Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
εσυ, εχεις να προτεινεις τιποτε αλλο?Ετσι να πηγαινετε οπου σας λενε και οχι οπου λεει η ψυχη σας
Αγαπητε ζαντ βλεπω οτι πρασσινησες.Αληθεια τι σου συνεβει;Δεν εχω να προτεινω κατι τα παντα ειναι γνωστα.Εσυ που εισαι ο φωτεινος παντογνωστης εχεις να προτεινεις(να προμοταρεις) κατι καινουριο;εσυ, εχεις να προτεινεις τιποτε αλλο?
γιατι σε βλεπω παντου και παντου με το πουλι στο χερι!
Αμα το βρεις δωστο κ σε μένα νέος..!!! Ε ρε κοιτά τι τραβάμε. Τόσες σκοτεινές υπάρχουν έλεος με τα παρακαλετάΚαλησπερα Λιζα, που μπορω να βρω το τηλεφωνο σου?
Εχεις πάρει κ παλιό κ ζητάς κάτι νέο;Αγαπητε ζαντ βλεπω οτι πρασσινησες.Αληθεια τι σου συνεβει;Δεν εχω να προτεινω κατι τα παντα ειναι γνωστα.Εσυ που εισαι ο φωτεινος παντογνωστης εχεις να προτεινεις(να προμοταρεις) κατι καινουριο;
Ετσι το λεμε στο χωριο μου ;)Λίζα πρόσεχε είναι άτακτα παιδιά ...
αν δώσεις το τηλ να δεις που θα θέλουν να σε Βατεψουν...![]()
![]()
![]()
και εσύ από χωριό...?Ετσι το λεμε στο χωριο μου ;)
ορεινο..!!!και εσύ από χωριό...?
Ηρεμηστε ρε σεις. Δεν βλέπετε ότι καποιοι σας την εχουν στημένη και σας τσιγκλάνεΕχεις πάρει κ παλιό κ ζητάς κάτι νέο;
Εχω παρει παλια που ειναι γνωστα τυπε.Οσο για το νεο διαβασε προσεκτικα τι λεωΕχεις πάρει κ παλιό κ ζητάς κάτι νέο;
η Λίζα να τα βλέπει αυτά...ορεινο..!!!
Αυτοι οι καποιοι τυπε ποιοι ειναι;Γιατι δε τους ονομαζεις;Ηρεμηστε ρε σεις. Δεν βλέπετε ότι καποιοι σας την εχουν στημένη και σας τσιγκλάνε
Εμεις το βλεπουμε..αυτος(οι) που πρεπει δεν τα βλεπουν?Ηρεμηστε ρε σεις. Δεν βλέπετε ότι καποιοι σας την εχουν στημένη και σας τσιγκλάνε
Εχω παρει παλια που ειναι γνωστα τυπε.Οσο για το νεο διαβασε προσεκτικα τι λεω

Ενταξει τοτε....Αγαπητε ζαντ βλεπω οτιπρασσινησεςπρασινησες.Αληθεια τι σου συνεβει;Δεν εχω να προτεινω κατι τα παντα ειναι γνωστα.Εσυ που εισαι ο φωτεινος παντογνωστης εχεις να προτεινεις(να προμοταρεις) κατι καινουριο;
Αγαπητε ζαντ βλεπω εναν εκνευρισμο.ποιος ο λογος;Η ηλικια σας αλλα και η ιδιοτητα που σας εχουν δωσει ευκολοπιστα μελη του φορουμ δε ταιριαζει με τη λεξη τρομπας που με χαρακτηρησες εκτος αν ισχυει αυτο που λενε για τους ομοιους σας-ιδιοτητα σας- οτι ειστε πισωγλεντηδες.Αν ισχυει αυτο τοτε ολο το προμοσιον που επιχειρητε μεσω του φορουμ εχει το ακαταλογιστο.![]()
Τρομπας, εντελως!