Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.657
Χαχαχαχαχαχαχα Psycho Killer _ Greek paranoia! Το κορίτσι μού είναι γλυκιά ❤![]()
Δες την πώς μας κοιτάει... εσυ τι λες;
Χαχαχαχαχαχαχα Psycho Killer _ Greek paranoia! Το κορίτσι μού είναι γλυκιά ❤![]()
Δες την πώς μας κοιτάει... εσυ τι λες;
Επισης εκτος απο τσιμπουκλου ξεχασα να προσθεσω και καποιες αλλες λεξεις και εκφρασεις που σε χαρακτηριζουν οπως π.χ.Εγω το ξέρω καλύτερα από όλους ❤
Άρχισε τώρα......η διπολικοτητα βγήκε στο άλλο άκρο τώρα...
Βρε συ τώρα που είπες θέλει η γιολαντα να κρυφτει και η χαρά δεν την αφηνει ας πω και αυτό δημόσια....πάω σήμερα να πάρω το αμάξι μου και το είχα παρκάρει λίγο "χαζα" και κοιτάξτε τι μου ειχαν κολλήσει πάνω ....Επισης εκτος απο τσιμπουκλου ξεχασα να προσθεσω και καποιες αλλες λεξεις και εκφρασεις που σε χαρακτηριζουν οπως π.χ.
1) αλογο (διοτι εισαι ψιλη)
2)κολαρα (απλα δεν μπαινω στην διαδικασια να το αναλυσω, διοτι οποιος σε εχει δει live καταλαβαινει τι εννοω φανταζομαι)
3) θελει ... να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει (στο εχω ξαναγραψει σε προηγουμενα ποστ οταν καμια φορα απο αυτα που ανεβαζεις απλα ισχυει στην περιπτωση σου αυτη η εκφραση![]()
![]()
)
Και πολλα αλλα ακομα![]()
![]()
![]()
Ποιο μέλος στο άφησε?Βρε συ τώρα που είπες θέλει η γιολαντα να κρυφτει και η χαρά δεν την αφηνει ας πω και αυτό δημόσια....πάω σήμερα να πάρω το αμάξι μου και το είχα παρκάρει λίγο "χαζα" και κοιτάξτε τι μου κολλήσει πάνω ....
Δεν ήταν μέλος....κάποιος στην γειτονιά μου ήταν.....Ποιο μέλος στο άφησε?
Είναι αυτό που λένε "σε πήρε χαμπάρι η γειτονιά"...Δεν ήταν μέλος....κάποιος στην γειτονιά μου ήταν....
Σε εχουν μαθει ολοιΒρε συ τώρα που είπες θέλει η γιολαντα να κρυφτει και η χαρά δεν την αφηνει ας πω και αυτό δημόσια....πάω σήμερα να πάρω το αμάξι μου και το είχα παρκάρει λίγο "χαζα" και κοιτάξτε τι μου ειχαν κολλήσει πάνω ....

Έχεις κάνει ζημιές στην γειτονιά σου... λογικό...Δεν ήταν μέλος....κάποιος στην γειτονιά μου ήταν.....
Αν και δε θα επρεπε να ασχοληθω,αλλα μιας και ειμαι στον τομεα της ασφαλειας,αυτο που βλεπεις εδω δεν ειναι καθολου αστειο. Υπαρχει περιπτωση να εχεις stalker θαυμαστη πελατη,που σε παρακολουθει. Θες με ακους και το βλεπεις πιο σοβαρα,θες με γραφεις και δεν αντιδρας καθολου.Βρε συ τώρα που είπες θέλει η γιολαντα να κρυφτει και η χαρά δεν την αφηνει ας πω και αυτό δημόσια....πάω σήμερα να πάρω το αμάξι μου και το είχα παρκάρει λίγο "χαζα" και κοιτάξτε τι μου ειχαν κολλήσει πάνω ....
φανταζομαι δεν εννοεις με το αμαξι της?Έχεις κάνει ζημιές στην γειτονιά σου... λογικό...
Κότα δεν έχω δώσει δικαιώματα είμαι πολύ προσεκτική.....απλα κάποιες.φορες ίσως να με έχουν ακούσειΣε εχουν μαθει ολοι![]()
![]()

Μηπως ο γειτονας ειχε την τυχη να σε γνωρισει ?Δεν ήταν μέλος....κάποιος στην γειτονιά μου ήταν.....
Ευχαριστώ για την παρέμβαση σουΑν και δε θα επρεπε να ασχοληθω,αλλα μιας και ειμαι στον τομεα της ασφαλειας,αυτο που βλεπεις εδω δεν ειναι καθολου αστειο. Υπαρχει περιπτωση να εχεις stalker θαυμαστη πελατη,που σε παρακολουθει. Θες με ακους και το βλεπεις πιο σοβαρα,θες με γραφεις και δεν αντιδρας καθολου.
Έλα να μείνουμε μαζί...εμένα λεμόνια μού αφήνουν...Μια χαρά...Ευχαριστώ για την παρέμβαση σου
Αλλα.ναι εχω πάρει τα μέτρα μου σαφώς και είναι όλα.υπο έλεγχο...
Η Γιολ πάντα τα έχει ολα υπο έλεγχο και ακόμα οταν τα πράγματα φαίνεται να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, και πάλι εχει τον έλεγχοΕυχαριστώ για την παρέμβαση σου
Αλλα.ναι εχω πάρει τα μέτρα μου σαφώς και είναι όλα.υπο έλεγχο...
Οταν βγαίνει η μπαίνει στο αμάξι ενδεχομένως να γίνονται οι ζημιές.....κατά την έξοδο του αριστερού ποδιού κ έπειταφανταζομαι δεν εννοεις με το αμαξι της?
Αχ πόσο με ξέρεις χωρίς να με ξέρεις ❤Η Γιολ πάντα τα έχει ολα υπο έλεγχο και ακόμα οταν τα πράγματα φαίνεται να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, και πάλι εχει τον έλεγχο
Έλα να μείνουμε μαζί...εμένα λεμόνια μού αφήνουν...Μια χαρά...
Βρε συ τώρα που είπες θέλει η γιολαντα να κρυφτει και η χαρά δεν την αφηνει ας πω και αυτό δημόσια....πάω σήμερα να πάρω το αμάξι μου και το είχα παρκάρει λίγο "χαζα" και κοιτάξτε τι μου ειχαν κολλήσει πάνω ....
Εισαι και σεξιστης πέρα από όλα τα άλλα....Ένα ένα τα μάζευα απ’ τον μπαχτσέ.. δε σ’ άρεσε κιόλας...
Η αλήθεια είναι ότι με την οδήγηση έχετε όλες ένα θέμα. Φαντάζομαι μίσος κωλος έξω, το άλλο μισό κράσπεδο και ο μπροστινός δεν έβγαινε ούτε με προσευχές. Αυτές είστε.