Νέα

Lux Spa Massage Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 467
  • Εμφανίσεις 156K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Seme7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
49
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες έχει πάει κανείς πρόσφατα στο μαγαζί να μας πει; μήπως έχει έρθει καμία καινούργια κοπέλα ή έστω με της γνωστές

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
599
Πόντοι
81
Φίλε στο Queen αυτά που περιγράφεις;
Ρε τρόμπες πάτε και δίνετε 50 άρια στις χοντρές να σας το παίξουν… αυτές οι γυναίκες είναι μόνο για πιτόγυρα… πάνω από 80 κιλά όλες… πληρώνεται τα βυτία ρε συνέλθετε

nikos1992@

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Δεν θα έγραφα κάτι αν δεν το ήξερα.
Το ποιες κάνουν τι όμως δεν είναι κάτι που γράφεται δημόσια για ευνόητους λόγους.
Καλησπερα φιλε , και εγω θα ηθελα να μαθω αλλα δεν με αφηνει να στειλω μηνυμα .. σημερα εκανα λογαριασμο δεννηξερα καν οτι υπαρχουν τετοια σαιτ … εχω παει 2 φορες εγω

nikos1992@

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Άμα γραφτεί δημόσια ότι κάποια κάνει έξτρα θα τρέξουν όλοι να την ζαλίζουν και να της ζητάνε οπότε και αυτή θα το σταματήσει. Επίσης οι κοπέλες διαβάζουν τι γράφουμε εδώ και ενδεχομένως να μην θέλουν να ξέρει η μια τι κάνει η άλλη για λόγους ανταγωνισμού.Εκτος και αν νομίζουμε ότι όλες είναι φιλενάδες μεταξύ τους.Όταν λοιπόν σου λέει η κοπέλα να μην το αναφέρεις πρέπει να το σεβαστείς και να μην το γράφεις δημοσία. Και αν θέλεις να μοιραστείς την πληροφορία θα το κάνεις με άτομα που είναι χρόνια στο forum και ενημερώνουν.
Φαινεσαι ενημερωμενος , επειδη εκανα σημερα λογαριασμο πως θα μπορεσω να μιλησουμε σε DM?

Εγω παντως 2 φορες εχω παει εκανα ολοκληρωτικα χωρις να δωσω κατι παραπανω .. δεν μπορω να πω δημοσια ονομα

nikos1992@

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Ρε τρόμπες πάτε και δίνετε 50 άρια στις χοντρές να σας το παίξουν… αυτές οι γυναίκες είναι μόνο για πιτόγυρα… πάνω από 80 κιλά όλες… πληρώνεται τα βυτία ρε συνέλθετε
Θα συμφωνήσω απόλυτα εδώ … είναι τραγικές

• Like
Αντιδράσεις: makmak

Manos_Kon

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Έχεις κάποιος εμπειρία από Ολίβια και Σίσσυ από lux ή γνωρίζει εμφάνιση; Ας στείλει dm

Seme7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
49
Πόντοι
0
Υπάρχει καμία βυζαρου ή καμία που να είναι μουναρα; Η αν έχει έρθει καμία καινούργια η απο της γνωστές, επίσης η Άρτεμις πως είναι με Λυδία;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom