Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε παιδιά εχω αρρωστήσει.... Που την βρίσκουμε την Λίζα ? Μου έχει γίνει απωθημένο !!
Καλησπέρα σε όλους!!![]()
Από σήμερα επιστρέφω!!!![]()
![]()
Επιστρέφω μετά από μια μικρή διακοπή λόγω αναβάθμισης ;)
Τι τηλεφωνο θελεις Κινητο η σταθερο ?
Πολύ μικρα δεν είναι. Μαλλον στο 28-30 την εκανα. Αλλα κολαρινι = καναρινιμουναρος η μικρα!!!!
Και λιγα λες !!!μουναρος η μικρα!!!!
στο 1 1 8 2 1Ρε παιδιά εχω αρρωστήσει.... Που την βρίσκουμε την Λίζα ? Μου έχει γίνει απωθημένο !!
Στείλε κ σε μένα το τηλ της αν είναι εύκολο.
εχει κ άλλους έξυπνους εδω !!!! Τέλεια!!!!!στο 1 1 8 2 1![]()
εχει κ άλλους έξυπνους εδω !!!! Τέλεια!!!!!
τύπε ακόμα και να πάρεις το τηλέφωνο η κοπέλα αν δεν σου το έχει στείλει η ίδια δε θα κανονίσει τίποτα μαζι σου. Μη χαλιέσαι τσάμπα. Αν θες να τη βρεις δεν την κρατάμε κρυφή. Στέλνεις μήνυμα στην κοπέλα και περιμένεις απάντηση... Στο μεταξύ κοίτα και τίποτε άλλο...εχει κ άλλους έξυπνους εδω !!!! Τέλεια!!!!!
τύπε ακόμα και να πάρεις το τηλέφωνο η κοπέλα αν δεν σου το έχει στείλει η ίδια δε θα κανονίσει τίποτα μαζι σου. Μη χαλιέσαι τσάμπα. Αν θες να τη βρεις δεν την κρατάμε κρυφή. Στέλνεις μήνυμα στην κοπέλα και περιμένεις απάντηση... Στο μεταξύ κοίτα και τίποτε άλλο...

ακριβώς επειδή εγω ειμαι μαλακας και την πάτησα δεν χρειάζεται να καεί και άλλος. Γι αυτο ειμαστε εδω να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε!Δασκαλε που διδασκες !![]()
Καλα ντε !ακριβώς επειδή εγω ειμαι μαλακας και την πάτησα δεν χρειάζεται να καεί και άλλος. Γι αυτο ειμαστε εδω να ενημερώνουμε και να ενημερωνόμαστε!