You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost strippers!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 283K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Είδα πριν λίγα λεπτά κάποιον να μιλά σε άλλο thread για μια στριπερ που έχει αποσυρθει πιά, και θυμηθηκα στην παλιά εκπομπή της Αννιτας, το Je taime, που είχε φέρει μια προφανως στριπερ, θυμάμαι τότε στην εφηβία τον είχα κάνει λάστιχο βλέπωντας την εκπομπή, διπλή εργολαβία μάλιστα μαζι με την Τσίλα. Μιλώ για αυτήν που φορά το μαυρο babydoll με το τατου στην πλάτη. Πως λεγόταν , που δουλευε ?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 6.286
Μιλάς για τον έρωτα πολλών εδώ μέσα αλλά και όξω από δω....την Ρωσίδα Άννα που την πρωτοείδα και ερωτεύτηκα τον Ιούνιο του 2004 στο Λίντο ( την νύχτα του τσεχια-ολλανδια 3-2 με ανατροπή)!!! Δεν έκατσε πολύ καιρό εκεί...μετά πήγε στο atnens number one στη συμβολή παραλιακής & Αμφιθέας όπου τελείωσε και την καριέρα τηςΕίδα πριν λίγα λεπτά κάποιον να μιλά σε άλλο thread για μια στριπερ που έχει αποσυρθει πιά, και θυμηθηκα στην παλιά εκπομπή της Αννιτας, το Je taime, που είχε φέρει μια προφανως στριπερ, θυμάμαι τότε στην εφηβία τον είχα κάνει λάστιχο βλέπωντας την εκπομπή, διπλή εργολαβία μάλιστα μαζι με την Τσίλα. Μιλώ για αυτήν που φορά το μαυρο babydoll με το τατου στην πλάτη. Πως λεγόταν , που δουλευε ?
Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αφόυ θυμάσε και την ημέρα τότε ναι μάλλον ηταν έρωτας Έχει κάτι το πολύ ερωτικό η τύπισσα. Μόνο από το Je taime έχω εικόνα εγώ και όχι απο στριπ . Μου βγάζει και κάτι απο Βίνα Ασίκη. Τέσπα, όποτε δεν την κατάφερε κανενας Έλληνας εεε ? γύρισε πίσω στην Ρωσσία ?Μιλάς για τον έρωτα πολλών εδώ μέσα αλλά και όξω από δω....την Ρωσίδα Άννα που την πρωτοείδα και ερωτεύτηκα τον Ιούνιο του 2004 στο Λίντο ( την νύχτα του τσεχια-ολλανδια 3-2 με ανατροπή)!!! Δεν έκατσε πολύ καιρό εκεί...μετά πήγε στο atnens number one στη συμβολή παραλιακής & Αμφιθέας όπου τελείωσε και την καριέρα της
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 6.286
αληθινή ιστορία.... μια μέρα παίρνω ταξί για να πάω κυψέλη και κάθομαι πίσω γιατί μπροστά καθόταν κάποια.....αυτή η κάποια ήταν η ΆΝΝΑ!!!!!!! Όταν έφτασα κυψέλη δεν κατέβηκα γιατί ήθελα να δω που θα κατέβει αυτή οπότε είπα στον ταρίφα θα σου πω όταν είναι.....τελικά σταμάτησα κάπου κοντά πατησίων και γαλατσίου αφού πρώτα την είχε κατεβάσει ελάχιστα πιο πριν.....την πήρα από πίσω και την πρόλαβα.....έμενε εκεί κάπου κοντά. Με το που με είδε με θυμήθηκε και τρόμαξε λίγο ώσπου της έριξα ένα χαμόγελο και της λέω απίστευτη σύμπτωση!!!!!!!!! δεν είχε καταλάβει ότι ήμουν μαζι της στο ταξί τόση ώρα...εν τέλει πήγαμε για έναν καφέ και ανταλλάξαμε τηλέφωνα...φοβερή γυναίκα!!!!! κάναμε κάτι πριν από 12-14 χρόνια αν θυμάμαι καλά για λίγο καιρό και αυτό ήταν!!!!!!! μετά χαθήκαμε. Δεν ξέρω τώρα που είναι. Όπου και να ναι καλά να είναι!!!!!Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Αφόυ θυμάσε και την ημέρα τότε ναι μάλλον ηταν έρωτας Έχει κάτι το πολύ ερωτικό η τύπισσα. Μόνο από το Je taime έχω εικόνα εγώ και όχι απο στριπ . Μου βγάζει και κάτι απο Βίνα Ασίκη. Τέσπα, όποτε δεν την κατάφερε κανενας Έλληνας εεε ? γύρισε πίσω στην Ρωσσία ?
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.676
- Πόντοι
- 8.345
Πέρσι μέχρι τον νοέμβριο, δούλευε στο Babylon ένα ουκρανάκι ονόματι Liana, ξανθό σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους, 1,57cm περίπου, αδύνατη, πολή μικρό στήθος με πίρσινγκ και στης δυο ρόγες και αρκετά τατουάζ. Είχε θητεία και στο AQ.
Άν κάποιος την έχει πετύχει κάπου ή την πετύχει στο μελλον θα το εκτιμούσα αν ενημέρωνε.
Άν κάποιος την έχει πετύχει κάπου ή την πετύχει στο μελλον θα το εκτιμούσα αν ενημέρωνε.
Τελευταία τροποποίηση:
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.180
kaissa, FBI, Elite, Μουσσες, που ειδικευομαι, δεν την εχω δειΠέρσι μέχρι τον νοέμβριο, δούλευε στο Babylon ένα ουκρανάκι ονόματι Liana, ξανθό σπαστό μαλλί μέχρι τους ώμους, 1,57cm περίπου, αδύνατη, πολή μικρό στήθος με πίρσινγκ και στης δυο ρόγες και αρκετά τατουάζ. Είχε θητεία και στο AQ.
Rokko28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.676
- Πόντοι
- 8.345
Μάλλον το έχασα το κορμί πατριώτη, AQ δεν είναι, ούτε στο golden, τι έμεινε? Ενα Αλκα και ένα Κινκι. Θα περάσω κάποια στιγμή να ρίξω μια ματιά.kaissa, FBI, Elite, Μουσσες, που ειδικευομαι, δεν την εχω δει
Σε ευχαριστώ πάντως.
daddycool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.089
- Πόντοι
- 1.196
Ρε τύποι, χθες που περιπατουσα μπροστά στα ιδρύματα της Συγγρού, θυμήθηκα τη διαφήμιση του Λίντο στα αθλητικά ραδιόφωνα πρό 25ετίας:
- Την Κυριακή παντρεύομαι!
- Για μπάτσελορ, που πας;
- Μια ειναι η λύση φιλε μου, το Λίντο το Παλάς!
Κορίτσια καταπληκτικά
Ποτά, σαν κεχριμπάρι
Και σαν θα 'ρθει λογαριασμός,
δεν σφίγγεις το ζωνάρι
Αμα εχει κανείς το ηχητικό θα το εκτιμούσα παίδες
- Την Κυριακή παντρεύομαι!
- Για μπάτσελορ, που πας;
- Μια ειναι η λύση φιλε μου, το Λίντο το Παλάς!
Κορίτσια καταπληκτικά
Ποτά, σαν κεχριμπάρι
Και σαν θα 'ρθει λογαριασμός,
δεν σφίγγεις το ζωνάρι
Αμα εχει κανείς το ηχητικό θα το εκτιμούσα παίδες
Onofreiciuc
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Epic commentTo ότι προσπαθείτε να βρείτε αλλοδαπές στρίπερ που έφυγαν εδώ και 15 χρόνια με ξεπερνάει, η άλλη η στρίπερ η Ρωσίδα πήγε πίσω στο χωριό της κάπου στη Ρωσία, παντρεύτηκε, έκανε παιδιά και δεν θέλει να θυμάται τους παλιούς πελάτες της, δεν υπάρχει λόγος δηλαδή, έστω ότι σας πω ότι η παλιά στριπτιζέζ η Αλιόνα μένει με την οικογενεια της στο χωριό Οστρόφσκ 105 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Τόμσκ πως θα σας χρησιμευσει αυτη η πληροφορία?...
Onofreiciuc
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Mαγκες ξερετε αν η Ουκρανη Νταρια είναι ακόμα στο Mousses? Αν όχι ξερει κανεις που εχει παει?
eparxiotis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες, πριν κανα χρονο+ ήμουν στο Kinky. Εκει έκατσε και καναμε παιχνίδι μια Ρουμάνα με το όνομα Simonik αν θυμάμαι καλα. Βυζαρου ξανθιά με καλό σώμα. μου ειχε δώσει και το τηλ. της για εξωτερικές περιπέτειες αλλά ποτέ δεν έκατσε (δεν ειμαι απο Αθήνα). Την αλλη εβδομάδα έρχομαι Αθηνα, ξέρει κανεις αν ειναι ακομα στο Kinky η έκανε οικογένεια ?
Στο FBI είναι φιλαράκι έπαιξα μαζί της προχθές,μαζι με άλλη μια μουναρα φίλη τηςΚαλησπέρα παίδες, πριν κανα χρονο+ ήμουν στο Kinky. Εκει έκατσε και καναμε παιχνίδι μια Ρουμάνα με το όνομα Simonik αν θυμάμαι καλα. Βυζαρου ξανθιά με καλό σώμα. μου ειχε δώσει και το τηλ. της για εξωτερικές περιπέτειες αλλά ποτέ δεν έκατσε (δεν ειμαι απο Αθήνα). Την αλλη εβδομάδα έρχομαι Αθηνα, ξέρει κανεις αν ειναι ακομα στο Kinky η έκανε οικογένεια ?

eparxiotis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Σ'ωραιος!! Τι παίζει εκει? Kinky φάση η πιο χαλαρά και ελεύθερα?Στο FBI είναι φιλαράκι έπαιξα μαζί της προχθές,μαζι με άλλη μια μουναρα φίλη της![]()
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.277
- Πόντοι
- 4.180
ποια λεει, βοηθα να θυμηθωΣτο FBI είναι φιλαράκι έπαιξα μαζί της προχθές,μαζι με άλλη μια μουναρα φίλη της![]()
eparxiotis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ψάξε στο Facebook....Ruby Simonik....εγω αυτή λέω.ποια λεει, βοηθα να θυμηθω
mystotis98
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδια. Η Αλεξάνδρα από Γκόλντεν που χάθηκε ; Μήπως πήγε σε κάποιο άλλο;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 9.258
- Πόντοι
- 6.286
Πρώην ερωτικά ΑχαρνώνΨάξε στο Facebook....Ruby Simonik....εγω αυτή λέω.
eparxiotis69
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ πολυ αλλά σαν επαρχιώτης δε κατάλαβα Χριστό . .Πρώην ερωτικά Αχαρνών