικῶς... Πλατφόρμες ὄχι
Να ξέρεις όμως θα κάνει πολλά ορθογραφικά λάθη για να την πάρεις από κωλο
Ἐγώ εἶμαι τοῦ μουνιοῦ... Εἰδικά νά τό γλείφω: ἔχω κάνει γλειφομούνι μέχρι καί 45 λεπτά
Παντα και το καλο ειναι οτι η φαντασιοοση μου την κανω πολες φορες πραγματικοτητα Αστερι μουΠοιήτρια είσαι με φαντασία