slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 736
attention!!!!!!Καλησπέρα αγορια.. Διαθεσιμη σήμερα
attention!!!!!!Καλησπέρα αγορια.. Διαθεσιμη σήμερα
Ελπίζουμε να είναι καλά και να επιστρέψει σύντομα κοντά μαςΗ Αριάνα αποχώρησε; έχει κατέβει από τον Μάγο
Μήπως για κάποιο διάστημα μεινει εκτος;Ελπίζουμε να είναι καλά και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας
Για πολύ χυσιμο είσαι μωρό μουΕνημερώνω σήμερα πως λόγο καιρό δεν θα κάνουμε σεξ αλλά Έρωτα, φιλιά, γούτσου _γούτσου ...
Αριανα μου η κωλαρα σου!!!Ηδη μας λειπει η κωλαρα σου!!!!!
Ξεκινάει να καταρρέει το νήμα χωρίς αριανα !!ηταν το βασικό στέλεχος εδώ της ηγεσίας των ματσικ κερλς!! Μάγε βγες και μιλα ρε αν έχεις μπάλες και ξηγα στο λαό έχεις μια υποχρέωση !!
Σωστος.το μοναστηρι να ναι καλα.αλλα η κοπελια ειναι σημειο αναφορας.ας μας απαντησει το γραφειο αν εφυγε για λιγο;αν επιστρεψει;κ.λ.π.ουδεις αναντικαταστατος
Πολύ ευχαρίστως εφόσον ανοίξει καρτέλα της κοπέλας γιατί δεν υπάρχει καρτέλα για αυτό κ έγραψα εδώ δύο λόγια..όσο για την Αριάνα φίλοι μου πάντα υπάρχουν λόγοι απουσιας κ όπως καταλαβαίνετε υπάρχει πάντα μια κινητικότητα σε όλες κάποια στιγμή.. μπορεί να σταματήσε.. πολλά μπορεί..για να κατέβηκε κάποιος λόγος θα υπάρχει που δεν μας αφορά..ας προχωράμε με τις ενεργές...αυτή είναι η ουσία..κατά την προσωπική μου άποψη..Γράψε και μία κριτική για την κοπέλα
Για καλά? Η προσορινα?Σταμάτησε και η ρανια ;
Kαι η φραντσεσκα καλη φαινεται!!!Οπως έφυγε και η γιολαντα έφυγε και η αριανα χωρίς να μας πει το γραφείο τπτ και παίζοντας θέατρο (οι κοπέλες προφανώς είναι ελεύθερες να σταματήσουν οπότε θέλουν αλλά οφείλει το γραφείο να το πει και όχι να λέει θα γυρίσει σύντομα η όταν το θελήσει κτλπα)..
Έφυγε η γιολαντα έφυγε η αριανα εάν φυγει και η Σοφία θα μείνε μόνο η Βανέσα με την φίλη της που και οι 2 μαζί είναι 180 kg να κάνουν τα αποστειρωμενα προγράμματα τους με φρέσκο άρωμα σαρδελας χαμηλά . καληνύχτα μαγε
Και είναι πίστεψε με … τη δοκίμασα μια φορά και σήμερα θα ειναι η δευτερη … και θα υπάρχει σίγουρα συνέχεια με τη συγκεκριμένη ..Kαι η φραντσεσκα καλη φαινεται!!!