Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
το μουνακι θα ειναι με τον Θεμο φετος.Εχουμε να ριξουμε πολλες μεταμεσονυχτιες![]()
![]()
πολυ μουναρες η σερρεες....εκανα φανταρος στο σιδηροκαστρο κ εβγαιαν σερρες.....Σερρεα.... ;)
τυπε μην μιλας ετσι για τις σερραιες γιατι θα παρεξηγηθει ο αρκανςπολυ μουναρες η σερρεες....εκανα φανταρος στο σιδηροκαστρο κ εβγαιαν σερρες.....
πολυ πουτανες ομως....οταν ηταν μονες τους δεν μας μιλαγαν , οταν ηταν με γκομενο τους
εκαναν παιχνηδι πισω απο την πλατη του...
καλα να το διωρθωσω δεν ηταν πουτανες οι σερρες....ηταν πουτανιτσες....τυπε μην μιλας ετσι για τις σερραιες γιατι θα παρεξηγηθει ο αρκανς![]()
καλα να το διωρθωσω δεν ηταν πουτανες οι σερρες....ηταν πουτανιτσες....
εεεεεε το εσωσα????![]()
![]()
![]()

τυπε ολες οι πολεις τις ελλαδος εχουν πλεον γεμισει με πουτανες.τυπε μην μιλας ετσι για τις σερραιες γιατι θα παρεξηγηθει ο αρκανς![]()
το μουνακι θα ειναι με τον Θεμο φετος.Εχουμε να ριξουμε πολλες μεταμεσονυχτιες![]()
![]()

Δεν μου κανει για κοριτσι του Θεμου ρε τυπε![]()
Εχει μια υπερβολικη αθωοτητα που δεν συμβαδιζει με τα ξεκωλα τυπου Μπαστα-Φαρμακη-Κυριακου κλπ. Ιδωμεν...

![]()

www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=130549&catID=7]"Θέλει να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων!"[/url]
Ποια είναι όμως τα σχέδια της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν; «Είμαι πάρα πολύ ανοιχτή! Αρκεί να μου κάνει το κλικ και να πω “μου αρέσει, πάμε δυνατά”. Και το μουσικό μου έχει λείψει να σου πω την αλήθεια, είμαι πολύ ανοιχτή. Ίσως και σε κάποια χρόνια να δοκιμάσω και το δελτίο».
http://[URL unfurl="true"]www.real.gr/filescalendar/2012/February/narges1.jpg[/img[/URL]]
Δεν πας από τον Σειρηνάκη για κανένα δοκιμαστικό καλύτερα...
[/quote]
Απο μπρος η απο πισω? :cool:
πουτανάκι με όλη τη σημασία της λέξης!!!![]()
![]()
![]()
![]()