albertontino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 489
- Πόντοι
- 306
το τηλέφωνο της LIZAS είναι κρατικό μυστικό
ποιος το λεει αυτο?Έχει κάνει μπλοκάρισμα στα εισερχόμενα της!! Άδικος κόπος οπότε!!
Με ελαχιστη συμμετοχη εδω μεσα και χωρις να εχεις γραψει ουτε ΜΙΑ κριτικη..? Τι να πω...Επιβεβαιώνω ότι έστειλα πμ και έλαβα απάντηση χωρίς να ανήκω σε κλίκες ή παλιά μέλη κτλ.. δεν ισχύει κάτι τετοιο αν κάποιοι το έχουν γράψει ή το υπονοούν.
Με ελαχιστη συμμετοχη εδω μεσα και χωρις να εχεις γραψει ουτε ΜΙΑ κριτικη..? Τι να πω...
Alex δε νομίζω ότι είναι κριτήρια αυτά που λες διότι κανείς δεν μπορεί να ελέγξει την αλήθεια και φερεγγυότητα των κριτικών. Έχουν αποδειχθεί πολλές fake.. επίσης η συμμετοχή όταν δεν είναι εύστοχη αλλά απλά γράφουμε ποστς χωρίς λόγο πάλι δεν έχει νόημα.
Δεν κρίνω εσένα απλά κάνουμε κουβέντα σε αυτό που έγραψες.
Το σημαντικό εδώ σε αυτό το νήμα όταν έχουν γραφτεί 100+ posts ότι τα inbox είναι κλειδωμένα , ότι υπάρχουν επιλεκτικές απαντήσεις κτλ... είναι αυτό που σου λέω οτι εγώ είμαι μια τυχαία επιλογή και ότι θα μπορούσε ο καθένας.
Αυτό ειναι συμμετοχή εύστοχη..
[/quote
Αυτα ειναι τα δικα σου κριτηρια. Ειναι ομως και της Λιζας ?
Καλησπέρα παιδιά μου έχει δημιουργηθεί μιά απορία
οκ για το control πιθανός η κοπέλα δεν είναι full time job και αυτό μου αρέσει πολύ και είναι αυτό που ψάχνω
αλλά στην απίθανη περίπτωση που απαντήσει στα τόσα μηνύματα που έχω στείλει αν μας αρέσει η συνάντηση και εννοώ και στους δυό μας θα μπορώ να την βρίσκω εύκολα η θα περιμένω όπως περιμένω το τηλέφωνό της?
Τί λένε η συναγωνιστές που το έχουν? την βρίσκεις εύκολα και ποιες ώρες?
Για να δουμε. Θα σε βαλει στο πανεπιστημιο του ερωτα ή όχι ?Αφού μου πετάχτηκαν τα μάτια στο διάβασμα λέω να δοκιμάσω την τύχη μου και να στείλω αίτημα φιλίας στην Liza. Χρόνος υπάρχει.
καπου στην μεση του νηματος λεει τον τροπο...πως μπορω να επικοινωνισω με την liza?!
δεν εχω βρει καπου κατι.