Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε τύπε έχεις τρείς κριτικές (οι δύο για studio και η μία με callgirl από το 2016) .160€;;;;; + το ξενοδοχειο;;;; 180+;;; γιατι ρε παιδια;
...πηγαινοερχομαι με το τρολλεϋ, τα χρηματα μου φτανουν για ενα fiat Punto μεταχειρισμενο, αλλα εγω θελω να παρω την Ferrari 488! Δεν βγαινω μαναμ' (η δν θελω να τα δωσω) οποτε παω εξω απο την Ferrari και τους κραζω για τις τιμες, εννιοτε κραζω και τους οποιους πελατες πανε να παρουν ferrari!Ρε τύπε έχεις τρείς κριτικές (οι δύο για studio και η μία με callgirl από το 2016) .
Και στις τρεις μανουριάζεις για την τιμή και πόσα χρήματα έδωσες.
Σοβαρά τώρα ?

Σοβαρα φυσικα. Αυτο ειναι το βασικο θεμα κυριε Σερλοκ Χολμς. Τι κριτήριο ειναι αυτο με τις κριτικες; Δεν καταλαβα. Πρεπει να ανεβαζω κριτική με οσες εχω παει; Αν εισαι τοσο δυνατός μεγιστανας εσυ δωσε τα λεφτα και μην ασχολεισαι.Ρε τύπε έχεις τρείς κριτικές (οι δύο για studio και η μία με callgirl από το 2016) .
Και στις τρεις μανουριάζεις για την τιμή και πόσα χρήματα έδωσες.
Σοβαρά τώρα ?
Ντάξει κύριε κοκοβίκε μου .Σοβαρα φυσικα. Αυτο ειναι το βασικο θεμα κυριε Σερλοκ Χολμς. Τι κριτήριο ειναι αυτο με τις κριτικες; Δεν καταλαβα. Πρεπει να ανεβαζω κριτική με οσες εχω παει; Αν εισαι τοσο δυνατός μεγιστανας εσυ δωσε τα λεφτα και μην ασχολεισαι.
Και 200 κσι 300 και οσα εχεις. Οσα σου ζητανε να τα δινεις και ασε εμας τα μπατιρακια να κλαιγομαστε. Καλη συνεχεια κυριε Ωναση.
Καλώς τον χουβαρντά!!160€;;;;; + το ξενοδοχειο;;;; 180+;;; γιατι ρε παιδια;
Τι γιατί? Δε βλέπεις που γίνεται χαμος με μηνύματα για το τηλέφωνο, εχει ζήτηση, αρα λεφτά υπάρχουν.160€;;;;; + το ξενοδοχειο;;;; 180+;;; γιατι ρε παιδια;

Οι παίχτες όντως θα χαλαρώσουν, η Μάγδα όμως ξεκάθαρα όχι!Βαλε τον αριθμο σου στην υπογραφη σου,οπως ολες οι κοπελες! Θα χαλαρωσουν οι παιχτες!
...θα γεμισει μηνυματα, αλλα οχι για ραντεβου! Στους 10, οι 5 θα στελνουν για καβλαντισμα, οι 2 θα στειλουν για πληροφοριες/τιμες/ωραριο/λεπτομερειες (χωρις να θελουν οντως να την δουν, απλα να μαθουν), οι 2 θα στειλουν pic dick και 1 θα στειλει για ραντεβου!!!!Οι παίχτες όντως θα χαλαρώσουν, η Μάγδα όμως ξεκάθαρα όχι!
Θα γεμίσει νέα μηνύματα το viber από άτομα που λογικά δεν έχει χρόνο να εξυπηρετήσει!
Αφήστε το κορίτσι να λειτουργήσει όπως μπορεί και θέλει..
(Δεν την έχω συναντήσει ακόμα)
Και σε μένα αν μπορείς καμαριΈτοιμος και εσύ
Καλησπέρα Μάγδα! όποτε μπορέσεις και σ' εμένα σε παρακαλώ!Έτοιμος και εσύ

ΈλαΟι παίχτες όντως θα χαλαρώσουν, η Μάγδα όμως ξεκάθαρα όχι!
Θα γεμίσει νέα μηνύματα το viber από άτομα που λογικά δεν έχει χρόνο να εξυπηρετήσει!
Αφήστε το κορίτσι να λειτουργήσει όπως μπορεί και θέλει..
(Δεν την έχω συναντήσει ακόμα)
Γεια σου Νιάρχο.Καλώς τον χουβαρντά!!
...θα γεμισει μηνυματα, αλλα οχι για ραντεβου! Στους 10, οι 5 θα στελνουν για καβλαντισμα, οι 2 θα στειλουν για πληροφοριες/τιμες/ωραριο/λεπτομερειες (χωρις να θελουν οντως να την δουν, απλα να μαθουν), οι 2 θα στειλουν pic dick και 1 θα στειλει για ραντεβου!!!!
Και μετα αναρωτιομαστε γτ δν απαντανε οι κοπελες στα μηνυματα μας![]()
Αν αυτό γίνεται εδώ, φανταστείτε στα κινητά των κοριτσιών τι γίνεται. Οχι γιατί μας τα λένε τα κορίτσια και δεν τα πιστεύουν κάποιοι, τα θεωρούν υπερβολές . Μια ματιά εδώ και σε άλλα νήματα με ατελείωτα παρακάλια για ενα τηλέφωνο , αρκούν να καταλάβεις. Αλλοι στεναχωριούνται που δεν τους απαντά η κοπέλα ή τους έχει μπλοκάρει και υπόσχονται οτι θα ειναι καλά παιδιά πλέον και να τους συγχωρέσουν κλπ.Μετά γράφετε για τις ελληνίδες στο γνωστό νήμα.
Εδώ παρακαλάτε τις πουτάνες να τις πληρώσετε και σας βάζουν στην ουρά.
Μην παραπονιέστε μετά, αγαπητά ναυάγια.
υπόσχονται οτι θα ειναι καλά παιδιά πλέον και να τους συγχωρέσουν κλπ.![]()