Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 70K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

  • Ναι

    Ψήφοι: 157 10,4%
  • Οχι

    Ψήφοι: 682 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

    Ψήφοι: 218 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

    Ψήφοι: 70 4,7%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

    Ψήφοι: 376 25,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.503

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Να φυγουν ολοι οι ξενοι που εισηλθαν παρανομα στην Ελλαδα (κωλαλβανοι) και ολοι οσοι ελληνοποιηθηκαν παρανομα. Τα σπιτια που θα αδειασουν να δωθουν σε αστεγους. Περναω το βραδυ απο Συνταγμα - Μοναστηρακι και λυπαται η ψυχη μου.
 

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Μηνύματα
3.577
Like
81
Πόντοι
16
Κανένα σύνορο δεν μας χωρίζει, παρά μόνο το ταξικό και το πολιτικό.

Καμία πατρίδα δεν μας ενώνει, παρά μόνο η Βόρεια Κορέα κι η Ουτοπία.

Το διόρθωσα.

Ποιά Βόρεια Κορέα ,αστειευόμαστε ?
Ας πάνε οι επαγγελματίες χαρτζηλικάκηδες του σόρρος
στη Β.Κ. να ψελίσουν για open σύνορα,αδέρφια μας πελατάκια λάθρο,
να τους κάνει ο Κιμ το κεφάλι ένα με το τσιμέντο.
Ούτε ουτοπία παίζει με δαύτους,
κονόμα απο την λαθρομετανάστευση παίζει
με καμιά θεσούλα σε μκο να βγαίνει το μεροκάματο.
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ποιά Βόρεια Κορέα ,αστειευόμαστε ?
Ας πάνε οι επαγγελματίες χαρτζηλικάκηδες του σόρρος
στη Β.Κ. να ψελίσουν για open σύνορα,αδέρφια μας πελατάκια λάθρο,
να τους κάνει ο Κιμ το κεφάλι ένα με το τσιμέντο.
Ούτε ουτοπία παίζει με δαύτους,
κονόμα απο την λαθρομετανάστευση παίζει
με καμιά θεσούλα σε μκο να βγαίνει το μεροκάματο.

...

Ναι έκανα το λάθος να τους θεωρήσω ιδεαλιστές!
 

xxfwto

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2014
Μηνύματα
90
Like
0
Πόντοι
0
η ΕΛΑσ εκανε τηνν βλακεια παλι και συνελαβε δυο ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ απο το Ιρακ και τη Συρια που ΔΗΘΕΝ "εκλεβαν πορτοφολια λουομενων στις πλαζ"...
Πρωτα οι Σκουριες, μετα τα "αρχαια στο Ελληνικο"... τωρα οι κακομοιροι μεταναστες... Πολεμαει τις επενδυσεις ο συριζα!
 

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Μηνύματα
441
Like
209
Πόντοι
1
Γιατί η ισλαμική ταυτότητα είναι ασύμβατη με τον δυτικό τρόπο ζωής
Η νέα βομβιστική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου επαναφέρει τις φρέσκες, άλλωστε μνήμες από επιθέσεις της ισλαμικής τρομοκρατίας, αλλά και την προ δεκαετίας πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στη βρετανική πρωτεύουσα. Κάθε φορά που μία μεγάλη ή μικρής εμβέλειας τέτοια επίθεση διαταράσσει την καθημερινότητα σε κάποια δυτική πόλη, επανέρχεται και το κρίσιμο ζήτημα της σχέσης των μουσουλμανικών κοινοτήτων στη Δύση με τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Του Σταύρου Λυγερού

Παλαιότερα τόσο ο ευρωπαϊκός φιλελευθερισμός όσο και η Αριστερά πίστευαν ότι η ένταξη των μουσουλμάνων μεταναστών στην παραγωγική διαδικασία θα οδηγούσε σύντομα όχι μόνο σε κοινωνική ενσωμάτωση, αλλά και σε αφομοίωσή τους. Είχαν αλαζονικά υποτιμήσει τη δύναμη της ισλαμικής ταυτότητας, με την έννοια της θρησκευτικής-πολιτισμικής διαφοράς.



Τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι η ενσωμάτωση των μουσουλμανικών κοινοτήτων στις ευρωπαϊκές κοινωνίες είναι δύσκολη και συχνά αδύνατη. Στις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις έχουν παγιωθεί άτυπα γκέτο μουσουλμάνων που λειτουργούν σαν παράλληλες μικροκοινωνίες, και μάλιστα σε αντίφαση με την ευρύτερη κοινωνία. Και όχι μόνο αυτό. Σε πρώην αποικιοκρατικές χώρες, όπως η Βρετανία και η Γαλλία, όπου υπάρχουν μουσουλμανικές κοινότητες τρίτης γενιάς, ο ισλαμικός φονταμενταλισμός αναπτύσσεται.

Παρά τα μαθήματα που μας δίνει η πραγματικότητα, οι υποστηρικτές του μοντέλου της πολυπολιτισμικής κοινωνίας συνεχίζουν να υποτιμούν την ιδιαιτερότητα και τη δύναμη της ισλαμικής ταυτότητας. Το Ισλάμ δεν είναι απλή θρησκεία. Είναι ταυτοχρόνως και δικαιικό σύστημα που καθορίζει τον τρόπο ζωής των πιστών. Δικαιικό σύστημα, μάλιστα, ασύμβατο με τις φιλελεύθερες συνταγματικές αρχές, με το νομικό πολιτισμό και με τα ήθη των δυτικών κοινωνιών.



Ασυμβατότητα και αντιφάσεις

Για τον πιστό της σκληροπυρηνικής ερμηνείας του Κορανίου που ζει στη Δύση, η ασυμβατότητα αυτή είναι πηγή αντιφάσεων. Ή θα πρέπει να παραβιάζει την πίστη του ή θα πρέπει να παραβιάζει τις νομικές υποχρεώσεις που έχει ως πολίτης. Συνήθως τις αποδέχεται μόνο προσχηματικά.

Για τον φανατικό ισλαμιστή δεν υφίσταται καν αντίφαση. Γι’ αυτόν σημείο αναφοράς είναι το Κοράνι και η σαρία (ισλαμικός νόμος). Το σύνταγμα και οι νόμοι του δυτικού κράτους στο οποίο ζει είναι απορριπτέοι και περιφρονητέοι. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όποιος προσχωρεί στον ισλαμικό φονταμενταλισμό δεν είναι απλός παραβάτης ενός νόμου. Είναι αρνητής συνολικά των δυτικών αξιών, καθώς και των νομικών και ηθικών παραγώγων τους.

Σε ακραίες περιπτώσεις η ένταση της ισλαμικής ταυτότητας προσλαμβάνει διαστάσεις απόρριψης της κοινωνίας, και σε ακόμα πιο ακραίες διαστάσεις ενεργού εχθρότητας. Οι τζιχαντιστές ουσιαστικά θέτουν τον εαυτό τους εκτός της κοινωνίας στην οποία μεγάλωσαν. Για την ακρίβεια, τη θεωρούν θρησκευτικό και πολιτισμικό εχθρό τους.
Μπορούν να σκοτώσουν ακόμα και γείτονες και συμμαθητές τους. Γι’ αυτό και, όταν πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, εκλαμβάνουν τον θρήνο και την αγανάκτηση των ευρωπαϊκών κοινωνιών σαν επιβεβαίωση της σημασίας που είχε η πράξη τους στο πλαίσιο του “ιερού πολέμου”. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ, τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Το παραπάνω είναι ένα άρθρο που απαγορεύεται από τον αντί-ρατσιστικό νόμο.

Μάλιστα το Νάτο διάβασα, αλλά δεν μπορώ να ξαναβρώ το άρθρο, θέλει να περάσει διάταξη όπου απαγορεύει όλη την αντί-ισλαμικη ρητορική στα κράτη μέλη του.

Όσο για το Ισλάμ, μία ανάγνωση του Κορανίου επαρκεί.
 

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Μηνύματα
441
Like
209
Πόντοι
1
το αρθρο το βρηκα στο defence-point.gr. δεν θα ειναι εκτος; νομου για να το βαλαν αυτοι.
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
το αρθρο το βρηκα στο defence-point.gr. δεν θα ειναι εκτος; νομου για να το βαλαν αυτοι.

Δυστυχώς ουδείς γνωρίζει τίποτα σε αυτήν την χώρα... Γενικά είναι ευτυχές γεγονός πως ο αντί-ρατσιστικό μόνο για την Σόφη Τριανταφύλλου έχει εν μέρει (εκκρεμεί η δίκη) εφαρμοστεί.

Το θέμα είναι πως τα κράτη σφίγγουν τον κλοιό έναντι της "ισλαμοφοβίας" κι επειδή εδώ είναι Ψωροκώσταινα προς το παρών την γλιτώνουμε.
 

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Μηνύματα
3.577
Like
81
Πόντοι
16
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
666
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Τυφλος και Αριστερος..
Τελειος συνδυασμος για καριερα..

Έτσι! Νομίζατε ότι μόνο το εξωτερικό είναι μπροστά στα "diversity hires" και τα "privilege hires"; Γελαστίκατε γατάκια, η Ελλάδα μπήκε και αυτή στον 21 αιώνα της Δύσης. :2funny:

3e8.jpg


Πρώτα έκαναν τον αντιρατσιστικό κα μετά υποδέχτηκαν το ισλάμ, έτσι κάνουν οι σωστοί προδότες..
Τη συνέχεια της προδοσίας θα τη δείτε με  το μητσοτάκη και τότε  ο τσίπρας θα σας θυμίζει ευεργέτη.

Ααα, δεν έχει, είμαστε Ευρώπη του 2017, το παρελθόν δεν υπάρχει μιας και οι κάτοικοι έχουν την μνήμη χρυσόψαρου και αν δεν την έχουν, τα κάνλια και ο τύπος θα του βοηθήσουν να την αποκτήσουν. :rolleyes:

5252855-image.png


Έχει αντιληφτεί ο κόσμος πως δεν υπάρχει διαφορά στα κόμματα του κούλη κ του αλέκου,
ο μεταξύ τους καυγάς γίνεται για το ποιά κομματόσκυλα θα αρμέγουν το κρατικό χρήμα.

Και οι δυο συμμορίες συμπορεύονται στα μνημόνια και στο λαθρομεταναστευτικό.
Ούτε μία ψήφο στα τομάρια νδ-συριζα  

Μπορώ να έρθω στον high-fantasy / sci-fi κόσμο που ζείς και εσύ ρε φίλε; :- :( Έχω βαρεθεί την πραγματικότητα, αλλά θα μας ρίξει μπάτσες τις επόμενες εκλογές όπως κάθε φορά. Μια φόρα να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός να απουσιάσει κανά 75% από τις κάλπες και να κάνει καμιά διαδήλωση να πεί ότι ως εδώ και μη παρέκει με τα πολιτικά τζάκια της χώρας και να τξηλώσει όλα, είναι εξίσου ωραίο και ψευδές όσο και τα διηγήματα του Τόλκιν.

Η μετανάστευση είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα στην Ιαπωνία, όπου πολλοί Ιάπωνες αισθάνονται υπερήφανοι για την πολιτιστική και εθνική ομοιογένεια, ακόμα και αν ο πληθυσμός γηράσκει και το εργατικό δυναμικό μειώνεται.

Παρότι η χώρα είναι μεγάλος δωρητής σε διεθνείς οργανώσεις αρωγής, η Ιαπωνία είναι επιφυλακτική ως προς την χαλάρωση της πολιτικής ασύλου και της αποδοχής μεταναστών εργατών στο έδαφός της.

μαγκες οι ασιατες. μονο οι ευρωπαιοι κανουν μαλακιες

Έτσι, αυτή είναι ξήγα και σωστή στάση. Αλλά που να αποκτήσουμε και εμείς μια τέτοια τσίπα εδώ πέρα. Μόνο φιλαργυρία, τεμπελιά και νεποτισμός του κώλου. :idiot: :uglystupid:

και σε λιγο καιρο βυθισμενοι απο τον συνροφο μας εκει

Τώρα την υπογεννητικότητα, την απουσία καμακιού και σχέσεων καθώς και την άνοδο των waifus και hasbandos την λέμε τώρα "σύντροφο";
l322N8Y.jpg


Τωρα αυτουνού η ψηφος ειναι ισης αξιας με τη δικη μου. Τα παραδοξα της δημοκρατιας.

Κοίτα φίλε, το καλό με την δημοκρατία, την ελευθερία λογο και την ισότητα είναι μπορεί ο κάθε μαλάκας να ανέβει και να γίνει σούργελο με τις παπάρες που λέει και να γελάει ο λαός από κάτω την ώρα που του ρίχνει ντομάτες. :cheesy: Τους λέγαμε σοφιστές κάποτε γιατί πάντα σκουντουφλάγανε σε αυτό που τα παιδιά στο εξωτερικό λένε "logical fallacy" και γινόντουσαν σούργελοι που κανένας δεν του έπαιρνε στα σοβαρά ακόμα και αν τους πληρώναν. Και στην τελική έτσι πρέπει να γίνεται. :rockon:

Απλά τώρα έχουμε πάθει πλύση εγκεφάλου και έχουμε μάθει να χαιρετάμε το κάθε σούργελο που λέει άλογες μπούρδες αντί να τον παίρνουμε με τα ζαρζαβατικά. :idiot: Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι θέλουμε να πούμε αυτήν την εγκεφαλικά σκλαβωμένη κατάσταση "δημοκρατιά" επειδή τηρεί 6 από τις 10 προδιαγραφές του όρου, που λέει ο λόγος.

παρτε το κολο σας και φυγετε τοτε. μ....κες του κερατα!σκουπιδια!

Να δείς πόσο θράσος έχουν αρχίσει να παίρνουν και στις επαρχίες οι συκοφάντες. Εδώ κράζανε τις γιαγιάδες που δίνανε σεντόνια στους λαθραίους κανά χρόνο πριν, επειδή οι γιαγίαδες βαρέθηκαν να σηκώνουν τις σκουπιδιασμένες τους πετσέτες και να τις ξαναπλένουν για τους τις ξαναδώσουν. Για να μην πούμε για το κράξιμα των κατοίκων που βάζανε λαθρό στο σπίτι τους και τους το κάνανε λίμπα και αυτοί με το δίκιο τους βγαίναν και λέγαν ότι είναι απαράδεκτο, μόνο που δεν τους πλακώναν στο ξύλο οι σκατοτραμπούκοι.

Να φυγουν ολοι οι ξενοι που εισηλθαν παρανομα στην Ελλαδα (κωλαλβανοι) και ολοι οσοι ελληνοποιηθηκαν παρανομα. Τα σπιτια που θα αδειασουν να δωθουν σε αστεγους. Περναω το βραδυ απο Συνταγμα - Μοναστηρακι και λυπαται η ψυχη μου.

Γίνεται να γίνει κάτι τέτοιο τώρα χωρίς να προκληθεί μεγάλος ντόρος περί "ξεριζωμό του ελληνισμού" κλπ επειδή τώρα αυτοί έχουν παιδία και εγγόνια σαν τους μεξικανούς που κάνουν τα παιδιά "άγκυρες" στις ΗΠΑ για να μην μπορούν μετά να τους αγγίξουν συνολικά σαν οικογένεια. Και να είσαι σίγουρο, όσο σκατιάρης απεργοσπάστης και απατεώνας ο μαλάκας ο λαθραίος σκατιάρης είναι που τον πληρώνουν τα κόμματα, άλλο τόσο είναι και τα παιδιά του που γίνονται δήθεν πολίτες και μέλη της κοινωνιάς και ξαφνικά καταλαβαίνεις ότι αυτοί κυβερνούν την χώρα επειδή αντικατέστησαν τον πλυθησμό της με τον δικό τους. Δεν είναι τυχαίο που αυτό έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφηλές τα τελευταία χρόνια :

 

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Μηνύματα
3.577
Like
81
Πόντοι
16
Μπορώ να έρθω στον high-fantasy / sci-fi κόσμο που ζείς και εσύ ρε φίλε; :- :( Έχω βαρεθεί την πραγματικότητα, αλλά θα μας ρίξει μπάτσες τις επόμενες εκλογές όπως κάθε φορά. Μια φόρα να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός να απουσιάσει κανά 75% από τις κάλπες και να κάνει καμιά διαδήλωση να πεί ότι ως εδώ και μη παρέκει με τα πολιτικά τζάκια της χώρας και να τξηλώσει όλα, είναι εξίσου ωραίο και ψευδές όσο και τα διηγήματα του Τόλκιν.

Τα πολιτικά τζάκια με διαδήλωση και αποχή θα ξηλωθούν  :think: ?
Ούτε η ήδη υπάρχουσα αποχή λύνει κανένα πρόβλημα,
κυβέρνηση κάνουν και με 20% εκλογικής συμμετοχής,
ούτε μία ακόμη διαδήλωση προσφέρει λύση πλην της κατανάλωσης χημικών.
Οπότε οι τρόποι αυτοί (αποχή-διαδήλωση) κρίνονται αναποτελεσματικοί,
είτε είναι υλοποιήσιμοι είτε φαντασιακοί.
Ο πλέον αποτελεσματικός και αναίμακτος τρόπος είναι μέσω κάλπης να λήγεις τους απατεώνες,
όπως συνέβη στην πραγματικότητα με ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ και οσονούπω ΑΝΕΛ.
Όσο είναι δυνατόν λοιπόν αποδυναμώνουμε εκλογικά τις συμμορίες νδ-συριζα,
αφοπλίζοντας τις ομοούσιες επιλογές που μας πλασάρουν.
Στόχος ρεαλιστικός τύπε
και δεν υπάρχει περίπτωση να φας μπάτσες με αυτόν τον τρόπο.
 







 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Εγώ το λέω θα αν πάω να ψηφίσω θα είναι να το βάλω στην Νέα Δεξιά του Φάηλου Κρανιδιώτη.
 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Μηνύματα
29.985
Κριτικές
1
Like
32.881
Πόντοι
6.256
θα σταματησει τους λαθρο ο κουλης για να τον ψηφισω?
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Όχι, λέει, ότι τους χρειαζόμαστε για την ανάπτυξη.
 
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
666
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Τα πολιτικά τζάκια με διαδήλωση και αποχή θα ξηλωθούν  :think: ?
Ούτε η ήδη υπάρχουσα αποχή λύνει κανένα πρόβλημα,
κυβέρνηση κάνουν και με 20% εκλογικής συμμετοχής,
ούτε μία ακόμη διαδήλωση προσφέρει λύση πλην της κατανάλωσης χημικών.
Οπότε οι τρόποι αυτοί (αποχή-διαδήλωση) κρίνονται αναποτελεσματικοί,
είτε είναι υλοποιήσιμοι είτε φαντασιακοί.
Ο πλέον αποτελεσματικός και αναίμακτος τρόπος είναι μέσω κάλπης να λήγεις τους απατεώνες,
όπως συνέβη στην πραγματικότητα με ΠΑΣΟΚ ΛΑΟΣ και οσονούπω ΑΝΕΛ.
Όσο είναι δυνατόν λοιπόν αποδυναμώνουμε εκλογικά τις συμμορίες νδ-συριζα,
αφοπλίζοντας τις ομοούσιες επιλογές που μας πλασάρουν.
Στόχος ρεαλιστικός τύπε
και δεν υπάρχει περίπτωση να φας μπάτσες με αυτόν τον τρόπο.

Φίλε, επειδή έχει τύχει να μετρήσω κάλπες και μάλιστα δύο φόρες, το τι πέφτει εκεί μεσά και το τι γίνεται αφού φύγουν οι μη-δικαστικοί κλπ από το δωμάτιο είναι αισχρό. Ύπάρχει ολόκληρο σύστημα πάντα για κρατάει μια ισορροπιά μεταξύ των μεγάλων παιχτών της πολιτικής(ειτέ αυτοί λέγονταν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ τότε, είτε λέγονται ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-"Ποιός σκατά είναι μετά την ΧΑ τώρα") αυτή η αποδυνάμωση που βλέπει ο πολίτης να συμβαίνει με τις ψήφους του, δυστυχώς είναι ένα κεντημένο παραμύθι για να μας καλύπτουν τα μάτια. Και το λέω κιόλας γιατι ναι μεν το ΠΑΣΟΚ φαινομενικά ξεκληρίστικε από τις κάλπες, αλλά το DNA είναι στον ΣΥΡΙΖΑ τώρα. Χαιρετίσματα δηλαδή.

Σίγουρα, υπάρχουν και καλύτερες λύσεις από αυτές που προτείνω, αλλά διανοούμενος δεν είμαι για να προτείνω πιο αναίμακτες αλλά εγκεφαλικές λύσεις. Μπορούμε να λήξουμε βέβαια τους απατεώνες από τις κάλπες αν όντως βγάλουμε κάποιον σε φάση παρόμοια με Τραμπ, δηλαδή κάποιον που όλοι χλευάζουν αλλά λέει πέντε σωστά πράγματα και κανείς, μα κανείς, ούτε έλληνικά μίντια, ούτε πολιτικοί, ούτε Ευρώπη, ούτε Deep State περιμένουν να βγει, να τον εκλέξουμε και τους ρίξει σε χάος επειδή επί το πλείστον τουλάχιστον, δεν παίζει με τους κανόνες.
 

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Μηνύματα
3.577
Like
81
Πόντοι
16
Με την καλοπροαίρετη σύντομη κουβέντα μας καταλήξαμε
γρήγορα σε κάτι ουσιαστικό και εφικτό ,δηλαδή
σε όσα έχεις τονίσει στο παραπάνω ποστ σου.

Το σύστημα έχει αδύνατα σημεία κ αυτά με ωριμότητα θα εκμεταλλευτούμε..
και όπως δεν περίμεναν να βγει ο Τραμπ
έτσι δεν πρέπει να περιμένουν έκπληξη στις εγχώριες επερχόμενες εκλογές.
Παράδειγμα,
στα τηλεφωνικά γκάλοπ   ψηφίζουμε ότι στις κάλπες θα μαυρίσουμε.
Το τόλμησαν τα αμερικανάκια να πάνε κόντρα,
γιατί όχι και μεις ?  
 
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
666
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Μακάρι φίλε μου, μακάρι να κάνουμε και εμείς τέτοιους ελιγμούς να καταφέρουμε κάτι πέραν του τρεξίματος στον τροχό του χάμστερ. Το σίγουρο είναι ένα όμως : αν όντως γίνει κάτι, δεν θα κάνουμε σαν τα αμερικανάκια. :cheesy:


:2funny:
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Γίνεται να γίνει κάτι τέτοιο τώρα χωρίς να προκληθεί μεγάλος ντόρος περί "ξεριζωμό του ελληνισμού" κλπ επειδή τώρα αυτοί έχουν παιδία και εγγόνια σαν τους μεξικανούς που κάνουν τα παιδιά "άγκυρες" στις ΗΠΑ για να μην μπορούν μετά να τους αγγίξουν συνολικά σαν οικογένεια. Και να είσαι σίγουρο, όσο σκατιάρης απεργοσπάστης και απατεώνας ο μαλάκας ο λαθραίος σκατιάρης είναι που τον πληρώνουν τα κόμματα, άλλο τόσο είναι και τα παιδιά του που γίνονται δήθεν πολίτες και μέλη της κοινωνιάς και ξαφνικά καταλαβαίνεις ότι αυτοί κυβερνούν την χώρα επειδή αντικατέστησαν τον πλυθησμό της με τον δικό τους.

Πρωτα θα μας κανουν ΦΥΡΟΜ και μετα Κοσοβο οι Αλβανοι, που οχι μονο δεν ενσωματωνονται, αλλα τα τελευταια χρονια εφηυραν και αθλιας αισθητικης "αλβανικο κουρεμα" για να ξεχωριζουν οτι ειναι Αλβανοι.

Αυτα που πρεπει να γινουν για να σωθει η χωρα των Ελληνων δε μπορει να τα κανει δημοκρατικη κυβερνηση. Γιατι η δημοκρατια σου φερνει αλλοδαπους εδω, τους δινει δικαιωματα σε ανταλλαγμα για ψηφους, και εσενα Ελληνα σε γραφει στα αρχιδια της.

Μονο μια δικτατορια θα τους μαζεψει ολους αυτους παιδια, εγγονια, σκυλια, γατια και θα τους στειλει πακετο στην πατριδα τους.

Μια μοντερνα δικτατορια. Οπου ακουτε Παπαδοπουλους, εκκλησιες, παναγιες, "να παρουμε την Πολη" μακρια.... Ειναι χρησιμοι ηλιθιοι.

Ενας Ελληνας Ηγετης πρεπει με βια να καταλαβει την εξουσια και εμεις να τον στηριξουμε.
 
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
666
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Κάτσε, τι κούρεμα ακριβώς εφηύραν οι τύποι, γιατί όσους βλέπω στην γειτονιά μου αν δεν είναι πίθηκοι με φαλάκρες αλλά νέαροι και λεπτοί φοράνε συνέχεια το καπέλο λες και είμαστε ακόμα στα 90ς... :'(

Δηλαδή δικτατορία αλλά με την χάρη της αρχαιοελληνικής Τυραννίας; :cheesy:
 

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Μηνύματα
4.656
Κριτικές
1
Like
4.318
Πόντοι
1.706
Ενας Ελληνας Ηγετης πρεπει με βια να καταλαβει την εξουσια και εμεις να τον στηριξουμε.
στηριζω οποιαδηποτε επανασταση γινει για την απελευθερωση της πατριδας μου.
Η πατριδα μου οδηγειτε μαθηματικα σε εξαφανισμο.
Για την πατριδα μου δινω κ την  ζωη μου.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom