Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κι εγώ αρχές Αυγούστου τις έστειλα, έστειλα και μειλ.................σίγουρα θα μου απαντήσει, ναι!παιδες θα χουν πεσει μαζεμενα ραντεβου και δεν θα προλαβαινει να απανταει σ ολα τα μνμ του προφιλ της....
εγω πριν 10 μερες περιπου της εστειλα μνμ και μου απαντησε σχεδον αμεσα, τη ιδια μερα κιολας...
Έχει αλλάξει, έχει βάλει μεταλλική και αντέχει μέχρι 200 σφυροκοπηματα το λεπτό..... άνετα. Φουλ πρώτο στάδιο δηλαδή.......Με τέτοια ζήτηση τη βλέπω σύντομα για αλλαγή φλάντζας στην κωλοτρυπίδα...
τι να πω...λες να μουν τοσο τυχερος!!!!Κι εγώ αρχές Αυγούστου τις έστειλα, έστειλα και μειλ.................σίγουρα θα μου απαντήσει, ναι!
Μπα, μάλλον τυχερός είσαι, τα κοιτάνε αυτά τα πράγματα τα κορίτσια εδώ μέσα; Εντελώς φιλικά, χωρίς να ειρωνευομαι εσένα προσωπικά έτσι.τι να πω...λες να μουν τοσο τυχερος!!!!
εκτος αν κανει επιλογη σε μελη με πολλα μνμ...
Αυτό δεν ισχύει για καμία κοπέλα νομίζω. Εμένα ας πούμε δεν με λες μέλος με πολλά μηνύματα αλλά μόνο από την Νάγια δεν έχω απάντηση .εκτος αν κανει επιλογη σε μελη με πολλα μνμ...
τι να πω...λες να μουν τοσο τυχερος!!!!
εκτος αν κανει επιλογη σε μελη με πολλα μνμ...
Ποσες κριτικες θελεις ρε φιλε?Τελικα καμια κριτικη θα διαβασουμε..η ολο μπιρι μπιρι..κανενας ??????