Πωπω, νιώθω πολύ χαζός που δεν είχα ανακαλύψει αυτό το θρεντακι τόσο καιρό
Λοιπόν, πριν μπω στο ψητό θα μου επιτρέψετε μία μικρή εισαγωγή για να νιώσετε τον πόνο μου. Σαν άνθρωπος και εγώ έχω δύο τεράστιες αδυναμίες όταν πρόκειται για ναούς της ηδονής:
1)πιπινάκια
2)μολδαβεζακια
Πριν κάνα δίμηνο, αν θυμάμαι καλά, είχα επισκεφτεί το golden queens στο μπουρνάζι, εκεί λοιπόν δούλευε ένα πλάσμα από Μολδαβία το οποίο ήταν και 21 ετών κατά την δήλωσή του (ηλικίες βέβαια δεν πολυπιστεύω αλλά 2 πάνω-2 κάτω δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας, σίγουρα ήταν στην τρυφερή ηλικία των 20-25), όπως καταλαβαίνετε λοιπόν βρήκα το πακέτο των ονείρων μου. Σαν να μην έφτανε αυτό, η τύπισσα ήταν και ναζιάρα, με δύο τεράστια μπιρμπιλωτά ματάκια που σε κοίταγε σαν κουτάβι που θέλει βόλτα. Ο χορός μαζί της επίσης ονειρικός, αργός, ερωτικός, να αφήνει να ακουμπάς και να μεταχειρίζεσαι την σαρκα της όπως επιθυμείς ο ίδιος (σε λογικά βέβαια πάντα πλαίσια). Όμως η μοίρα μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς την επόμενη βδομάδα που ξανά επισκέφθηκα το μαγαζί γεμάτος χαρά ότι θα δω το λιζάκι μου (το επαγγελματικό όνομα της κοπέλας) με ενημέρωσαν ότι έφυγε, αν κατάλαβα καλά για έναν γάμο (ευτυχώς όχι δικό της), αλλά σύντομα θα επέστρεφε. Μετά όμως από τόσο καιρό το λιζάκι ακόμα αγνοείται και εγώ ψάχνω υποκατάστατα για να περάσει η ώρα μου :-(
Για να επιστρέψουμε λοιπόν στην πραγματικότητα και να αφήσουμε το μελό γιατί θα με περάσετε και για ερωτευμένο στο τέλος (όχι ότι δεν ισχύει,αλλά ευτυχώς είμαι εγκρατής άνθρωπος), η Λίζα ήταν ένα μολδαβέζικο πιπίνι όπως είπα στο όμορφο ηλικιακό διάστημα των 20-25. Πριν το γκολντεν, δούλευε και στο άθενς και αν θυμάμαι καλά πήγαινε πάντα πακέτο με έτερο μολδαβέζικο πιπινάκι, ξανθό μετρίου αναστήματος,μες την μαύρη μαυρίλα και τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακα. Ήταν (η λίζα) γύρω στο 1,75 αλλά με τα τακούνια έμοιαζε σαν τον φασούλα. Αδύνατη-πετιτ, με μικρό στήθος, αλλά ωραίο σμιλεμένο κώλο. Είχε πιρσινγκ στις ρώγες και στον αφαλό και μερικά τατουάζ που όμως δεν θυμάμαι ακριβώς σημεία και σχέδια λόγω φωτισμού και ότι την είδα μόνο μία φορά. Είχε χαρακτηριστική μύτη και έντονα ζυγωματικά. Γενικά σαν εμφάνιση έμοιαζε πολύ στην ρωξάνα από το αθενς για οσους την ξερουν, αλλά είχε πιο γλυκό πρόσωπο και έντονα μάτια.
Αν κάποιος γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται θα εκτιμηθεί αν και δεν ήταν από τα δυνατά ονόματα των μαγαζιών είναι η αλήθεια.
Σύγγνωμη για το μέγεθος του ποστ, αλλά έπρεπε κάπως να σας συγκινήσω