Ξερουμε αν βιζιταρει???Κολλητές
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ξερουμε αν βιζιταρει???Κολλητές
Την εχω τιμησει οντως γουσταρει φουλΈτσι για να ξέρετε, η Λίζα την λατρεύει την πούτσα...
Είναι ο λόγος που την σέβομαι απεριόριστα. Η λατρεία της για την πούτσα, εάν είναι ξύπνια και βρει και τον κατάλληλο άνθρωπο για να τον βάλει δίπλα της, θα της λύσει το πρόβλημα της ζωής της...Την εχω τιμησει οντως γουσταρει φουλ
Μια πιτσιρίκα έκανε το τεράστιο deal ,τώρα οι υπόλοιπες ακόμα προσπαθούν μακάρι να τους καθίσει η ανάλογη μπίλια..Είναι ο λόγος που την σέβομαι απεριόριστα. Η λατρεία της για την πούτσα, εάν είναι ξύπνια και βρει και τον κατάλληλο άνθρωπο για να τον βάλει δίπλα της, θα της λύσει το πρόβλημα της ζωής της...

Για ποια ακριβώς μιλάς;Μια πιτσιρίκα έκανε το τεράστιο deal ,τώρα οι υπόλοιπες ακόμα προσπαθούν μακάρι να τους καθίσει η ανάλογη μπίλια..![]()
Ήταν στα τραπέζια του Κολωνακίου Μπαχρέιν Nammos_Dubai (( MrsLeka όσοι την ξέρουν έτσι δλδ χαχα ))Για ποια ακριβώς μιλάς;
Δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, είμαι κορυφαίο μέλος της ενορίας Εκάλης...Ήταν στα τραπέζια του Κολωνακίου Μπαχρέιν Nammos_Dubai (( MrsLeka όσοι την ξέρουν έτσι δλδ χαχα ))
Είναι πάρα "πολύ γνωστή "στα λόμπυ πέρα την πλάκα ,τώρα στην σειρά μπήκε η άλλη Κολωνάκιου ΠαναγιώταρουΔεν μπορώ να σε παρακολουθήσω, είμαι κορυφαίο μέλος της ενορίας Εκάλης...
Τις θέλω και τις δύο ή έστω την μια, μπας κι αφήσω τα κόκαλα μου δίπλα από έναν μούναρο, λάτρη της πούτσας...Είναι πάρα "πολύ γνωστή "στα λόμπυ πέρα την πλάκα ,τώρα στην σειρά μπήκε η άλλη Κολωνάκιου Παναγιώταρου
Μαρία?Ήταν στα τραπέζια του Κολωνακίου Μπαχρέιν Nammos_Dubai (( MrsLeka όσοι την ξέρουν έτσι δλδ χαχα ))
Bingooo συνάδελφε![]()
Μετέπειταα της χτύπησε το διπλό jackpot την πόρτα χαχα κ ηρέμησεχχααχαχα αυτηνης πριν καμιά 7-8 χρονια της λεω "Την γλάστρα σε μαγαζιά κάνεις δεν είσαι και διδάκτωρ καρδιολογίας".....και με έκανε block!
Τι φάση πως εξελίχτηκε αυτή, το γύρισε στην βίζιτα μετέπειτα?
Μετέπειταα της χτύπησε το διπλό jackpot την πόρτα χαχα κ ηρέμησε
Όταν είσαι σε κατάλληλα λόμπυ,όλα είναι εφικτά απ' ότι αποδείχθηκεΔηλαδή? Τύλιξε κανέναν άραβα μεγιστάνα?
Στο ντουμπαι πάντως εχει τεράστιο ανταγωνισμό, τίγκα με θεομουνα απο ρωσια κλπ ειναι που κάνουν ουρά!
Καλησπέρες να πας στο Μπάνα εκεί είναι νομίζωΛίζα καλημέρα. Πώς μπορώ να σε βρω;
Να είμαι ειλικρινής είχα ακούσει ότι ήταν γλάστρα στον αγώνα, απλά από όσα έχω δει, γιατί δεν την έχω δει από κοντά, αρέσει σε πολύ κόσμο.Bingooo συνάδελφε![]()
Ναι αρέσει σε αρκετούς αλλά στο διαταυτα τι γίνεται είναι το θεμαΝα είμαι ειλικρινής είχα ακούσει ότι ήταν γλάστρα στον αγώνα, απλά από όσα έχω δει, γιατί δεν την έχω δει από κοντά, αρέσει σε πολύ κόσμο.