despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 11.319
Εεεε...Μωρο μου δικιο εχει χαχαχα +20 τα φρουτακιαΤα δικά σου είναι μέλι....μέλιιιιιιιιιιιιι
Εεεε...Μωρο μου δικιο εχει χαχαχα +20 τα φρουτακιαΤα δικά σου είναι μέλι....μέλιιιιιιιιιιιιι
Φρουτάκια παρακαλώ από σήμερα και λιγότερο τσιγάρο
Θέλω να τα καταπιώ όλααααα
Χαχαχαχα
Με αυτά τα φρουτάκια ρε φίλε θες μισό πακέτο μαλμπουρα στο μισάωρο και ένα φραπέ σχετο
ΚαιΣυνήθως τρελαίνονται όταν τον ρουφάω
Αγάπη δεν το ζητώ είναι,στο μενού μου και το κάνω καλά(από λόγια δικά σας παντα)Όσες το ζητάτε επιτακτικά, πρέπει να σας το χρεώνουμε +20
![]()
Κανόνισε εσύ να φτιάξεις ίντριγκες εδώ μέσα και δεν θέλω τέτοιαΆντε να μας τρελάνεις
Η καλύτερη απ’ όλες τους πρέπει να είσαι…
Δηλώνει και παρθένα από κωλο μια φορά τον μήνα ..Δυνατή στο κρεβάτι με προίκα![]()

Ομολογώ@ΔανάηMagic πως γίνεται ρε καβλα να μας κάνεις πέτρα μόνο που διαβάζουμε να γράφεις κάτι?
Έκφυλο και βρώμικα άγριο ξέσκισμα γουστάρεις πιστευω και έχεις μπει ψηλά στη λίστα μωρό μου
Γυναίκα που γαμιεται πρώτα εγκεφαλικά με βρωμολογα κλπ σίγουρα γαμιεται και σαν κτήνος στο πήδημα.Ομολογώ
Μ αρέσει το γαμησι
Και το έκανα εργασία
Είμαι μια τίμια σεξεργατρια που τιμώ το μαρουλακι που μου σκας
Καυλα εισαιΚανόνισε εσύ να φτιάξεις ίντριγκες εδώ μέσα και δεν θέλω τέτοια
Όλες ειμαστε ξεχωριστές
Κάθε μία μοναδική και ιδιαίτερη
Είμαστε οι Hot καυλομούναροι του Μάγου
Εμάς επιλέγετε να σας κάνουμε τα γούστα σας
Και επειδη είμαστε καυλιαρες γουστάρουμε να γαμιομαστε και φυσικά να μας τα ακουμπάτε....
Γιατί έτσι είναι τα πράγματα
Για αυτό και κουβαλάω παντού τον δονητή μου.....έχω συνέχεια καυλες!!!Είσαι η ηδονή προσωποποιημένη.
Η καύλα κυλάει σε κάθε κύτταρο σου.
Απο αυτό άλλο τίποτα!!!!Και φαντασιώσεις;
Ποιες βρώμικες ατάκες και λόγια κατά τη διάρκεια της πράξης φτιάχνουν και εξιταρουν μια γυναίκα? Κομπλιμέντα η βρώμικα λόγια? Οι σεξεργατριες καμιά συμβουλή? Πήρα αφορμή από το συγκεκριμένο σχολιοΓυναίκα που γαμιεται πρώτα εγκεφαλικά με βρωμολογα κλπ σίγουρα γαμιεται και σαν κτήνος στο πήδημα.
Ανέβασε την μια Θεσσαλονίκη ρε μαγε. Αλλιώς θα πρέπει να βρούμε τρόπο να ερθουμε Αθήνα.
Εξαρτάται τη διάθεσηΠοιες βρώμικες ατάκες και λόγια κατά τη διάρκεια της πράξης φτιάχνουν και εξιταρουν μια γυναίκα? Κομπλιμέντα η βρώμικα λόγια? Οι σεξεργατριες καμιά συμβουλή? Πήρα αφορμή από το συγκεκριμένο σχολιο
Κάπως συμβαίνει και με τη γυναίκα που θα συνοδευσεις στο κρεβάτι σουΕξαρτάται τη διάθεση
Τι θέλει ο πελάτης?
Και αν εγώ μπορώ να ανταποκριθώ όχι απλά να είμαι εκεί
Η @ΔανάηMagic Μας καυλωνειΚάπως συμβαίνει και με τη γυναίκα που θα συνοδευσεις στο κρεβάτι σου
Εσείς είστε εκείνη την ώρα στο παιχνίδι και ψάχνετε να βρείτε τι σας αρέσει-ταιριάζει-καυλωνει
Δεν είναι όλα τα γαμησια τα ίδια
....Μαγεία είναι
Εεεεετσι κ Υπουργέ μουΕν αρχή ην η κοινή συναίνεση και ποτέ πίεση σε μια γυναίκα
Με το κάθε άτομο είναι διαφορετικό και εκεί έγκειται η μαγεία της καύλας
Κι εσείς εμάς και για αυτό γίνεται παρτάκι εδώ μέσα!!!Η @ΔανάηMagic Μας καυλωνει
Ετσι βρε μαναριΚι εσείς εμάς και για αυτό γίνεται παρτάκι εδώ μέσα!!!