You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lux Spa Massage Λάρισα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 467
- Εμφανίσεις 156K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ρε τρόμπες πάτε και δίνετε 50 άρια στις χοντρές να σας το παίξουν… αυτές οι γυναίκες είναι μόνο για πιτόγυρα… πάνω από 80 κιλά όλες… πληρώνεται τα βυτία ρε συνέλθετεΦίλε στο Queen αυτά που περιγράφεις;
nikos1992@
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα φιλε , και εγω θα ηθελα να μαθω αλλα δεν με αφηνει να στειλω μηνυμα .. σημερα εκανα λογαριασμο δεννηξερα καν οτι υπαρχουν τετοια σαιτ … εχω παει 2 φορες εγωΔεν θα έγραφα κάτι αν δεν το ήξερα.
Το ποιες κάνουν τι όμως δεν είναι κάτι που γράφεται δημόσια για ευνόητους λόγους.
nikos1992@
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Φαινεσαι ενημερωμενος , επειδη εκανα σημερα λογαριασμο πως θα μπορεσω να μιλησουμε σε DM?Άμα γραφτεί δημόσια ότι κάποια κάνει έξτρα θα τρέξουν όλοι να την ζαλίζουν και να της ζητάνε οπότε και αυτή θα το σταματήσει. Επίσης οι κοπέλες διαβάζουν τι γράφουμε εδώ και ενδεχομένως να μην θέλουν να ξέρει η μια τι κάνει η άλλη για λόγους ανταγωνισμού.Εκτος και αν νομίζουμε ότι όλες είναι φιλενάδες μεταξύ τους.Όταν λοιπόν σου λέει η κοπέλα να μην το αναφέρεις πρέπει να το σεβαστείς και να μην το γράφεις δημοσία. Και αν θέλεις να μοιραστείς την πληροφορία θα το κάνεις με άτομα που είναι χρόνια στο forum και ενημερώνουν.
Εγω παντως 2 φορες εχω παει εκανα ολοκληρωτικα χωρις να δωσω κατι παραπανω .. δεν μπορω να πω δημοσια ονομα
nikos1992@
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Χαχα, εγω παντως δεν εδωσα κατι παραπανω…μαλλον ειχε καυλεςAnaloga opou se piasoun ekei paizei 150-200,apo to n pigeneis magazi dosta pida tin na sou fugue k telos.an eisai mesa Kai se alla pramata pidas Kai tsampa
nikos1992@
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Θα συμφωνήσω απόλυτα εδώ … είναι τραγικέςΡε τρόμπες πάτε και δίνετε 50 άρια στις χοντρές να σας το παίξουν… αυτές οι γυναίκες είναι μόνο για πιτόγυρα… πάνω από 80 κιλά όλες… πληρώνεται τα βυτία ρε συνέλθετε