νακ
[/quote
Ερχομαι σε λιγο
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
νακ
[/quote
Ερχομαι σε λιγο
νακ
[/quote
Ερχομαι σε λιγο
[/quote σου έστειλα μήνυμα.δες τινακ
[/quote
Ερχομαι σε λιγο
ναι στο λάμδα είμαι.κατι εχει
το μισό φόρουμ είναι μόνο ψέμα.γω προσωπικά πέρασα σούπερ κ από δω κ πέρα σε όποιο πάω ξανά δεν ενημερώνω κανέναν ούτε δημοσιεύω.Για πες μας ποσά άτομα ήταν? Και ηλικίες? Για να ξέρει και το forum τι παίζει μέσα
Καλημέρα πέρασες σούπερ εγώ είχα την ιδέα ότι σε πειρε ο ύπνος, γενικά παίδες δεν είχε κόσμοτο μισό φόρουμ είναι μόνο ψέμα.γω προσωπικά πέρασα σούπερ κ από δω κ πέρα σε όποιο πάω ξανά δεν ενημερώνω κανέναν ούτε δημοσιεύω.
Καλημέρα πέρασες σούπερ εγώ είχα την ιδέα ότι σε πειρε ο ύπνος, γενικά παίδες δεν είχε κόσμο
ανάλογα το ποσό κόσμο θέλει ο καθένας.πέρασα καλά κ γενικά περνάω πάντα καλά όταν πηγαίνω.γι αυτό άλλωστε κ το προτιμώ διαφορετικά δεν θα πηγαιναΦάνηκε ότι δεν είχε κόσμο από την ενοχλημένη απάντηση που έδωσε ;)
Ευχαριστούμε Fatsea για την απάντηση
κοσμοσυρροη οπως γραφει και η κριστυ?Ωραία περάσαμε και απόψε αν και δεν μπήκε κάνα ζευγαράκι, αλλά δεν πειράζει

οτι πιστεψε κανεις την κριστι δηλαδηΦάνηκε ότι δεν είχε κόσμο από την ενοχλημένη απάντηση που έδωσε ;)
Ευχαριστούμε Fatsea για την απάντηση

οσοι με ξέρουν με πιστεύουν κ αυτό μου αρκεί..καλή σου μεραοτι πιστεψε κανεις την κριστι δηλαδη![]()
το εκλαψες τελικα?Είμαι σχεδόν απέξω λέω που να μπω μια βόλτα ή θα κλαίω το 7 € )

τελειατο μισό φόρουμ είναι μόνο ψέμα.γω προσωπικά πέρασα σούπερ κ από δω κ πέρα σε όποιο πάω ξανά δεν ενημερώνω κανέναν ούτε δημοσιεύω.
Μήπως ψήνεσαι για σήμερα Κυριακή κατα τις 7?Σήμερα επίσκεψη λαμδα
σήμερα ξανά όχι ..Μήπως ψήνεσαι για σήμερα Κυριακή κατα τις 7?