Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
στην αναμονη....
Αντε βρε κορίτσι μου,
Τηλέφωνο. Θεϊκό !
Περιμένω τον Αγιο Βασίλη με τα δώρα
καλησπερα λιζα θα μπορουσα να εχω το τηλεφωνο σουΕίμαι Ελληνίδα 25 χρονών με όμορφο πρόσωπο και σώμα! Όχι μόνο δια mail.. Μπορώ να σου απαντήσω και εδώ ρωτά ότι θέλεις!
Αλλαξε φιλε. Το στομαχι σου δεν το αντεχει αυτό το ποτο.Θα ζητήσω και εγώ το τηλέφωνο της Λίζας, αλλά με τον δικό μου τρόπο...
Να ο δικός μου τρόπος:
Αγαπητή Λίζα
1. Μπορείς, αν θέλεις, να μου στείλεις με πμ το τηλέφωνο σου και να με παρακαλέσεις να σου τηλεφωνήσω![]()
2. Όταν σου τηλεφωνήσω, τότε θέλω να μου υποσχεθείς ότι τις τρείς προηγούμενες μέρες από τη συνάντηση μας θα απέχεις από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης και της αυτοικανοποίησης.
3. Εφόσον εκπληρωθούν οι παραπάνω όροι, της σεξουαλικής μας συνάντησης θα προηγηθεί ένας καφές, για να βεβαιωθώ για την κατάλληλη χημεία μας. Γιατί χωρίς χημεία δεν κάνω τίποτα!
Εφόσον λοιπόν, Λίζα, συμφωνείς με τους παραπάνω απλούς όρους, μπορείς να μου στείλεις, για αρχή, το πμ, με την κατάλληλη διατύπωση. Σε Περιμένω...![]()
ενα μηνυμα και αυτο ζηταει τηλ...καλησπέρα ένα τηλέφωνο....

ενα μηνυμα και αυτο ζηταει τηλ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ε? το οτι εχει κανει εγγραφη απο το 2005 και το πρωτο μηνυμα το εστειλε το 2016 δε σε πειραξε τα δυο πρωτα μου μηνυματα σε πειραξανε..ασε μας ρε τυπεΠαίκτη για δες τα ΔΥΟ πρώτα σου μηνύματα ;)

καλημερα αγορια;;;;;;;;;;;;Καλημέρια αγόρια καλημέρα λιζακι

:S :S :SΘα ζητήσω και εγώ το τηλέφωνο της Λίζας, αλλά με τον δικό μου τρόπο...
Να ο δικός μου τρόπος:
Αγαπητή Λίζα
1. Μπορείς, αν θέλεις, να μου στείλεις με πμ το τηλέφωνο σου και να με παρακαλέσεις να σου τηλεφωνήσω![]()
2. Όταν σου τηλεφωνήσω, τότε θέλω να μου υποσχεθείς ότι τις τρείς προηγούμενες μέρες από τη συνάντηση μας θα απέχεις από κάθε σεξουαλική δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένης και της αυτοικανοποίησης.
3. Εφόσον εκπληρωθούν οι παραπάνω όροι, της σεξουαλικής μας συνάντησης θα προηγηθεί ένας καφές, για να βεβαιωθώ για την κατάλληλη χημεία μας. Γιατί χωρίς χημεία δεν κάνω τίποτα!
Εφόσον λοιπόν, Λίζα, συμφωνείς με τους παραπάνω απλούς όρους, μπορείς να μου στείλεις, για αρχή, το πμ, με την κατάλληλη διατύπωση. Σε Περιμένω...![]()
γιατί τον αποπερνεις τον άνθρωπο. ....η αγαμια είναι κακό πράγμα. ..δεν ξέρεις πότε που μπορεί να σε βγάλει. ..Αλλαξε φιλε. Το στομαχι σου δεν το αντεχει αυτό το ποτο.

γιατί τον αποπερνεις τον άνθρωπο. ....η αγαμια είναι κακό πράγμα. ..δεν ξέρεις πότε που μπορεί να σε βγάλει. ..![]()

εχεις τέτοια ανησυχία ;καλημερα αγορια;;;;;;;;;;;;
μας τη πεφτεις;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
ξερω εγω ρε φιλος;;;;εχεις τέτοια ανησυχία ;