Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ρε συ τι κασετοφωνακι λες? Εκτίθεσαι!!! Σκέψου ότι κάποιοι εδώ μέσα δε γνωρίζουν καν πως είναι...![]()
![]()
![]()
τροπος επικοινωνιας μονο ΠΜ ?

Βασικά δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας![]()
![]()
![]()
![]()
τροπος επικοινωνιας μονο ΠΜ ?

Τίνος είπαμε ότι είσαι μάτια μου εσύ?
Ξέρω παρακολουθούσες χρόνια και είπες να κάνεις εγγραφή να μιλήσεις στο πρώτο σου ποστ για τη θεά.
Άντε κάντε καμιά εκατοστή κλώνους ακόμη να υπάρχουν για να ψηφίσουν και στην ψηφοφορία για BEST CALL GIRL 2019.
Τρίζουν τα κόκαλα της Λαΐδας ...
αυτοί που πρέπει θα το δουν...5 μέλη και 3 επισκέπτες...
...μήπως είναι νωρίς ακόμα?...![]()
![]()
...
αυτοί που πρέπει θα το δουν
Βεβαίως και ξέρουν μικρέ. Αυτό που δεν ξέρουν ή που δεν περίμεναν είναι να βγει να τους κράξει δημόσια ο NICK TRIVE....συγνώμη...αλλά επειδή είμαι μικρός ακόμα...πάλι θα πεταχτώ σαν την πούτσα...
...δηλαδή...αυτοί που πρέπει να το δουν...δεν τα ήξεραν?...δεν ήταν "συνεργάτες"?...

Βεβαίως και ξέρουν μικρέ. Αυτό που δεν ξέρουν ή που δεν περίμεναν είναι να βγει να τους κράξει δημόσια ο NICK TRIVE.
Γιατί δεν συνηθίζω να μιλάω. Υπάρχουν όμως και όρια στην ασυδοσία.
Το λήγω εδώ προς το παρόν και όποιος έχει τα κότσια ας με προκαλέσει να το ανοίξω.
Υπάγω για εργασία![]()
Τίνος είπαμε ότι είσαι μάτια μου εσύ?
Ξέρω παρακολουθούσες χρόνια και είπες να κάνεις εγγραφή να μιλήσεις στο πρώτο σου ποστ για τη θεά.
Άντε κάντε καμιά εκατοστή κλώνους ακόμη να υπάρχουν για να ψηφίσουν και στην ψηφοφορία για BEST CALL GIRL 2019.
Τρίζουν τα κόκαλα της Λαΐδας ...
πριν αρχίσεις να λες ότι είσαι αδικημένος και σε κράζουν κτλ...Καλημέρα..... Δεν θα κάτσω να σχολιάσω την ειρωνεία που διακρίνω φίλε μου γτ απλά δεν θεωρώ λογικό να γεμίσουμε το νήμα την θεάς με μνμ χαμηλού επιπέδου....Τώρα από εκεί και πέρα αν εσένα και μερικών άλλων σας φάνηκε η στραβός ο λόγος και η αιτία που μπήκα σαν μέλος τι να πω.... καλή καρδιά και πολλα τσουτσουνισματα με το μωρό που ακούει στο όνομα Liza vip