Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παιζει να 'ναι το πιο στενο κωλι που εχω παρει.Έχει φοβερό κωλι στα 4!!! Να γαμας κωλο στενό και να το ευχαριστιεται και να γουστάρει!!!
Είναι απίστευτο το αναλ μαζί της!!!!!! Όντως είναι στενό!!!! Φαντάσου έχω πάρει και πιο στενό από πιτσιρίκα που γαμαω από όταν ήταν 20!!!!!!!παιζει να 'ναι το πιο στενο κωλι που εχω παρει.
εαν καταλαβα καλα πλεον ειναι 150+50 για αναλ?Είναι απίστευτο το αναλ μαζί της!!!!!! Όντως είναι στενό!!!! Φαντάσου έχω πάρει και πιο στενό από πιτσιρίκα που γαμαω από όταν ήταν 20!!!!!!!
Αξίζει η Λίζα για αυτό το αναλ που προσφέρει αλλά όχι στα 200 που το ανέβασε
Έτσι έχω μάθειεαν καταλαβα καλα πλεον ειναι 150+50 για αναλ?
με 100 φουλ την ειχα παρει.Είναι απίστευτο το αναλ μαζί της!!!!!! Όντως είναι στενό!!!! Φαντάσου έχω πάρει και πιο στενό από πιτσιρίκα που γαμαω από όταν ήταν 20!!!!!!!
Αξίζει η Λίζα για αυτό το αναλ που προσφέρει αλλά όχι στα 200 που το ανέβασε
ειναι κι ο πληθωρισμος τυπεμε 100 φουλ την ειχα παρει.
προσωπικα κατι που εχω παρει με Χ τιμη,δεν το παιρνω στα 2Χ ή Χ+κατι.
ποτέ.
ας ειναι οτι θελει.ειναι κι ο πληθωρισμος τυπε
παιζει να 'ναι το πιο στενο κωλι που εχω παρει.
Ακριβως έτσι . Και ηλικιακά να το δεις έπρεπε να έχει μείνει στις ίδιες τιμές . Άλλη ηλικία πριν 5-10 χρόνια άλλη τώρα .ας ειναι οτι θελει.
κατι που ηταν στα 80 +20 ο κωλος πριν χρονια δεν το ξαναπαιρνω ΜΕΤΑ απο χρονια με αλλη τιμη.
αυτο ισχυει για ολες απο πλευρας μου.
δεν ειναι η πρωτη που το κανει ... εδω ανεβαζουν τιμες μεγαλυτερες σε ηλικιαΑκριβως έτσι . Και ηλικιακά να το δεις έπρεπε να έχει μείνει στις ίδιες τιμές . Άλλη ηλικία πριν 5-10 χρόνια άλλη τώρα .
Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τις προτιμάμε . Και αν βγει κάποιος κ πει ναι αλλα είναι πιο έμπειρη κ πιο καλο προγραμμα και μπλα μπλα θα του πω ότι αν περιμένουμε να μεγαλώσει η εργαζόμενη για να περάσουμε καλά κ να πάρουμε ποιότητα παραπάνω , μαλλον κάτι λάθος κάνουμε εμεις στο ραντεβού κ το πάμε οπως αυτή θέλει .anyway ο καθένας οπως νομίζει .δεν ειναι η πρωτη που το κανει ... εδω ανεβαζουν τιμες μεγαλυτερες σε ηλικια
σωστος !!!!Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τις προτιμάμε . Και αν βγει κάποιος κ πει ναι αλλα είναι πιο έμπειρη κ πιο καλο προγραμμα και μπλα μπλα θα του πω ότι αν περιμένουμε να μεγαλώσει η εργαζόμενη για να περάσουμε καλά κ να πάρουμε ποιότητα παραπάνω , μαλλον κάτι λάθος κάνουμε εμεις στο ραντεβού κ το πάμε οπως αυτή θέλει .anyway ο καθένας οπως νομίζει .
Το θέμα είναι να βρεις την σωστή ανεξάρτητη με καλή τιμή αλλά θέλει χρόνο και να κρατήσεις τις καύλες σου μέχρι να βρεθεί! Θέλει ψάξιμο και υπομονή δυστυχώςσωστος !!!!
εγω προσωπικα γι αυτον κ αλλους λογους δεν βλεπω ανεξαρτητες, αλλα περι ορεξεως...
οχι μωρε δεν αξιζει τον κοπο ... ακυρωσεις ,στησιματα ,δεν ερχομαι στο hotel αυτο κ.αΤο θέμα είναι να βρεις την σωστή ανεξάρτητη με καλή τιμή αλλά θέλει χρόνο και να κρατήσεις τις καύλες σου μέχρι να βρεθεί! Θέλει ψάξιμο και υπομονή δυστυχώς
Εννοώ να βρεις ανεξάρτητη με λιγότερα λεφτά αλλά να αξίζει από κορμί και υπηρεσίες. Απλά όπως είπα θέλει ψάξιμο και χρόνοοχι μωρε δεν αξιζει τον κοπο ... ακυρωσεις ,στησιματα ,δεν ερχομαι στο hotel αυτο κ.α
γραφειο καλυτερα τα ιδια λεφτα ειναι