Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν ξερει αγγλικα. Ελληνογερμανιδα ειναι
Λιζα το τηλεφωνο σου το εχω..Να μου απαντησεις θα ήθελα..![]()
Λιζα το τηλεφωνο σου το εχω..Να μου απαντησεις θα ήθελα..![]()
Τύπε της έστειλα αν δουλευει πρωινα και αν θα μπορούσε να βρεθούμε μέρα που θα ήμουνα Αθήνα.Κακό είναι?Τ τις εστειλες τυπε ? Καλημέρα Λίζα τι κάνεις ? Τι μουσική ακούς ?
Πιστεύω πως ΟΧΙ .
Λογικά της εστειλες καλημέρα μπορείς στις 8 στο τάδε ξενοδοχείο και δεν σου απαντησε.
Τύπε της έστειλα αν δουλευει πρωινα και αν θα μπορούσε να βρεθούμε μέρα που θα ήμουνα Αθήνα.Κακό είναι?
Καλησπέρα! Επειδή μου θύμησες τον Μεγάλο αρχηγό Κούλη, απο άλλες όμορφες εποχές, μόλις συμπληρώσεις 5 μυνήματα κατα προτίμηση με φώτο απο φάσεις του αρχηγού, στέλνεις προσωπικό μύνημα στην κοπέλα και περιμένεις να σου στείλει το τηλ!!!Καλησπέρα. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?
Καλησπέρα. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?
είσαι μελος αποΚαλησπέρα. Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σου?
το περιστερι απανταειείσαι μελος απο
Ημερομηνία εγγραφής: 09/11/10
με 2 μνμ στο σύνολο...
στείλε περιστέρι και θα σου απαντήσει...
ρε τι θα γινη τελικα με τους κλωνους θα τελειωνουμε ποτε το περιστερι απανταει![]()
ρε τι θα γινη τελικα με τους κλωνους θα τελειωνουμε ποτε
![]()

Είδα κ σ εμένα που έχω πολλά μηνύματα κ δεν είμαι κλώνος πόσο απάντησε, πριν 5 μήνες το πρώτο που έστειλα κ πρίν 2 βδομάδες το δεύτερο.είσαι μελος απο
Ημερομηνία εγγραφής: 09/11/10
με 2 μνμ στο σύνολο...
στείλε περιστέρι και θα σου απαντήσει...
καλά κουράγια...Είδα κ σ εμένα που έχω πολλά μηνύματα κ δεν είμαι κλώνος πόσο απάντησε, πριν 5 μήνες το πρώτο που έστειλα κ πρίν 2 βδομάδες το δεύτερο.
μην αγχωνεσαι ποσο χρονων εισαι σε τοσα χρονια θα σου απαντησει ;)Είδα κ σ εμένα που έχω πολλά μηνύματα κ δεν είμαι κλώνος πόσο απάντησε, πριν 5 μήνες το πρώτο που έστειλα κ πρίν 2 βδομάδες το δεύτερο.
Άρα στα 60 μου θα την πάρω, μια χαρά, λίγη υπομονή μόνο, χαχαχαμην αγχωνεσαι ποσο χρονων εισαι σε τοσα χρονια θα σου απαντησει ;)