Νέα

Lux Spa Massage Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 465
  • Εμφανίσεις 154K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Seme7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
49
Πόντοι
0
Πέρασα χθες, με επρηξαν από το τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού και ότι δεν δουλεύουν χωρίς ραντεβού. Τεσπά, πάω εκεί η κοπέλα στη γραμματεία μιλουσε στο τηλ. Ήταν μουναρα, μαυρισμένη φουλ κ φαινότανε πολυ καυλιάρα. Με πήρε μια κοντή χοντρή με πατσουλε βυζί που φαινότανε μέσα από το ντεκολτέ της κ μου λέει πάμε μέσα κάνε ντουζακι κ έρχομαι. Της λέω δεν δουλεύει άλλη κοπέλα;; Μου λέει όχι, καλά λέω ευχαριστώ. Μου λέει εντάξει απλώς να ενημερώσεις. Μόλις έφευγα ρώτησα αυτή στην γραμματεία αν περνάει, αλλά ψιλό στραβωσε. Τεσπά έφυγα κ την λύση έδωσε μια καυλιάρα στο queens, πολύ καλη. Κλαιη, Κλαίρη κάπως έτσι. Το ερώτημα είναι μύστες μου, ποια ήταν η καυλιάρα στην γραμματεία ξερουμε;;; Περνάει μέσα δωμάτιο;;;
Λογικά αδερφέ καμία Νεφέλη θα λες συνήθως αυτήν είναι εκεί μπροστά

Arxidokroustis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Αυτή έχετε γράψει παλιότερα αν θυμάμαι καλά ότι περνάει/περνούσε κ στο δωμάτιο..δεν μπορώ να κτλβω γτ στραβωσε τόσο πολύ τότε.. τεσπά θα ήθελε να περάσω μαζί της κάποια στιγμή

Seme7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
49
Πόντοι
0
Αυτή έχετε γράψει παλιότερα αν θυμάμαι καλά ότι περνάει/περνούσε κ στο δωμάτιο..δεν μπορώ να κτλβω γτ στραβωσε τόσο πολύ τότε.. τεσπά θα ήθελε να περάσω μαζί της κάποια στιγμή
Αν μας πεις χαρακτηριστικά μπορεί να την βρούμε

Arxidokroustis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Αν μας πεις χαρακτηριστικά μπορεί να την βρούμε
Πολύ μαυρισμένη, το μαύρισμα αυτό το πορτοκαλί..μακρύ μαλλί μαύρο ίσιο κ μαύρα μάτια νομίζω..δεν θυμάμαι άλλα, δεν μιλήσαμε κ πολύ ώρα..εχει ωραία αισθησιακή φωνή και από το τηλέφωνο..παιχνιδιαρα

Seme7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
49
Πόντοι
0
Πολύ μαυρισμένη, το μαύρισμα αυτό το πορτοκαλί..μακρύ μαλλί μαύρο ίσιο κ μαύρα μάτια νομίζω..δεν θυμάμαι άλλα, δεν μιλήσαμε κ πολύ ώρα..εχει ωραία αισθησιακή φωνή και από το τηλέφωνο..παιχνιδιαρα
Λογικά αδερφέ μου η Νεφέλη είναι

Arxidokroustis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Αλλά πρέπει να την πετύχω στη μέρα της... κτλβα...

• Like
Αντιδράσεις: Seme7

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
130
Πόντοι
1
Επισκεψη μετα απο καιρο 2 μηνο περιπου .. που ολες τις φορες εδω κ ενα χρονο περιπου περνω μονο μαχη.. στην σημερινη επισκεψη η οποια ητανε τραγικη πετυχα λυδια και νεφελη ρπελεξα λυδια τιν οποια ειχα δοκιμασει ξανα πριν πολυ καιρο ψυχρη οσο δεν παει τζιν μεχρι το γονατο κ ενα τοπακι γρι κανω προετοιμασια δινω συνθημα μμν ερθει λιγο μπλα μπλα καθοτανε σαν Αγγουρι στο 15 λεπτο μ λεει γυρνα πιανω κουβεντα λεω δεν θα βγαλεις κατι .. μ λεει εχουν λαδια τα χερια μ τωρα δεν μπορω .. ξενερωσα εντελως μακρια .. μαυρο απο μενα γιατη νομιζουν οτι εχουν καβαλισει καλαμι .. αυτα

Arxidokroustis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Επισκεψη μετα απο καιρο 2 μηνο περιπου .. που ολες τις φορες εδω κ ενα χρονο περιπου περνω μονο μαχη.. στην σημερινη επισκεψη η οποια ητανε τραγικη πετυχα λυδια και νεφελη ρπελεξα λυδια τιν οποια ειχα δοκιμασει ξανα πριν πολυ καιρο ψυχρη οσο δεν παει τζιν μεχρι το γονατο κ ενα τοπακι γρι κανω προετοιμασια δινω συνθημα μμν ερθει λιγο μπλα μπλα καθοτανε σαν Αγγουρι στο 15 λεπτο μ λεει γυρνα πιανω κουβεντα λεω δεν θα βγαλεις κατι .. μ λεει εχουν λαδια τα χερια μ τωρα δεν μπορω .. ξενερωσα εντελως μακρια .. μαυρο απο μενα γιατη νομιζουν οτι εχουν καβαλισει καλαμι .. αυτα
Γάμησε τα έχουν καβαλήσει καλάμι..πήγαινε queen θα με θυμηθείς είναι καλά. Οι κοπέλες έχουν ωραία αύρα, θετική διάθεση. Θέλουν να περάσεις καλά.

Arxidokroustis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Παιδιά, τους έχω στείλει μήνυμα στο what's up για το πρόγραμμα εδώ κ δύο μέρες κ δεν απαντάνε.

Ξέρετε πότε θα δουλεύει ξανά η Νεφέλη;; Αυτή την εβδομάδα ή και την άλλη;;

Pli mi riz

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
130
Πόντοι
1
Μετα τιν τελευταια μου τραγικη εμπειρια με Λυδια θα παω στιν δοκιμασμενη εμπιρια μ μαχη και μονο ισως και στο green που διαβαζω θετικα σχολια .. στιν νεα δυευθηνση τους ομως .. αναμενω

Italian71

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2024
Like
252
Πόντοι
20
Είναι πολύ καλή, πήγαινε άφοβα!
Να πάει να κανει τι αφού οι μέχρι τώρα αναρτήσεις λένε ότι δεν μπορείς να επιλέξεις? Εκτός αν άλλαξε αλλά δεν μας έδωσες ακριβή περιγραφή της επίσκεψης σου ρκει. Το μέχρι τώρα feedback πάντως είναι ότι πιο πιθανό να σου ανοίξει μια γεμάτη ξανθιά με κοιλιά εγκύου.

• Like
Αντιδράσεις: Ykoum

Arxidokroustis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Το μαγαζι ειναι Παπαναστασίου 86, στον δεύτερο (στο ίντερνετ η διεύθυνση λέει Κουμουνδούρου, αλλά έχουν αλλάξει). Μπήκα μέσα, ήταν δύο καυλιάρες. Σε βάζουν στον καναπέ κ μιλάτε λίγο στην αρχή και μετά σου λένε με ποια θες να περάσεις. Η Κλαίρη είναι 35 κ η άλλη κάπου εκεί. Έχουν πολύ καλή αυρα κ θετικη διάθεση. Θέλουν να περάσεις καλά. Ντουζ δεν έχει στο δωμάτιο, έχει έξω από αυτό. Απλώς επειδή τώρα μετακομίζουν δεν είχε ζεστό νερό, εμένα δεν με πείραξε .

Όταν μπήκα μέσα η Κλαίρη μου είπε να γυρίσω μπρούμυτα κ μου έκανε μασάζ στα πόδια με περάσματα από @@ με τα νύχια της. Γενικά, περιποιημένα άκρα κ στα χέρια κ στα πόδια. Μου είπε ότι με 50 με τελειώνει με το χέρι, 80 στοματικό κ 130 σεξ (μια φορά).

Εγώ διάλεξα με το χέρι. Κάνει ωραίο αργό αισθησιακό μασάζ στην περιοχή. Σε παίζει φουλ με τα νύχια, πράγμα που εμένα μου αρέσει πολύ. Μετά όταν με γύρισε έβαλε πολύ λάδι στο εργαλείο και σε μπάλες κ έπαιζε με νύχια κ χέρια κ γι'αυτό κ δεν άντεξα πολύ.

Ρούχα δεν έβγαλε, αλλά ούτε κι εγώ το επιδίωξα γτ το πήγαινε πολύ καλά έτσι κ μου άρεσε. Γενικά σε κάνει τούρμπο.

OP
OP
R

riding

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
15.581
Πόντοι
3.836
Μισό!

Δλδ δεν βγάζουν τίποτα;

Επίσης θα τρέχεις με τον πουτσο έξω και τα χύσια στον διάδρομο να κάνεις ντουζ;

Arxidokroustis

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2022
Like
30
Πόντοι
0
Μισό!

Δλδ δεν βγάζουν τίποτα;

Επίσης θα τρέχεις με τον πουτσο έξω και τα χύσια στον διάδρομο να κάνεις ντουζ;
Η άλλη η κοπέλα η Λίζα έμαθα βγάζει κ αφήνει να πιάνεις βυζια. Τώρα η Κλαίρη δεν έβγαλε, αλλά επαναλαμβάνω δεν το επιδίωξα. Μπορεί αν κάνεις κίνηση να μην έχει θέμα.

• Like
Αντιδράσεις: riding

anasstokos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2023
Like
49
Πόντοι
1
Το μαγαζι ειναι Παπαναστασίου 86, στον δεύτερο (στο ίντερνετ η διεύθυνση λέει Κουμουνδούρου, αλλά έχουν αλλάξει). Μπήκα μέσα, ήταν δύο καυλιάρες. Σε βάζουν στον καναπέ κ μιλάτε λίγο στην αρχή και μετά σου λένε με ποια θες να περάσεις. Η Κλαίρη είναι 35 κ η άλλη κάπου εκεί. Έχουν πολύ καλή αυρα κ θετικη διάθεση. Θέλουν να περάσεις καλά. Ντουζ δεν έχει στο δωμάτιο, έχει έξω από αυτό. Απλώς επειδή τώρα μετακομίζουν δεν είχε ζεστό νερό, εμένα δεν με πείραξε .

Όταν μπήκα μέσα η Κλαίρη μου είπε να γυρίσω μπρούμυτα κ μου έκανε μασάζ στα πόδια με περάσματα από @@ με τα νύχια της. Γενικά, περιποιημένα άκρα κ στα χέρια κ στα πόδια. Μου είπε ότι με 50 με τελειώνει με το χέρι, 80 στοματικό κ 130 σεξ (μια φορά).

Εγώ διάλεξα με το χέρι. Κάνει ωραίο αργό αισθησιακό μασάζ στην περιοχή. Σε παίζει φουλ με τα νύχια, πράγμα που εμένα μου αρέσει πολύ. Μετά όταν με γύρισε έβαλε πολύ λάδι στο εργαλείο και σε μπάλες κ έπαιζε με νύχια κ χέρια κ γι'αυτό κ δεν άντεξα πολύ.

Ρούχα δεν έβγαλε, αλλά ούτε κι εγώ το επιδίωξα γτ το πήγαινε πολύ καλά έτσι κ μου άρεσε. Γενικά σε κάνει τούρμπο.
Φίλε στο Queen αυτά που περιγράφεις;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom