Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.519
- Πόντοι
- 1.046

καλα αυτο παλια το σκεφτομουν και γω. εχω μια ψωλα με την οποια ειμαστε μαζι αρκετα χρονια αλλα ειναι γιουβαρλακι. μετα, μια φορα καταφερα και γαμησα αδυνατο μουνακι, νταξει οχι ποιος ξερει τι, αλλα σε συγκριση με τη δικια μου, πολυ καλυτερο, στενο μουνι, πολυ πιο ελαφρια, λιγοτερος ογκος, κτλ, και γενικα πολυ καλυτερη η σωματικη επαφη απτη χοντρη τη δικια μου. πανε λιγα χρονια βεβαια, κοντευω να το ψιλοξεχασω το πως ηταν.....Τι γαμαει ο πουστης ο Σαντικαις ρε πουστη…
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκεφτομαι καμια φορα οτι θα πεθανω και δε θα χω γαμησει ποτε στη ζωη μου μια μουναρα!![]()
Αν ησουν και εσυ στην σωου μπιζ κατι θα ειχες κανει..χωρια το διαδικτυακο καμακι.Τι γαμαει ο πουστης ο Σαντικαις ρε πουστη…
Σκεφτομαι καμια φορα οτι θα πεθανω και δε θα χω γαμησει ποτε στη ζωη μου μια μουναρα!![]()
Τυπε μισή Πόντια είναι η Λάουρα (λόγω μαμάς). Τι περιμένεις; Να είναι κατηγορίας Champions League;Eν τω μεταξύ Γερμανία οι μισές Γερμανίδες είναι καλύτερες από αυτόν τον στούμπο,
αλλά στην Ελλάδα γίνονται φίρμες ακόμη και γκόμενες Β' Εθνικής Γερμανίας...
Παραδυνάτισε η Λάουρα ότι δεν το τρώει αυτή το τρώει ο κουράδας.....

Ναι ρε πουστη.Αδυνατισε και μικρυναν οι βυζαρες της![]()
Βλεπω τωρα τον sandikaj που κοντευει να με περασει στα κιλα να γαμαει αυτο το θεομουνο… αν δεν ηταν γνωστος μουσικοσυνθετης τη χουφτα του θα γαμαγε σα και μενα που μαι και πιο εμφανισιμος απαφτον!Αν ησουν και εσυ στην σωου μπιζ κατι θα ειχες κανει..χωρια το διαδικτυακο καμακι.
Κι ομως γαμαει αυτο το μουνι! Κι εμεις στα ιδια κυβικα μ αυτον περιπου αλλα πιο ομορφοι γαμαμε τη χουφτα μας 4 χρονιαο Σαντικαις εχει μια κοιλουμπα και κατι πατσαδακια οτι πρεπει για συκωταριες στην σχαρα![]()

Στο κλειστο κυκλωμα της σωιυ μπιζ..."θαυματα μεγαλα γινονται"...περιμενε ο ιδιος να βγαζει γουστα μαζι της αν ηταν ο ταχυμεταφορεας του γυραδικου της γειτονιας της;Βλεπω τωρα τον sandikaj που κοντευει να με περασει στα κιλα να γαμαει αυτο το θεομουνο… αν δεν ηταν γνωστος μουσικοσυνθετης τη χουφτα του θα γαμαγε σα και μενα που μαι και πιο εμφανισιμος απαφτον!
Κι ομως γαμαει αυτο το μουνι! Κι εμεις στα ιδια κυβικα μ αυτον περιπου αλλα πιο ομορφοι γαμαμε τη χουφτα μας 4 χρονια![]()