Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εννοείται ότι υπάρχουν και είναι πολλοί που τα δίνουν!100 (120 το πολύ!) τo απλό, +20 ο κώλος! Όποιος δίνει περισσότερα είναι βλάκας.
Και πριν τη μαζέψει ο Γιώργος το 2009 προ κρίσης που η ίδια ήταν 20χρονη 80 ζητούσε, στα 35 της το τετραπλασίασε;!
Μάλλον υπάρχουν λεφτά τελικά...
Θυμάμαι μετά όταν ήταν στην παρέα της Γλυφάδας που η Εύα με παρακαλούσε να την πάρω κι αυτήν γιατί δεν είχε δουλειά, την είχα πάρει μια φορά δεύτερη δεν υπήρξε. Και 10 χρόνια μετά κάποιοι βλάκες κι εδώ μέσα την ανέδειξαν ως το απόλυτο call girl, αυτό που αν δεν το είχες πάρει έχανες.ακριβως!! τωρα που το βλεπω την ειχα παρει το 2010!!! πως περνανε τα γαμημενα τα χρονια χαχαχαχ με μια 80αρα την ωρα!
Ποιος Γιώργος;100 (120 το πολύ!) τo απλό, +20 ο κώλος! Όποιος δίνει περισσότερα είναι βλάκας.
Και πριν τη μαζέψει ο Γιώργος το 2009 προ κρίσης που η ίδια ήταν 20χρονη 80 ζητούσε, στα 35 της το τετραπλασίασε;!
Ο νταβατζής της παρέας της Γλυφάδας. Θέλεις και το επίθετο του, το ξέρω.Ποιος Γιώργος;
Ο λεφτά υπάρχουν , ο ΓιώργΆΚΗΣ Ο ΠΑΠ!Ποιος Γιώργος;
Ναι αν θες στείλε μου σε πμΟ νταβατζής της παρέας της Γλυφάδας. Θέλεις και το επίθετο του, το ξέρω.
Έχουν γυρίσει και τσόντα μαζί.
Υποθέτω δε ότι εξακολουθεί να την "συμβουλεύει".
Σχήμα λόγου ήταν. Το ξέρω αλλά δεν το λέω φυσικά, δεν έχει έννοια άλλωστε. Ψάξε την τσόντα της "Κέλλυς" να τους απολαύσεις μαζί. Κάποιος ίσως μπορεί να βοηθήσει.Ναι αν θες στείλε μου σε πμ
Που το βρίσκω αυτό;Σχήμα λόγου ήταν. Το ξέρω αλλά δεν το λέω φυσικά, δεν έχει έννοια άλλωστε. Ψάξε την τσόντα της "Κέλλυς" να τους απολαύσεις μαζί. Κάποιος ίσως μπορεί να βοηθήσει.
Αλβανίδα είναι γιατρέ;Θυμάμαι μετά όταν ήταν στην παρέα της Γλυφάδας που η Εύα με παρακαλούσε να την πάρω κι αυτήν γιατί δεν είχε δουλειά, την είχα πάρει μια φορά δεύτερη δεν υπήρξε. Και 10 χρόνια μετά κάποιοι βλάκες κι εδώ μέσα την ανέδειξαν ως το απόλυτο call girl, αυτό που αν δεν το είχες πάρει έχανες.
Έχουν γίνει διάσημες και χειρότερες θα μου πεις εδώ μέσα και γράφονται ύμνοι για δαύτες...
ειναι μοντελο μυκονο - ντουμπαι τωρα τυπε100 (120 το πολύ!) τo απλό, +20 ο κώλος! Όποιος δίνει περισσότερα είναι βλάκας.
Θέλει ξύλο και στις γάμπεςΤελικά για τη Μαίρη θα δώσει κανείς πληροφορία ; 15 άτομα ρώτησαν και ένας είπε ότι θέλει πολύ ξύλο στον κωλο …. Κάτι άλλο θα μάθουμε ;
Αυτη τη μανια των γυναικων με τις τσαντες ποτε δεν την καταλαβα!Ωραία κοπέλα είναι απλά λίγο χαζή στο μυαλό με τόσα λεφτά που παίρνει να τα πετάει σε ρούχα και τσάντες που κάνουν πάνω από 1500 ευρώ η μια
Μαϊμούδες αγοράζει από τους μαύρους του Καματερουν..Ωραία κοπέλα είναι απλά λίγο χαζή στο μυαλό με τόσα λεφτά που παίρνει να τα πετάει σε ρούχα και τσάντες που κάνουν πάνω από 1500 ευρώ η μια