Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπορώ να έχω το τηλ της;
καλησπερα μπορω να εχω το τηλεφωνακι σου

Δεν εχω δικαίωμα να βάλω φωτο της Λίζας με προσωπο να γελάσει ο κόσμος.
Γεια σου ρε Λίζα είσαι φοβερή άστους να λενεΔεν με ενδιαφέρει τι κάνουν και τι είναι άλλες και ούτε ασχολούμαι για αυτό κρατάω από το post που έκανες σε άλλο forum το κομμάτι που αναφέρεσαι σε έμενα. Θα σε παρακαλούσα όταν έχεις να πεις κάτι για έμενα να βγαίνεις στο forum μου και να το γραφεις,όχι σε άλλα forum. Βάζω φωτογραφια το πρόσωπο μου στο αβαταρ του προφίλ μου ως απάντηση. Αναφορικά με την καταγωγή μου,με γνωρίζει πολύς κόσμος και ξέρουν ότι είμαι γέννημα-θρέμμα Νοτίων προαστίων και το γραφω αυτό με ταπεινή διάθεση,δεν θέλω να ακουστεί ΅ψωνίστικο΅ άλλα αυτό είναι η αλήθεια.
Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν και τι είναι άλλες και ούτε ασχολούμαι για αυτό κρατάω από το post που έκανες σε άλλο forum το κομμάτι που αναφέρεσαι σε έμενα. Θα σε παρακαλούσα όταν έχεις να πεις κάτι για έμενα να βγαίνεις στο forum μου και να το γραφεις,όχι σε άλλα forum. Βάζω φωτογραφια το πρόσωπο μου στο αβαταρ του προφίλ μου ως απάντηση. Αναφορικά με την καταγωγή μου,με γνωρίζει πολύς κόσμος και ξέρουν ότι είμαι γέννημα-θρέμμα Νοτίων προαστίων και το γραφω αυτό με ταπεινή διάθεση,δεν θέλω να ακουστεί ΅ψωνίστικο΅ άλλα αυτό είναι η αλήθεια.
Μην ασχολείσαι με κάθε παπαδιά που γράφει ο καθένας εδώ ούτε φωτο προσώπου ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ. Όποιος θέλει ας κανονίσει ραντεβού μαζί σου και αν δεν του αρέσεις ας ψάξει κάτι άλλο απλά είναι τα πραγματαΔεν με ενδιαφέρει τι κάνουν και τι είναι άλλες και ούτε ασχολούμαι για αυτό κρατάω από το post που έκανες σε άλλο forum το κομμάτι που αναφέρεσαι σε έμενα. Θα σε παρακαλούσα όταν έχεις να πεις κάτι για έμενα να βγαίνεις στο forum μου και να το γραφεις,όχι σε άλλα forum. Βάζω φωτογραφια το πρόσωπο μου στο αβαταρ του προφίλ μου ως απάντηση. Αναφορικά με την καταγωγή μου,με γνωρίζει πολύς κόσμος και ξέρουν ότι είμαι γέννημα-θρέμμα Νοτίων προαστίων και το γραφω αυτό με ταπεινή διάθεση,δεν θέλω να ακουστεί ΅ψωνίστικο΅ άλλα αυτό είναι η αλήθεια.
Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν και τι είναι άλλες και ούτε ασχολούμαι για αυτό κρατάω από το post που έκανες σε άλλο forum το κομμάτι που αναφέρεσαι σε έμενα. Θα σε παρακαλούσα όταν έχεις να πεις κάτι για έμενα να βγαίνεις στο forum μου και να το γραφεις,όχι σε άλλα forum. Βάζω φωτογραφια το πρόσωπο μου στο αβαταρ του προφίλ μου ως απάντηση. Αναφορικά με την καταγωγή μου,με γνωρίζει πολύς κόσμος και ξέρουν ότι είμαι γέννημα-θρέμμα Νοτίων προαστίων και το γραφω αυτό με ταπεινή διάθεση,δεν θέλω να ακουστεί ΅ψωνίστικο΅ άλλα αυτό είναι η αλήθεια.
σύμφωνο απόλυταΕίναι γελοιό να βγαίνει το κάθε κομπλεξικό, προκλητικό τσουτσέκι
και να κατηγορεί άναδρα τη Λίζα (σε νήμα άλλης κοπέλας, ώστε να βγάλει
off topic τις όποιες πληρωμένες απαντήσεις) ότι δήθεν είναι "Αλβανίδα που έχει ξεσαλώσει"
και όταν τον προσκαλεί κάποιος να επαναλάβει τα ποσταρίσματά του, στα κατάλληλα νήματα
για να λάβει ό,τι του αξίζει, να κάνει την κοτούλα...
Όσοι γνωρίζουν τη Λίζα, ξέρουν ότι είναι μια όμορφη και γοητευτική Ελληνίδα με άψογη συμπεριφορά,
επίπεδο και δυνατές υπηρεσίες, και μάλιστα σε απόλυτα vfm δεδομένα για όσα παρέχει σαν σύνολο.

αστερι
Συνάδελφε, πάνω στην κατάλληλη στιγμή βρέθηκες να ποστάρεις, διότι το nickname
που έχεις, ταιριάζει ακριβώς με τις συμπεριφορές μερικών, υπενθυμίζοντας γνώριμους
ήχους συγκεκριμένου πτηνού...

που έχεις, ταιριάζει ακριβώς με τις συμπεριφορές μερικών, υπενθυμίζοντας γνώριμους
Είναι γελοιό να βγαίνει το κάθε κομπλεξικό, προκλητικό τσουτσέκι
και να κατηγορεί άνανδρα τη Λίζα (σε νήμα άλλης κοπέλας, ώστε να βγάλει
off topic τις όποιες πληρωμένες απαντήσεις) ότι δήθεν είναι "Αλβανίδα που έχει ξεσαλώσει"
και όταν τον προσκαλεί κάποιος να επαναλάβει τα ποσταρίσματά του, στα κατάλληλα νήματα
για να λάβει ό,τι του αξίζει, να κάνει την κοτούλα...
Όσοι γνωρίζουν τη Λίζα, ξέρουν ότι είναι μια όμορφη και γοητευτική Ελληνίδα με άψογη συμπεριφορά,
επίπεδο και δυνατές υπηρεσίες, και μάλιστα σε απόλυτα vfm δεδομένα για όσα παρέχει σαν σύνολο.