Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιατί είναι κουτσομπόλα...Τὴ φωτό τί τή θές; Γιά νά'χουμε ψυχικά τραύματα γιά τό ὑπόλοιπο τῆς ζωῆς μας;
Το Σοφάκι μην το πιάσεις στο στόμα σου...με τα αγόρια μού θα μιλάω συνέχεια...Επιβεβαιώνω κι εγώ, το έκανε και χτες, και προχτές η σοφία, ξεκάθαρα το κάνουν επίτηδες αν θες τη γνώμη μου
![]()
Εγώ φτιάχνω καφέ και περιμένω...Ἀρχίσαμε!! Ἤχησε τό καμπανάκι γιά τὸν 1ο γύρο...
Χώσε μωρό μου...Το Σοφάκι μην το πιάσεις στο στόμα σου...με τα αγόρια μού θα μιλάω συνέχεια...
Καλημέρα αγαπημένε μου! Πόσες σελίδες σήμερα διάβασες??Καί καλημέρα ΚΟΥΚΛΑ!
Μην δούνε να φτιάχνουμε κατάσταση εδώ..αμέσωςΧώσε μωρό μου...
Μωρό μου να στείλω από ένα πακετάκι να στρώσουν?Τι θές?Καλημέρα αγαπημένε μου! Πόσες σελίδες σήμερα διάβασες??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην δούνε να φτιάχνουμε κατάσταση εδώ..αμέσως
Καλημέρα αγαπημένε μου! Πόσες σελίδες σήμερα διάβασες??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μην δούνε να φτιάχνουμε κατάσταση εδώ..αμέσως
Χαχαχαχαχαχαχα εγώ όταν ξυπνάω βλέπω όλες της καρδούλες σου και μου αρέσειἜβαλαν 11 σελίδες σέ 15 ὧρες περίπου καί ἀπ'τό πρωί ἄλλες δυόμισυ... Ε, ΔΕΝ ΠΑΕΙ!
Έχει περάσει και επίσημα η μια ώρα , λες πολλά και δεν βλέπουμε ροζ...Χαχαχαχαχαχαχα εγώ όταν ξυπνάω βλέπω όλες της καρδούλες σου και μου αρέσει![]()
Δεν έχει σήμερα! Ίδιο ροζ με χθες είναι..Δεν άλλαξε...Έχει περάσει και επίσημα η μια ώρα , λες πολλά και δεν βλέπουμε ροζ...
Έχω ένα άγχος μην άλλαξαν απόχρωση από τον ήλιο...Δεν έχει σήμερα! Ίδιο ροζ με χθες είναι..Δεν άλλαξε...
Που ήσουν;;; Χαμος έγινε χθες βράδυ…Ρέ γαμῶ το! 11 Σελίδες σέ 15 ὧρες περίπου! Γιά ρεκόρ γκίνες πᾶτε;;;!! Ἔλεος!

Επιβεβαιώνω...και μένα ο πούτσος μου πάντα ροζ είναι!Δεν έχει σήμερα! Ίδιο ροζ με χθες είναι..Δεν άλλαξε...
Χαχαχαχαχαχαχα είναι στη σκιά όλα υπό έλεγχο...Έχω ένα άγχος μην άλλαξαν απόχρωση από τον ήλιο...
Πήγε η καρδιά μου στη θέση της...Χαχαχαχαχαχαχα είναι στη σκιά όλα υπό έλεγχο...
Εεεεεπ…κουβαρντάς Ε;;;;Το ενα ειναι τσαμπα το αλλο κοστιζει το λιγοτερο 150 ευρω. Καλυτερα αγαπες λοιπον.
Που είσαι;;; Γυρνά πίσω ή έστω τηλεφώνα!!Εδω γινεται ο τζερτζελος. Αν και προσωπικα δε συμμετεχω και τοσο τελευταια. Βαριεμαι.
Είπα εγώ να μη μιλάς με τα αγόρια σου;Το Σοφάκι μην το πιάσεις στο στόμα σου...με τα αγόρια μού θα μιλάω συνέχεια...