Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 134
- Like
- 24.909
- Πόντοι
- 30.605
Δείξε και λίγο βυζι. Τόσο καιρό στο ζητάμε!!!Καλησπέρα σ όλους και καλό μήνα και πάλι ....μετά την ανάρτηση μου ασ δώσω και μια φοτο στο λαό του φόρουμ
Δείξε και λίγο βυζι. Τόσο καιρό στο ζητάμε!!!Καλησπέρα σ όλους και καλό μήνα και πάλι ....μετά την ανάρτηση μου ασ δώσω και μια φοτο στο λαό του φόρουμ
καλα ολα τα αλλα.να σε στηνουν σε κανονισμενο ραντεβου?μωρε μπραβο κατι λεβεντες.καλα κανεις και τους μπλοκαρεις.δεν υπαρχει ελεος με αυτους.Καλησπέρα δε γράφω συχνά αλλά το κάνω για ιδιαίτερο λόγο αυτή τη φορά και για να προλάβω αντιδράσεις. Λοιπόν γνωρίζω ότι δεν είμαι το τοπ η κάτι ουαου επίσης δεν έχω και τη πολύ εμπειρία στο χώρο αλλά σέβομαι μέχρι και το τελευταίο ευρώ που θα δώσει κάποιος για μένα . Στο θέμα μας τώρα ... Δεν έχω τίποτα με κανέναν προσωπικό αλλά θέλω να αναφέρω ότι κάνω μπλοκ κάποια άτομα για συγκεκριμένους λόγους όσους δε μου δείχνουν σεβασμό στέλνοντας άσκοπα για να πιάσουν κουβέντα για χειροκίνηση, δεύτερον όσους με στήνουν σε ραντεβού κ εννοώ ότι πάω ξενοδοχείο και δεν είναι εκεί και τρίτον όσους έχουμε κανονίσει δύο τρεις φορές και με ακυρώνουν στο τέλος ,καταλαβαίνω ότι άνθρωποι είμαστε μπορεί κάτι να τύχει μπορεί να ξεκαυλωσεις μέχρι το ραντεβού η μπορεί να βρεις κάτι καλύτερο δεχτο απόλυτος αυτό αλλά όχι να γίνει τρεις φορές μου χαλάει και το πρόγραμμα και μπαίνω στη διαδικασία όταν ξαναμιλήσω Μ αυτό το άτομο να μη θέλω να βρεθώ και να με βρίσει ....Τέλοσ συγγνώμη εάν κούρασα αλλά ήθελα απλά να το αναφέρω .. . Θέλω όσοι βρισκόμαστε να περνάνε καλά και πάνω απ' όλα να τους δείχνω σεβασμό γιατί αυτοί πληρώνουν ...σασ ευχαριστώ
Ναι και ομως κύριε Frank, γίνεται και αυτό έχουμε κανονίσει πχ 4 στο bill φτάνω περιμένω δωμάτιο, περνάει λιγο η ώρα κανένα δεκάλεπτο και αποφασίζω να στείλω να δω τι γίνεται και λαμβάνω απάντηση μπα βαριέμαι δε θα έρθω επίσης Μ έχουν πει ότι είμαι πολύ ντροπαλός δε το άντεξα αυτο κ έφυγα και το καλύτερο μου έχουν δώσει δωμάτιο έχω πάει έχω χτυπήσει μου άνοιξαν κοιτοντασ με περίεργα ήταν ένα κανονικό ζευγάρι και από ότι κατάλαβα δημιουργήθηκε καβγάς μεταξύ τους .... κι όμως γίνονταικαλα ολα τα αλλα.να σε στηνουν σε κανονισμενο ραντεβου?μωρε μπραβο κατι λεβεντες.καλα κανεις και τους μπλοκαρεις.δεν υπαρχει ελεος με αυτους.
Αν η ζωη ηταν τσοντα θα ειχε γινει αμεσως τριο με το που ανοιξε η πορτα.και το καλύτερο μου έχουν δώσει δωμάτιο έχω πάει έχω χτυπήσει μου άνοιξαν κοιτοντασ με περίεργα ήταν ένα κανονικό ζευγάρι και από ότι κατάλαβα δημιουργήθηκε καβγάς μεταξύ τους .... κι όμως γίνονται
Αχαχαχαχ ακριβώςΑν η ζωη ηταν τσοντα θα ειχε γινει αμεσως τριο με το που ανοιξε η πορτα.
Επιμένω όμως να μην καταλαβαίνω, γιατί μας δείχνει το (δουλεμένο) κωλαράκι της, ενώ δεν το προσφέρει...
Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε . .... έρχεται καλοκαιράκι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
LIDIA24GR
Είμαι η Λύδια μια 24χρονη Ελληνίδα δεν έχω πολύ εμπειρία στο χώρο αλλά έχω απίστευτες καύλες, έρχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο με ένα μήνυμά σου, είμαι ένα γλυκό και χαρούμενο κορίτσι μου αρέσει να μου ρίχνουν σφαλιαρίτσες στο κώλο και να μου μιλάνε βρώμικα, άμα θες να με συναντήσεις στείλε...kanesex.com

Εεε αφου μας εκανες τετοια χαρη να σου αναψουμε ενα καντηλιΚαλησπέρα σ όλους και καλό μήνα και πάλι ....μετά την ανάρτηση μου ασ δώσω και μια φοτο στο λαό του φόρουμ
Καλησπέρα σ όλους και καλό μήνα και πάλι ....μετά την ανάρτηση μου ασ δώσω και μια φοτο στο λαό του φόρουμ
![]()
LIDIA24GR
Είμαι η Λύδια μια 24χρονη Ελληνίδα δεν έχω πολύ εμπειρία στο χώρο αλλά έχω απίστευτες καύλες, έρχομαι στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο με ένα μήνυμά σου, είμαι ένα γλυκό και χαρούμενο κορίτσι μου αρέσει να μου ρίχνουν σφαλιαρίτσες στο κώλο και να μου μιλάνε βρώμικα, άμα θες να με συναντήσεις στείλε...kanesex.com
Ανεβάζω συχνά μπορείς να τσεκαρεις πιο πίσω σε ευχαριστώαντί για την αγγελία δεν ανεβάζεις καλύτερα φωτογραφία;
ειμαστε αχορταγοι, θελουμε και αλλεςΑνεβάζω συχνά μπορείς να τσεκαρεις πιο πίσω σε ευχαριστώ

Η αγγελια εχει και φωτογραφιεςΑνεβάζω συχνά μπορείς να τσεκαρεις πιο πίσω σε ευχαριστώ
Ναι!!!??ειμαστε αχορταγοι, θελουμε και αλλες![]()
γιατί δεν μπαίνεις στον μεγάλο κόπο να διαβάσεις 14 σελίδες?Κάνεις πρωκτικό ;
Μπορει να ειναι προληπτικοςή τουλάχιστον την πιο πίσω την 13η