Το μαγαζι ειναι Παπαναστασίου 86, στον δεύτερο (στο ίντερνετ η διεύθυνση λέει Κουμουνδούρου, αλλά έχουν αλλάξει). Μπήκα μέσα, ήταν δύο καυλιάρες. Σε βάζουν στον καναπέ κ μιλάτε λίγο στην αρχή και μετά σου λένε με ποια θες να περάσεις. Η Κλαίρη είναι 35 κ η άλλη κάπου εκεί. Έχουν πολύ καλή αυρα κ θετικη διάθεση. Θέλουν να περάσεις καλά. Ντουζ δεν έχει στο δωμάτιο, έχει έξω από αυτό. Απλώς επειδή τώρα μετακομίζουν δεν είχε ζεστό νερό, εμένα δεν με πείραξε .
Όταν μπήκα μέσα η Κλαίρη μου είπε να γυρίσω μπρούμυτα κ μου έκανε μασάζ στα πόδια με περάσματα από @@ με τα νύχια της. Γενικά, περιποιημένα άκρα κ στα χέρια κ στα πόδια. Μου είπε ότι με 50 με τελειώνει με το χέρι, 80 στοματικό κ 130 σεξ (μια φορά).
Εγώ διάλεξα με το χέρι. Κάνει ωραίο αργό αισθησιακό μασάζ στην περιοχή. Σε παίζει φουλ με τα νύχια, πράγμα που εμένα μου αρέσει πολύ. Μετά όταν με γύρισε έβαλε πολύ λάδι στο εργαλείο και σε μπάλες κ έπαιζε με νύχια κ χέρια κ γι'αυτό κ δεν άντεξα πολύ.
Ρούχα δεν έβγαλε, αλλά ούτε κι εγώ το επιδίωξα γτ το πήγαινε πολύ καλά έτσι κ μου άρεσε. Γενικά σε κάνει τούρμπο.