Διαγραμμένο μέλος 164126
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2016
- Like
- 226
- Πόντοι
- 21
μαλλον ειναι εγκυοςΝαι την εχω δη στο mall marousi οντος ειμαι ταπα στο 1.55-1.60.περιπου πριν κανενα μηνα καμια σχεση με την τηλεοραση .και με παραπανω κιλα.
http://[URL unfurl="true"]www.govastileto.gr/image.ashx?fid=136150[/img[/URL]]
[/quote]Σου γαμαω τις βυζαρες
Γιατι δεν γυριζει μια τσοντουλα καθεται και χαραμιζει τα νιατα της τζαμπα.
:S :S :S
![]()
:S[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Σαν να πάχυνε λίγο η Λάουρα ή είναι ιδέα μου??..[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]![]()
![]()
![]()
Πάντα χάλια σώμα είχε. Ακόμα μια που την έκαναν θεά ενώ δεν το άξιζε. Μιλάμε η γκόμενα και αδύνατη όταν ήταν είχε ψωμάκια, απαράδεκτο. Νομίζω είχε ανεβάσει υπερβολικά τις μετοχές της εξαιτίας της σέξυ προφοράς της ως Γερμανίδα και επειδή μια εποχή στο ΟΛΑ προσπαθούσαν να τη βγάλουν σέξυ. Ήρθε μετά η Δουκισσάρα και είδαμε το φως μας.
Εγω μια χαρα την επαιρνα. Πιστευω βγαζει καυλα στο κρεβατι.
Ας μου την αφηνανε εμενα και ας περνανε οι υπολοιποι την ξενερωτη και αοσμη Δουκισσα που οταν θα πανε να τη χυσουν θα αρχιζει τα ιου και τις υπολοιπες κλασικες ανοησιες.
κι αυτα περι καλλιγραμων ποδιων και με υψος 1.75 κι ανω κορασιδες τι ειναι; κρυφοι ή ανεκλπηρωτοι ποθοι!Εγώ πάλι ... βαθιά δημοκράτης στα μουνιά ...
γάμαγα και τις 2.
Εγώ πάλι ... βαθιά δημοκράτης στα μουνιά ...
γάμαγα και τις 2.
α και επειδή μια εποχή στο ΟΛΑ προσπαθούσαν να τη βγάλουν σέξυ.