Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Με +030 μπροσταΧαχαχαχα
ελεος διαβαστε λιγο :thubsdown: το ποσταρε ο συναγωνισης 4 μυνηματα πιο πισωΤο τηλ σου λιζα για ενα ραντεβου

Με 8 μηνυματα πηρες το Λιζακι ? Μπραβο παληκαρι μου. Μολις γινουν 10 θα μπορεσεις να μας πειςΚαλημέρα! προσπαθώ να ανεβάσω μία κριτική για την Λίζα, αλλά δεν μπορώ (κολλάει στο "υποβολή"). Μήπως οφείλεται στο ότι είμαι νέο μέλος; Ευχαριστώ
Εγω ειχα και το παλιο της τηλ. και το καινουριο μου τα ειχε στειλε η ιδια ,
μια φορα μιλησαμε δεν ειχε χρονο την ημερα που μπορουσα και απο τοτε δεν απανταει σττο τηλ. ουτε σε μνμ :-( :-(
κριμας γιατι συναγωνιστες μου εχουν πει καλα λογια και επισης εχει απο τα ποιο ωραια πατουσακια που κυκλοφορουν, λουκουμι για ποδολαγνους.
όχι δεν οφείλεται σε αυτό.καμια φορά,υπάρχει καθυστέρηση λόγω δικτύου... ξαναπροσπάθησε!Καλημέρα! προσπαθώ να ανεβάσω μία κριτική για την Λίζα, αλλά δεν μπορώ (κολλάει στο "υποβολή"). Μήπως οφείλεται στο ότι είμαι νέο μέλος; Ευχαριστώ
Πμ στην ιδια αλλα με 1 μνμ χλωμο. Πρεπει να γραψεις πρωτα μερικα χιλιομετρα.Πως μπορούμε να κλείσουμε ραντεβού με την Λιζα
μπα και χιλιομετρα να εχεις γραψει και διαπιστευτηρια να εχεις,το πιθανον να μην στο δωσει.δεν μπορω να καταλαβω τα κριτηρια της.σε εμενα δεν το εχει δωσει παροτι της εδωσα το δικο μου και δεν ξερω τον λογο.τι να πω.δεν πειραζει.Πμ στην ιδια αλλα με 1 μνμ χλωμο. Πρεπει να γραψεις πρωτα μερικα χιλιομετρα.
να το το λάθος που έκανες φρανκιιιιιιιιιιιι....έδωσες το δικό σου,και λέει η κοπέλα,ωπ τι γίνεται με το μπρουταλ αγόρι???....και μπερδεύτηκε! :Sμπα και χιλιομετρα να εχεις γραψει και διαπιστευτηρια να εχεις,το πιθανον να μην στο δωσει.δεν μπορω να καταλαβω τα κριτηρια της.σε εμενα δεν το εχει δωσει παροτι της εδωσα το δικο μου και δεν ξερω τον λογο.τι να πω.δεν πειραζει.
να το το λάθος που έκανες φρανκιιιιιιιιιιιι....έδωσες το δικό σου,και λέει η κοπέλα,ωπ τι γίνεται με το μπρουταλ αγόρι???....και μπερδεύτηκε! :S
Υ.Γ. Ρουμ σέρβις
Της πεφτεις πολυ νεος. Θελει κατι πιο ωριμο πιο σοβαρο. Δεν ξερω αν με καταλαβεςμπα και χιλιομετρα να εχεις γραψει και διαπιστευτηρια να εχεις,το πιθανον να μην στο δωσει.δεν μπορω να καταλαβω τα κριτηρια της.σε εμενα δεν το εχει δωσει παροτι της εδωσα το δικο μου και δεν ξερω τον λογο.τι να πω.δεν πειραζει.