the__undertaker
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Like
- 28
- Πόντοι
- 1
εβγαλε και τα εμφυτευματα σε στηθος και κωλο που χε βαλει και εχει ξαναγινει πανεμορφη
Hi, i'm 14my names amara maple. i'm 5'3-5'4......and 106 pounds. it dosnt rilly matter.lol but i rilly rilly want to be a model/comedian/actress. i want to do movies like girl inturupted(i have experience w/mental hospitals & looney ppl) or the 7 year itch or jennifurs body.....i've wanted to be famouse evr sence very young, but who dosnt? i rilly think i have what it takes i love the spot light and im always in it. i just need to kno how to get started. herez sum pics of me....
->
Γεια σας, είμαι 14Με λένε amara maple. είμαι 5'3-5'4......και 106 κιλά. δεν έχει σημασία.lol αλλά θέλω να γίνω μοντέλο/κωμωδός/ηθοποιός. θέλω να κάνω ταινίες όπως girl inturupted (έχω εμπειρία με ψυχιατρικά νοσοκομεία & looney ppl) ή το 7 year itch ή το jennifurs body. ....Ηθελα να γίνω διάσημος από πολύ μικρός, αλλά ποιος δεν το θέλει; Νομίζω ότι έχω αυτό που χρειάζεται. Λατρεύω τα φώτα της δημοσιότητας και είμαι πάντα μέσα σε αυτά. Απλά πρέπει να ξέρω πώς να ξεκινήσω. herez sum pics of me....

κοντοστουμπα ειναι μαν........Άσχετα με το θέμα της που είναι στην επικαιρότητα, μιλάμε για υπερμούναρο! Έχει την εμφάνιση που θα ζήλευε κάθε γυναίκα..
Να κατέβουν οι ταινίες; Καλά. Λες και στην πορνοβιομηχανία είναι μαλάκες. Κάποτε είχα μια ανάλογη συζήτηση με την @DiorPoisonΟλες αυτες υπογραφουν με τις εταιρειες για τα πνευματικα δικαιωματα των τσοντων που γυρνανε, ειναι υλικο που δεν τους ανηκει, δεν ειναι χαζες οι εταιρειες πορνο. Ασε που ετσι οπως ειναι το ιντερνετ σημερα οτι ανεβαινει δεν κατεβαινει τον κωλο σου να χτυπας (οπως γινεται και με ολα μα ΟΛΑ τα leaks τα οποια τα βρισκεις με ενα απλο γκουγκλαρισμα), ποσο μαλλον οταν εισαι μια τοπ επιπεδου πορνοσταρ που σε ξερει ολος ο πλανητης.
![]()
Τα εβγαλε τα εκατομμυριακια της και τωρα το μετανιωσε, στα αρχιδια μας, να προσεχε. Εχετε δει πολλες χολυγουντιανες ταινιες με διασημες ηθοποιους που γδυθηκαν να χανονται ή να κατεβαινουν απο τα streaming sites? Οχι, γιατι ειναι υλικο που ανηκει στην εταιρεια παραγωγης. Πληρωθηκες (αδρα) για αυτον ακριβως τον λογο και υπεγραψες οτι θα κανεις τουμπεκι, τοσο απλα.
Η μανδαμ Λανα αντι να κρυφτει στην αφανεια και να ξεχαστει, οσο αυτο ειναι δυνατον, επιδιδεται σε ενα βλακωδες Streisand effect κατα το οποιο το "προβλημα" της παιρνει περισσοτερη δημοσιοτητα απο οση θα ειχε υπο κανονικες συνθηκες, και ακομα και νεοι/ασχετοι τσοντακηδες ενημερωνονται για την online υπαρξη του ξεσκισματος του μουνιου της. Ειμαι σιγουρος οτι καθε φορα που ανεβαζει βιντεακι να κλαιει, διπλασιαζονται τα views στα τσοντοσαιτ![]()