Νέα

Λεωφόρος Καβάλας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα george141198
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 22K
  • Ετικέτες
    καβάλας
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
434
Πόντοι
36
Επειδή με κουράσατε με τις αμφιβολίες σας. Πέρασα λοιπόν σήμερα από τη νέα πίατσα και βρήκα εκεί την Ελενα, η οποία δούλευε και στην Κωνσταντινουπόλεως. Από τις άλλες δύο κοπέλες η μία δούλευε και αυτή στηνίδια πιάτσα. Τα κορίτσια μου είπαν ότι στην Κωνσταντινουπόλεως δεν υπήρχε δουλειά, ενώ στην Καβάλας κάνουν τρελή δουλειά από ξαναμένους νταλικιέριδες και ειδικά με ταρίφες.  :rockon:

Πάλι έκαψα βενζίνη γαμώτο.  :headbang: :headbang: :headbang:

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
286
Like
5.057
Πόντοι
11.870
Οπως πηγαινα για κεντρο χθες κατα τις 21:00 και εστριψα απο Λεωφορο Κηφισου στην Καβαλας, στο δεξι μου χερι εθεαθη ξανθο τεμαχιο με μποτες που με εκανε να δοκιμασω τα φρενα του αυτοκινητου μου. Δουλεψανε τελεια, αλλα δεν εκατσα γιατι εμφανιστηκαν αμαξια τα οποια προτιμησα να μην πεσουν πανω μου. Γυρισα υστερα απο 10' κι ελειπε! Ψηλη, με μπουτια κολασμενα, για το προσωπο δεν προλαβα να δω. Οποιος ξερει κατι ας μιλησει, να ξαναπερασω αν ειναι!
Καλες τσαρκες.

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
χθες το απόγευμα απο την κωνσταντινουπόλεως στρίβοντας δεξια για καβάλας,στις αρχες τις ηταν ενα μουνι...γυρω στο 1.70 μαυρο κοντο καρε,κοντο τζιν σορτσακι με τις μπουταρες εξω,ασπρη αμανικη μπλουζα που απο μπροστα ηταν σαν μικρη φουστα...Ημουν με την γυναικα μεσα και δεν μπορουσα να σταματησω...ξερει κανεις κατι για αυτην...? Ελπιζω να μην ειναι αυτός...χαχα

zadren

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Κριτικές
17
Like
2.565
Πόντοι
2.756
Νέα πιάτσα στην Λ. Αθηνών σχεδόν απέναντι από την Αφαία, πριν τον Σκαραμαγκά. Βρήκα ομάδα στο facebook και φωτο που έχουν ανεβάσει.

ωραια....για να καταλαβω κατι....εσυ ακριβως τωρα τι ζητας? να κατεβουμε χερακι χερακι εκει να μαζεψεις μπαγιοκο, η να μας ενημερωσεις για το τι εκανες να ξερουμε? Ανοιξες νημα εγκαινιων και οχι ενημερωσης φιλε!

vastom1990

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
στην οδο αφαιας ειναι ? δωσε πληροφοριες

Podosfairakias

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2025
Like
21
Πόντοι
0
Αρχικά η Λεωφόρος Καβάλας είναι όνομα και πράγμα!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
19.874
Πόντοι
3.656
Αρχικά η Λεωφόρος Καβάλας είναι όνομα και πράγμα!
Αφού είναι όνομα και πράμα, για ποιο λόγο δεν μας λες σε ποιο σημείο πιατσάρουν ακριβώς, αν υπάρχουν ξενοδοχεία εκεί κοντά, πόσο παίρνουν;

Nikaiotis3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2018
Like
35
Πόντοι
0
Πριν μιση ωρα παντως δεν υπηρχε ψυχη αδερφια

Podosfairakias

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2025
Like
21
Πόντοι
0
Αφού είναι όνομα και πράμα, για ποιο λόγο δεν μας λες σε ποιο σημείο πιατσάρουν ακριβώς, αν υπάρχουν ξενοδοχεία εκεί κοντά, πόσο παίρνουν;
Μέγα μύστη, μακάρι να είχα τις γνώσεις να γράψω σεντόνι, αλλά δυστυχώς δεν ξέρω που στρώνουν τα σεντόνια του έρωτα. Πιάτσα κάνουν από τη γέφυρα της Λένορμαν έως τη γέφυρα της εθνικής. Επίσης υπάρχει πιάτσα μετά τα ΚΤΕΛ.

Mitsos1312

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα, περασα χθες τετοια ωρα απο Καβαλας γυρνοντας απο διακοπες και ηταν φουλ, τι παιζει ολα με παπαρι απο κατω ειναι; Μετακομισε η Συγγρου; Ηταν ενα ψηλο 2 μετρα αλλα δεν μπορεσα να σταματησω, αν ξερεις κανεις ας πει

VasilisBottom

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
74
Πόντοι
0
Ψάχνω φίλο με αμάξι να πάμε Καβαλάς και να σκίσουμε/μας σκίσουν τπτ τραβελια μέσα στην άλλη εβδομάδα αν κάποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom