Bron
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2022
- Like
- 1.865
- Πόντοι
- 201
Και αυτό τι είναι;;;Οκ... ουδεν σχολιο![]()
Και αυτό τι είναι;;;Οκ... ουδεν σχολιο![]()
Κάποια στιγμή θα σου απαντήσει...Καλησπερα και σε εσενα.. Αν μας εκανες βεβαια και την τιμη να απαντησεις στα μηνυματα μας στο viber.. Ο λογος που δεν απαντας ειναι επειδη δεν δουλευεις? Ρωταω για να ξερω αν ειναι να σε υπολογιζουμε η οχι?![]()
μπουχουχου, γκρινιάρη...Το ερωτημα μου μενει αναπαντητο...
Η Λυδια με γραφει και δεν απαντα..
Τα μελη δεν δινουν καποια απαντηση (που σε αλλες περιπτωσεις δεν αφηνουν να πεσει τιποτα κατω)..
Οκ... ουδεν σχολιο![]()
Άμα επιδεικνύει τέτοια ψυχραιμία μέσω internet, σκέψου στο κινητό τι θα της στέλνει..Κάποια στιγμή θα σου απαντήσει...
Το πότε δεν το ξέρω....
Έως να πάρεις απάντηση πας παρακάτω...
Καλα ναι δεν εχεις αδικο.. δεν μπορω να τις πω τι να κανει.. απλα καλο θα ηταν να ξερω.. απο εκει και περα προφανεστατα θα παω παρακατωΚάποια στιγμή θα σου απαντήσει...
Το πότε δεν το ξέρω....
Έως να πάρεις απάντηση πας παρακάτω...

Γκρηνιαρης ε? Αυτο καταλαβες? Οκ, πες οτι θες.. καλη συνεχειαμπουχουχου, γκρινιάρη...

Οτι καταλαβενεις οτι ειναι.. καλη συνεχειαΚαι αυτό τι είναι;;;![]()

Δεν της στελνω τιποτα παραπανω απο το αν ειναι διαθεσιμη η οχι.. Τωρα αν θες να τα πεις οπως θες εσυ (χωρις αποδειξεις και καποια τεκμηριωση παω πασο)Άμα επιδεικνύει τέτοια ψυχραιμία μέσω internet, σκέψου στο κινητό τι θα της στέλνει..
![]()

Πες μια καλησπερα πρωτα στο κοριτσιΩραια κωλαρα!!![]()
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε
Της την εχω πει προσωπικα!!Πες μια καλησπερα πρωτα στο κοριτσι![]()

Επίσης...Ααα.. ωραία θέα παρεπιπτόντως...Καλησπέρα στην παρέα μας, καλό σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι μας
Να σαι καλά χαίρομαι π σου αρέσειΕπίσης...Ααα.. ωραία θέα παρεπιπτόντως...
Καλησπέρα καλησπέρα...Καλησπέρα στην παρέα μας, καλό σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι μας
Η θέα είναι κάτι περισσότερο από υπέροχη...δε χωρταίνεις να τη βλέπεις και σίγουρα και δεν θα χωρταίνεις να την γεύεσαι και να τη χαίρεσαι με κάθε τρόπο. Anal δεν κάνεις ε? αλλα anal fingering η γλυψιματάκια αφήνεις?Καλησπέρα στην παρέα μας, καλό σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι μας
αυτη η κοπελα εχει τρομερα μουνοχειλα... αν υγραινεται κ ολας ....να χυνει ζουμιαΚαλησπέρα στην παρέα μας, καλό σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι μας
Για να το λες αυτό κάτι ξέρεις μάλλον χιχιχιαυτη η κοπελα εχει τρομερα μουνοχειλα... αν υγραινεται κ ολας ....να χυνει ζουμια