Διαγραμμένο μέλος 227688
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 13.427
- Πόντοι
- 4.496
Θελω .. οχι την σκουπαΌχι απλά τα καταπίνει .
Hoover Πανούλη μου
![]()
Θελω .. οχι την σκουπαΌχι απλά τα καταπίνει .
Hoover Πανούλη μου
![]()
Από την στιγμή που γύρισε ο Sasha από το NBA όλες οι επιστροφές είναι πιθανές πλέον.Αν το λεξικό του bou είχε φωτογραφίες , δίπλα στην λέξη "καυλοράπανο" θα ήταν ή φωτό της .![]()
Άνετα και χαλαρά στο top 3 των πρόσφατων εμφανίσεων ανεξάρτητων Ελληνίδων .
Το συνολικό πακέτο εμφάνισης , υπηρεσιών , χαρακτήρα κινείται αρκετά πάνω από 9 .
Έχω την αίσθηση ότι έχει σταματήσει , και προσωπικά της το εύχομαι γιατί είναι νέο κορίτσι .
Η γνωριμία μου μαζί της μου άφησε την εντύπωση ότι μεν της αρέσει τρελά να γαμιέται (και σε ποιο κορίτσι της ηλικίας της δεν αρέσει αυτό) αλλά δεν είναι και υπερήφανη που αυτό το κάνει επαγγελματικά .
Καλά να είναι το κορίτσι , αν επιστρέψει θα ακουστεί το μπάμ![]()
Είμαι νέος και δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα μωράκιΤηλέφωνο πως βρίσκω ρε παιδιά???
Τηλέφωνο πως βρίσκω ρε παιδιά???
....ρε μαγκα μου, εαν διαβαζες τις προηγουμενες 1-2 σελιδες (ουτε καν ολο το νημα) θα εβλεπες οτι το κοριτσι εχει κρεμασει το στριγκακι της (τουλαχιστον εδω κ σε αγγελιες).Είμαι νέος και δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα μωράκι

για να μη διαβάζω και εγώ και χάνουμε χρόνο τσάμπα και οι 2, όταν το μάθεις, στείλτο και σε μενα Μπουμπη.Θα διαβάζω την επόμενη φορά
τελικα εισαι διαβαστεροςγια να μη διαβάζω και εγώ και χάνουμε χρόνο τσάμπα και οι 2, όταν το μάθεις, στείλτο και σε μενα Μπουμπη.
Τι έγινε , πήρες σκυλάκι πανούλη ?

Δεν μπορώ να αντισταθώ στο όνομα του καινούργιου μέλους.Τι έγινε , πήρες σκυλάκι πανούλη ?
![]()
θα εμπιστευτώ Μπουμπη.τελικα εισαι διαβαστερος
![]()
Εχεις ΟΛΟ τον Σεβασμο μου Και Καταλαβα πολλα για εσενα !! Μονο και μονο που μπηκες στον Κοπο να απαντησεις Και να αναλαβεις την ευθηνη !! Πολυ Επαγγελματικο απο πλευρα σου !!! RESPECT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...... Fun Fact = Δεν Χρειαζοταν Καν να απαντησεις ! Μην εχεις αναγκη κανεναν Αγαπη μου !!!!! Και Ουτε Οι φιλες σου φταινε !!!! ΖΗΣΕ κι ασε τους Haters να HATE !!!!!!!!!Να πω ένα συγνώμη που έστειλα μήνυμα τόσο αργα
Που έλεγε αν μπορεί να γίνει το ραντεβού 13:00 ώρα την επόμενη μέρα έλαβα μήνυμα 8:00 ώρα το πρωί και το είδα τυχαία 8:20 που έλεγε ότι δεν μπορεί να γίνει 13:00 ώρα το ραντεβού κ λέω έχω βάλει ξυπνητήρι στις 10:00 ώρα και να απαντήσω εκείνη την ώρα αν γίνεται να βρεθούμε 12:00 ώρα
Η απάντηση που πήρα ήταν:
Δεν μπορώ να περιμένω τελευταία στιγμή. Ας το αφήσουμε τότε για άλλη μέρα που θα είσαι ξεκούραστη για να πάει καλά και το ραντεβού μας. Καλή συνέχεια.
Και απανταω ότι ξαναμπορω μεσημέρι την Πέμπτη.
Και πέφτω παλι για ύπνο αφού μου είπε κατηγορηματικά ότι δεν μπορεί.
Αργότερα διαβάζω ότι έγραψε εδώ για τα διαγραμμενα μηνύματα κτλ και του στέλνω στο viber στις 12:20:
Εξακολουθω να μπορώ να βρεθούμε αν θέλεις και μπορείς κατά τις 13:30 ώρα στο μπιλ
Δεν πήρα κάποια απάντηση...
Έγινε μια κακη συννενόηση και φταίνε αυτές οι φίλες μου που βγήκα το βράδυ και ξενύχτησα αλλιώς μια χαρά θα είχα ξυπνήσει το πρωί.
τυπε παραθετεις μνμ του 23 σε ανενεργο νημα απο περυσι....Εχεις ΟΛΟ τον Σεβασμο μου Και Καταλαβα πολλα για εσενα !! Μονο και μονο που μπηκες στον Κοπο να απαντησεις Και να αναλαβεις την ευθηνη !! Πολυ Επαγγελματικο απο πλευρα σου !!! RESPECT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...... Fun Fact = Δεν Χρειαζοταν Καν να απαντησεις ! Μην εχεις αναγκη κανεναν Αγαπη μου !!!!! Και Ουτε Οι φιλες σου φταινε !!!! ΖΗΣΕ κι ασε τους Haters να HATE !!!!!!!!!
Αστειο Οτι Το Στελνω 2 χρονια μετα ! Αλλα Τωρα σε βρηκα και ειδα το Θεμα !!!! Και Γιαυτο = Αυτο που εγραψα ηταν Γενικο !!!! All time Classic !! χαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!!Εχεις ΟΛΟ τον Σεβασμο μου Και Καταλαβα πολλα για εσενα !! Μονο και μονο που μπηκες στον Κοπο να απαντησεις Και να αναλαβεις την ευθηνη !! Πολυ Επαγγελματικο απο πλευρα σου !!! RESPECT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...... Fun Fact = Δεν Χρειαζοταν Καν να απαντησεις ! Μην εχεις αναγκη κανεναν Αγαπη μου !!!!! Και Ουτε Οι φιλες σου φταινε !!!! ΖΗΣΕ κι ασε τους Haters να HATE !!!!!!!!!
Το μνμ ειναι All time Classic !!! Τωρα Αν Η κοπελα Αν ειναι εκτος !!? Εφυγε απο το επαγγελμα ! ............. Ευχαριστω για το INFO !!!!!!!!!!!!!τυπε παραθετεις μνμ του 23 σε ανενεργο νημα απο περυσι....
τυπε παραθετεις μνμ του 23 σε ανενεργο νημα απο περυσι....δεν πειράζει μονον2 χρόνια έχει να απαντήσει η κοπέλα,όχι 10
Πως σε βρίσκουμε?Με απο οτι καταλαβα οι επιστημονικοι οροι για να πω αυτα που θελω ειναι: Cif & cim & 2 εκτόνωσεις +50€ το anal σε μικρα μεγεθη δεν νιωθω ακομα ετοιμη για ξεσκισμα απο πισω
Πως σε βρίσκουμε?