james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 45.977
- Πόντοι
- 14.095
Ε μετά το χεράκι, έχουμε κι άλλα να βάλουμε ημεις! Υμείς όχι!!Χέρι βάζω και εγω....
Ε μετά το χεράκι, έχουμε κι άλλα να βάλουμε ημεις! Υμείς όχι!!Χέρι βάζω και εγω....
Και εγώ εσένα Βασίλισσα.. φιλιά κουκλαρα μου1 η 2 ώρες να είναι δεν έχει σημασία....σημασία έχει ότι θα σε εχω Άρχοντα...φιλιά πολλά ❤❤

Τα άλλα βαλε...ξέρεις...Ε μετά το χεράκι, έχουμε κι άλλα να βάλουμε ημεις! Υμείς όχι!!![]()
μα το θεό είδα την φωτό και μ' έπιασε μιά λόρδα... ούτε που' ριξα δεύτερη ματιά στην κωλοτρυπίδαΠοιος θα μου φάει το κουλούρι;![]()
Εγω θελω θελω ν να συζηταω και ταυτοχρονα να μαθω για θεματα βιολογικης φυσεως οταν κανουμε live....Ξέρεις ότι θέλω!![]()
ρε τι σου ειναι οι 3 ποντοι διαφορα τελικα εεε?
κοιτα να δεις...
Κάρφωμα για να μην λένε ότι σπαμαρουμε κιόλας, σωστος![]()
θα σεβεσαι ειπα![]()
Ποιος θα μου φάει το κουλούρι;![]()
Νομίζω ότι αδικείς τον εαυτό σου φίλε μουΤο προβλημα ωστοσο ειναι οτι εγω απο θεωρια δεν μπορω να μαθω- συγκρατησω τιποτα..
Λες?Νομίζω ότι αδικείς τον εαυτό σου φίλε μου
Ωραιο στησιμοΜωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30![]()
Οι τρυπουλες ετοιμες για παιχνιδια απο αυριο;Μωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30![]()
Καλησπερα @Βανέσα MagicΜωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30![]()

Ελαστικό τον βλέπωΖητώ ταπεινά συγγνώμη....
Αχχχ αυτή η πίσω πόρτα πότε θα ανοίξει;;Μωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30![]()
Καλώς την φλογερη κοκκινομάλλα.. πανέμορφο μουνακι (Όχι οτι πάει πίσω κάτι άλλο πάνω σου, αλλά είναι το κερασάκι.. )Μωρακια τι κάνετε;;; αύριο διαθεσιμη από 12:30![]()