Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΨΑΧΝΩ ΤΗΝ ΑΝΚΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΑΠΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑ , ΠΡΙΝ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ .... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΡΜΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΨΤΕ
ΤΗΝΧ
Ψαχνω την Άνκα !!! Ειναι ενα μωρο απο Ρουμανια, που με εστειλε αδιαβαστο....πριν 20 μερες ητανε ανοιχτο το μαγαζι ενω την προηγουμενη Παρασκευη 6/2 ηταν κλειστο.Η 'Ανκα ειναι ενα κορμι με μεγαλο στηθος αν ξερει κανεις τιποτα γραψτε....
ευχαριστω !!!
οντως !Αδερφε δεν ξερω για την κοπελα αλλα ολο το κοπαδι τραβηξε για Ανατολη......
μια νικολ που ηταν στο princess πριν 2 χρονια περιπου,μελαχροινη με γαλαζια ματια απο το βλαδιβοστοκ μηπος ξερει κανεις που χαθηκε?φοβερο μωρο ηταν.......σπανια εκανε χορους τοτε
Και αν κάποιος συναγωνιστής ξέρει ας μου πέι αν είναι διαθέσιμη για παιχνίδια εκτός μαγαζιου η Λάουρα από το Princess
Τί σκατόπαιδο που είσθε ! Δεν αισχύνεσθαι ?
Αισχυνομε αλλα δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό
Και τα πτωχά πλην τίμια κοράσια τι σας πταίουν ?
Είσθε έκφυλος και διεφθερμένος!
Σας γνωρίζω ?
Είσθε έκφυλος και διεφθερμένος!
Σας γνωρίζω ?

nop, αλλααααααααααΥπάρχει thread "Lost IN strippers" ?
και στην οποια παιζει η www.imdb.com/title/tt0960890/]Jenna Jameson[/url]nop, αλλαααααααααα
υπαρχει ταινια www.sonypictures.com/homevideo/zombiestrippers/]Zombie Strippers[/url]![]()
Αγνοούνται οι
Βάιλντα
Mariana
Τρεις αδελφές
Αλίνα
Τατιάνα
Αγνοούνται οι
Βάιλντα
Mariana
Τρεις αδελφές
Αλίνα
Τατιάνα
Hδη απο Γκολντ ακουω πως "χαθηκανε" αι Αλεξανδρα, τηγανοφατσα και θεια Ελενη..!
Αυτα..

Και που'σαι ακομα...Με αυτη την κατασταση, σε λιγο θα ειναι "Lost" ολες οι φιρμες (αυτες που συνηθως λενε "εγω ειμαι χορευτρια δεν ειμαι πουτανα" και οταν μου το λενε πεθαινω στα γελια).. και ολες οσες ειναι Β' διαλογη (δηλαδη σχεδον ολες !)..
Hδη απο Γκολντ ακουω πως "χαθηκανε" αι Αλεξανδρα, τηγανοφατσα και θεια Ελενη..!
Αυτα..