Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εσύ τι πιστεύεις δηλαδή;;; ?θα πεις ότι δίνεις κώλο και τα αξιότιμα μέλη του bou θα δείξουν αδιαφορία;;; ????Λες να γίνει πανικός ;;; Καλησπέρα κιολας
Το θέλουμε!!!Λες να γίνει πανικός ;;; Καλησπέρα κιολας
???Δεν ντρέπεσαι μεγάλος άνθρωπος;;; Κι αν δεν έρθει ο Αθηναίος να σπρώχνει το αμαξίδιο;;; Πώς θα γίνει η συνάντηση;;; ???Πρόλαβα και πήρα το Νο1. Οι υπόλοιποι στην σειρά να πάρουν το νουμεράκι τους.![]()
Κι αξούριστος;;; ????Παρων!
Οχι ρε Αρκουδο,δες την φωτο Avatar που εχω και θα καταλαβεις !!! ?Κι αξούριστος;;; ????
Καλησπερα λυδια24 ολα τα μελη θελουν το κωλο σου.μη μας αφηνεις σε ανυπομονησια.Λες να γίνει πανικός ;;; Καλησπέρα κιολας
Έκφραση είναι τύπε!!! Παρόν κι αξούριστος ?Οχι ρε Αρκουδο,δες την φωτο Avatar που εχω και θα καταλαβεις !!! ?
Ναι βρε τρολαρωω ? ?Έκφραση είναι τύπε!!! Παρόν κι αξούριστος ?
???Δεν ντρέπεσαι μεγάλος άνθρωπος;;; Κι αν δεν έρθει ο Αθηναίος να σπρώχνει το αμαξίδιο;;; Πώς θα γίνει η συνάντηση;;; ???
Τα σέβη μου!!!Θα πάρω ταξί.![]()
Άκου ερώτηση τώρα.???Λες να γίνει πανικός ;;; Καλησπέρα κιολας
Βλέπω αναψατε, δε το σκέφτομαι να κάνω αναλ , επισησ κ να έκανα ποτέ θα έκανα με άτομα που τα γνωρίζω που είναι πελάτες μου κ έχουμε συναντηθεί σίγουρα αρκετές φορές
Χαχαχαχα δε θα δώσω αγάπη μου δε θέλω και όπως είπα άμα το έκανα θα το έκανα με άτομα που γνωρίζω έχουμε αποκτήσει κάποια σχέση κ νιώθω άνετα , σ ευχαριστώ πάντως για την ωραία περιγραφή χαχαχαΕγώ ένα οκτάποντο διαθέτω και αυτό μαραμένο.
Ούτε που θα το καταλάβετε ότι μπήκε.