nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.455
- Πόντοι
- 3.656
Κι αμα πει:τυπε αμα ανοιγει το στομα της μονο για τα απαραιτητα δεν υπαρχει προβλημα![]()
![]()
"Να σουου παρου μια πιπ;Μη μου τα ζηξεις στου προυσουπ μη λιρως νταξ;"
Κι αμα πει:τυπε αμα ανοιγει το στομα της μονο για τα απαραιτητα δεν υπαρχει προβλημα![]()
![]()
Αυτη ειναι η μαλακια κατάλαβες την εχω δει!!!Αμα δεν την εχεις δει ΠΟΤΕ οκτυπε η λυση ειναι να μην βλεπεις την εκπομπη της![]()
![]()
![]()
Κι αμα πει:

σε ποιόν ρεντ απ ...όλους ?σε οποιον κατσει μαγκες να την κανουμε πασα στον Ρεντ , ετσι κανουν οι φιλοι ;)

τυπε αυτο εννοω,να μην μιλησει,να ανοιξει το στομα κατευθειαν να φαει το κουρκουμπινι![]()

Κι αμα πει:
Αυτη ειναι η μαλακια κατάλαβες την εχω δει!!!Αμα δεν την εχεις δει ΠΟΤΕ οκ

εννοείτε πως όλοι θα την γαμούσαμε και θα λέγαμε και ευχαριστώ κι ας είναι χαζοχαρούμενη, ξεπλυμένη και κάπως ντεκαβλέ ;)

σε ποιόν ρεντ απ ...όλους ?![]()
![]()

![]()
Άσχετο αυτη η Βίκυ Ισμηνης 2 που μου βγάζει αριστερά τωρα που γράφω ειναι οντως τόσο μουνι όσο φαινεται![]()
τυπε αυτο ειναι μια κοινωνικη προσφορα του μπου προς τους υπολοιπους μπουρδελιαρηδες ωστε να μην τους πεσει μονιμα η τσουτσου :S
εαν επαθες τετοιο πραγμα μαζι της πρεπει το μπου να σε ανακυρηξει ηρωα πορνο που επεσες στο πεδιο της γκαυλας,για να σωσεις τους συνπορνους![]()
![]()
![]()

μέσα είσαι γιατί εμφανισιακά είναι αξιοπρεπές teen![]()
Ρε φιλε στα bou ποτεεχουμε βγαλει τα μπανερ τυπε ...adblock![]()

Πορνώδες.τυποι νομιζω το προβλημα λυνεται με πορνικες ωτασπιδες![]()
οταν χασει την φωνη της τα ξαναλεμε ...![]()
δεν θα γίνεις ..ανθρωπος εσύ

την έχεις για να την γλείφεις σαν παγωτό
![]()