Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οποτε και να πας πεταμενο θα ειναιΜετά από πολύ καιρό και πάλι Αθήνα λέω να κάνω μια μεσημεριανή επίσκεψη στον λόγο μαγαζί η πεταμένο το 7 €
δεν εχει λογο να βιαστει να το ανοιξει ο ιδιοκτητης αφου τα 600 που παιρνει τον μηνα ειναι πιο πολλα αποσα εβγαζε οταν ηταν ανοιχτο και να πας εκει μονος θα εισαι κατσε καλυτερα σπιτι σου να γλυτωσεις και τα λεφταΞέρει κανείς εάν άνοιξε?
με τοσο κοσμο που μαζευει θα το αλλαξουν ξανα στο παλιο ωραριοΑπό σήμερα ξεκίνησε και πάλι την λειτουργία του το Lamda με νέο ωράριο! Αντί για 12:00 πλέον ανοίγει στις 15:00 το μεσημέρι.
15:00 με 03:00 εκτός Παρασκευή και Σάββατο που είναι 15:00 με 05:00.

Τη να πάω να κάνω να πετάξω τα λεφτά τώρα είναι εποχή για παραλία σινεμά τον χειμώνα αν είναι ανοιχτάΈχει πάει κανείς να μας πει αν έχει καθόλου κόσμο? Βλέπω μέχρι κι ο Φατσεας που πήγαινε, το έκοψε![]()
ο φατσεας και πηγαινε και ειχε δει και ζευγαριαΈχει πάει κανείς να μας πει αν έχει καθόλου κόσμο? Βλέπω μέχρι κι ο Φατσεας που πήγαινε, το έκοψε![]()

κινετα πας φατσεα?Τη να πάω να κάνω να πετάξω τα λεφτά τώρα είναι εποχή για παραλία σινεμά τον χειμώνα αν είναι ανοιχτά
ναι εχει ανοιξει το lamdaΓνωρίζει κάποιος αν άνοιξε ?
Και ζητούν "passport" ?ναι εχει ανοιξει το lamda
δεν εχω παει (ακομα), αλλα αναφερουν οτι ειναι μονο για εμβολιασμενους, οποτε λογικα θα ζητανε. αν παω ή μαθω απο φιλο που θα παει, θα ενημερωσω σιγουραΚαι ζητούν "passport" ?
Ακόμη και εγώ που έχω διαβάσει όλον τον George Orwell δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι για να διασκεδάσεις ή για έστω να γαμήσεις πρέπει να επιδεικνύεις έναν κωδικό με τα στοιχεία σου !!! Ιδιωτικότητα και προσωπικά δεδομένα άγνωστες λέξεις πλέον !δεν εχω παει (ακομα), αλλα αναφερουν οτι ειναι μονο για εμβολιασμενους, οποτε λογικα θα ζητανε. αν παω ή μαθω απο φιλο που θα παει, θα ενημερωσω σιγουρα