Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ουτε γω δεν εχω μαστορα. Και τι εγινε όμως ? Μπας και με βιπερ πηδας καλυτερες ?
και 6 μηνες αναπαντητεςκαλησπέρα συναγωνιστές!
Με χωρίζουν 5 post από την αναμονή της Λίζας!

μας αρρωστησε με τις νεες φωτογραφιες της.....εαν καποιος θελει να μου δωσει το κινητο της...τι να πω...κερναω μπυρες...![]()
![]()
![]()
![]()
Για ακομη μια φορα καταφεραν οι πυρφοροαγαμητοι μια πουτανα να την δει η Κλεοπατρα και να διαλεγει πελατες και να φερεται με αγενεια. ευγε παλι.

Για ακομη μια φορα καταφεραν οι πυρφοροαγαμητοι μια πουτανα να την δει η Κλεοπατρα και να διαλεγει πελατες και να φερεται με αγενεια. ευγε παλι.

Φίλε μου και να το πάρεις το κινητό της, οι πιθανότητες να τη συναντήσεις είναι μικρές. Εμένα μου ακύρωσε ραντεβού ξαφνικά αφού τα είχα όλα προγραμματίσει. 'Ακυρο απο μένα.
Φαίνεται πως πολλές ανεξάρτητες έχουν ξεφύγει.
Μόνο με γραφείο τελικά κάνεις δουλειά.
ω!ευχαριστω δικιε μου...με γραφειο η με μαρινα60 κλπ.... ;-)
και ποσταρει τη κωλαρα της ενω δεν εχει αναγκη απο πελατεια γιατι γουσταρει να τη παρακαλανε. κλασσικη ελλεηνιδα.
εννοώ πως υπάρχουν πολλές εναλλακτικες...Τι εννοείς;
κλαιωΕδώ σε άλλον ούτε καν έδωσε κώλο όπως διάβασα σε κριτική. Φαντάσου. Δεν μπορούσε λέει εκείνη τη μέρα. Λες και συναντηθήκανε να παίξουνε μπιρίμπα.

Εδώ σε άλλον ούτε καν έδωσε κώλο όπως διάβασα σε κριτική. Φαντάσου. Δεν μπορούσε λέει εκείνη τη μέρα. Λες και συναντηθήκανε να παίξουνε μπιρίμπα.