Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.667
Καταλάθος...δεν ήθελα...Τα κουκούτσια άραγε τα κατάπιε???![]()
Καταλάθος...δεν ήθελα...Τα κουκούτσια άραγε τα κατάπιε???![]()
Εγω τα μουνοζουμα σου αλλα φοβαμαι πως θα ειναι καυτα και θα ζεσταθω παραπανω... Βγαινουν και σε freddo?Τι προτιμάς?
Θα βάλουμε παγάκια μωρό μου, το θέμα είναι ότι είναι γλυκά...αν δεν έχεις πρόβλημα ( τα έχω δοκιμάσει)Εγω τα μουνοζουμα σου αλλα φοβαμαι πως θα ειναι καυτα και θα ζεσταθω παραπανω... Βγαινουν και σε freddo?![]()
Αποφευγω τα γλυκα γιατι ειμαι στη γραμμωση αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεση!!! Εξαλλου μαζι σου θα καψω και το γαλα της μανας μου οχι μονο τα γλυκα σου μουνοζουμα!!!!Θα βάλουμε παγάκια μωρό μου, το θέμα είναι ότι είναι γλυκά...αν δεν έχεις πρόβλημα ( τα έχω δοκιμάσει)
Και εγω στην γράμμωση είμαι... θα τα κάψουμε παρέαΑποφευγω τα γλυκα γιατι ειμαι στη γραμμωση αλλα για σενα θα κανω μια εξαιρεση!!! Εξαλλου μαζι σου θα καψω και το γαλα της μανας μου οχι μονο τα γλυκα σου μουνοζουμα!!!!
βγαινει και με φραουλες αυτοΝα πίνετε πολλά υγρά τώρα που έχει πολύ ζέστη και να τρώτε φρούτα...Πολλά φρούταΑύριο διαθέσιμη από της 18:00
![]()
Αύριο διαθέσιμη αλλά σήμερα μας καυλωσες!!!Να πίνετε πολλά υγρά τώρα που έχει πολύ ζέστη και να τρώτε φρούτα...Πολλά φρούταΑύριο διαθέσιμη από της 18:00
![]()
Όλη η καυλα του κόσμου σε σένα είναι !!!Αύριο διαθέσιμη αλλά σήμερα μας καυλωσες!!!
Μπορώ να στο έχω όρθιο κάθε μέρα .....Αύριο διαθέσιμη αλλά σήμερα μας καυλωσες!!!
Τελεια και τρελενομεΤο ξύλο όμως στα κωλομερια θα το φας εσύ...όχι το κουνελακι![]()
Μωρο μου ειπα μου λειπεις και εφανιστηκες..Να πίνετε πολλά υγρά τώρα που έχει πολύ ζέστη και να τρώτε φρούτα...Πολλά φρούταΑύριο διαθέσιμη από της 18:00
![]()
Ότι θέλει το Δέσποινακι μου καλόΜωρο μου ειπα μου λειπεις και εφανιστηκες..
Και φρουτακια και νερακια και πολα υγρα πινουμε μωρο μου γλυκοΣοφια θελω τα κερασακια τα δικα σου αγαπη
Όπως καταλάβατε θα τα φτιάξω με την Δέσποινα...Ότι θέλει το Δέσποινακι μου καλό![]()
Άμα δεν δούμε βίντεο δεν πιστεύουμε τίποτα...Όπως καταλάβατε θα τα φτιάξω με την Δέσποινα...

Δυσκολεύτηκες πολύ να πεις το ναι βλέπωΌπως καταλάβατε θα τα φτιάξω με την Δέσποινα...
Ποοοοοοο. Τι ΚΩΛΑΡΑ είναι αυτή??? Θέλω να μπω
Καλημερουλια Αστερακια μου..![]()
Να μου εχετε μια ομορφη τριτη ολοι σας.
Παμε και σημερα δυνατα και σταθερα στης ωρες μας.
Διαθεσιμη οπως παντα απο της 18μ.μτα φιλακια μου ομορφιες μου σε ολους σας
![]()
Άμα δεν δούμε βίντεο δεν πιστεύουμε τίποτα...![]()
Όπως καταλάβατε θα τα φτιάξω με την Δέσποινα...
Ότι θέλει το Δέσποινακι μου καλό![]()
Μου αρέσει το γλείψιμο τι να κάνω...Δυσκολεύτηκες πολύ να πεις το ναι βλέπω![]()