Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
αν δεν εισαι στην 3η σου κατα σειρα αιτηση μην περιμενειςΣε μένα δεν το εστειλες
Λες??αν δεν εισαι στην 3η σου κατα σειρα αιτηση μην περιμενεις![]()
καποιοι το πηραν στην 3η προσπαθεια οποτε ξαναστειλε και......

Τελικά χρειάζεται να παρακαλέσουμε για να πηδήξουμε με πληρωμή ή όχι;
Αν σ πω ότι είμαι στη. 5η?καποιοι το πηραν στην 3η προσπαθεια οποτε ξαναστειλε και......![]()
Θα πεις ψεματα γιατι μιλουσαμε στο τηλέφωνο πριν απο λιγο ?Αν σ πω ότι είμαι στη. 5η?
αρα η ταριφα ανεβηκε στα 5 πμ?Θα πεις ψεματα γιατι μιλουσαμε στο τηλέφωνο πριν απο λιγο ?
Εξαρτάται.... Αναμονή για την κριτική μετά το ραντεβού τοτεΘα πεις ψεματα γιατι μιλουσαμε στο τηλέφωνο πριν απο λιγο ?
Πολύ μήνυμα...Για καινούργιο σκληρό είσαι...τα 15.000 μηνυματα ειναι οντως τοσα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ετοιμος και εσυ κυριε
Σου έχω στείλει 6 φορές εγώ ΜάγδαΘα πεις ψεματα γιατι μιλουσαμε στο τηλέφωνο πριν απο λιγο ?
καταλαβα αποΕιμαι εδω πραγματικα 5 ωρες και απανταω μονο σε μηνυματα
οποτε κατι εκανα σημερα
σήμερα τζίφος...θα είσαι ψεύτης...γιατί σου έστειλα το κινητό της για να μην σκούζεις...Αν σ πω ότι είμαι στη. 5η?
Εγώ φταίω που δεν το μαρτυραω..σε ευχαριστώ και δημόσια πλέον με like?...θα είσαι ψεύτης...γιατί σου έστειλα το κινητό της για να μην σκούζεις...
...αν ήθελες...θα τα είχες βάλει ήδη...Εγώ φταίω που δεν το μαρτυραω..σε ευχαριστώ και δημόσια πλέον με like?
Οπως το πας, θα δινεις ραντεβου πιο αργα απο τις δικασιμους που δινει το δικαστηριο στην Αθηνα στις νεες υποθεσειςΕιμαι εδω πραγματικα 5 ωρες και απανταω μονο σε μηνυματα
οποτε κατι εκανα σημερα
Απανταει στα πμ να δωσει τηλεφωνο, δεν σας αρεσει.Οπως το πας, θα δινεις ραντεβου πιο αργα απο τις δικασιμους που δινει το δικαστηριο στην Αθηνα στις νεες υποθεσεις
Μετα απο 3-4 χρονια δηλαδη
Ρε τύπε χιουμορ εκανα, δεν με χαλανε εμενα αυταΑπανταει στα πμ να δωσει τηλεφωνο, δεν σας αρεσει.
Δεν απανταει στα πμ γιατι επηξε, δεν σας αρεσει.
Φτιάξτε ενα manual τελικα να δουνε και αυτες πως σας αρεσει τελικα.