Νέα

Lamda Video & Cruising

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takoylhs44
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 275K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.832
Πόντοι
456
Οσο κι αν σου φανει παραξενο υπαρχουν καποιοι ανθρωποι εδω μεσα που εκτιμαμε μιας και τους γνωριζουμε ως φυσικες παρουσιες και οχι ως τρολ του διαδυκτιου.
αν δεν γνωριζετε τον φατσεα αρχιδια ξερετε απο πελατες τετοιων χωρων

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
2.203
Πόντοι
6.955
Καλησπέρα παιδιά πριν από λίγο έφυγα από lamda μπήκα στις 21 47 και στις 22 10 έσκασε ένα ζευγάρι και πέντε λεπτά αργότερα έφτασε και ένα δεύτερο Αφού περιηγήθηκαν το χώρο έκατσαν κάτω στο υπόγειο ήπιαν αναψυκτικά κάπνισαν μιλήσανε και έφυγαν χωρίς να γίνει τίποτα απολύτως στις 22 40 το πρώτο ζευγάρι και 10 λεπτά αργότερα το δεύτερο

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
3.832
Πόντοι
456
Καλησπέρα παιδιά πριν από λίγο έφυγα από lamda μπήκα στις 21 47 και στις 22 10 έσκασε ένα ζευγάρι και πέντε λεπτά αργότερα έφτασε και ένα δεύτερο Αφού περιηγήθηκαν το χώρο έκατσαν κάτω στο υπόγειο ήπιαν αναψυκτικά κάπνισαν μιλήσανε και έφυγαν χωρίς να γίνει τίποτα απολύτως στις 22 40 το πρώτο ζευγάρι και 10 λεπτά αργότερα το δεύτερο
τιποτα φιλοι των υπαλληλων θα ηταν που εφεραν τις γκομενες τους να δουν τον χωρο

Newmanforsex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2021
Like
1.055
Πόντοι
200
Επιβεβαίωση για τα λεγόμενα σου και από εμένα!

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Για οσους ρωτανε για τη γυμνή Κυριακή να πουμε οτι μαζευει κόσμο ολων των ηλικιών. Το εισιτήριο 7 ευρω + 2€ για την πετσέτα
Απλα μαζεύονται ολοι στο υπογειο στη σκοτεινή εντελώς αίθουσα και δεν ξερεις ποιος ειναι ποιος και φυσικα poppers κι ακαποτο δινει και παίρνει.....
Ενας χαμηλος φωτισμός στην εν λογω αίθουσα θα βοηθούσε σημαντικά
Τα παιδια που δουλεύουν μέσα ευγενικοι και διακριτικοι για την εν λογω ημέρα

level-headed

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Κριτικές
2
Like
546
Πόντοι
81
Ε καλά και εσείς αμέσως να δείτε 50 ζευγάρια. Σιγά σιγά

• Like
Αντιδράσεις: Zeus76
Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
62
Πόντοι
0
σιγά μην σε ενημερωσω δεν θελω νταλαβερια με καποιον που τον λενε coco:grin:
:grin:

Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
62
Πόντοι
0
Για οσους ρωτανε για τη γυμνή Κυριακή να πουμε οτι μαζευει κόσμο ολων των ηλικιών. Το εισιτήριο 7 ευρω + 2€ για την πετσέτα
Απλα μαζεύονται ολοι στο υπογειο στη σκοτεινή εντελώς αίθουσα και δεν ξερεις ποιος ειναι ποιος και φυσικα poppers κι ακαποτο δινει και παίρνει.....
Ενας χαμηλος φωτισμός στην εν λογω αίθουσα θα βοηθούσε σημαντικά
Τα παιδια που δουλεύουν μέσα ευγενικοι και διακριτικοι για την εν λογω ημέρα
δεν φοβουνται μην πιασουν παιδι ;

Εγγρ.
4 Αυγ 2015
Like
70
Πόντοι
0
Εγω χρωστάω ένα σχόλιο για την δευτέρα που ήταν νύκτα ζευγαριών(!!!)...το μαγαζί είχε 8 με 10 δροσερούς που χωρίς να έχω κατι μαζί τους ή να τους δώσω δικαίωμα με πήραν στο κυνήγι μπας και... ο χώρος ψιλοπαρατημένος και οι καμπίνες λερωμένες με υγρά και καπότες.. γενικά εχει μια εικόνα εγκατάληψης το συγκεκριμένο.. και ένας τυπας που κυκλοφοραγε με βρακι..!Μέχρι την ώρα που έφυγα γυναίκα μονο με κυάλι.. και απο οτι διάβασα δεν έγινε τιποτε το ιδιαίτερο οπότε πεταμένο το 7 ευρώ και γενικά επειδή προσέχω την υγεία μου λόγω της καταστασης του χώρου μαλλον ήταν και η τελευτάια επισκεψη,,,,

Εγγρ.
24 Ιαν 2023
Like
62
Πόντοι
0
ψευτες ολοι. πιο πανω εγραψαν οτι πηγαν 2 ζευγαρια εσυ δεν ειδες τιποτα; μηπως οι καποτες που ειδες ειχαν τελειωσει και ειχαν φυγει :2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
4 Αυγ 2015
Like
70
Πόντοι
0
ψευτες ολοι. πιο πανω εγραψαν οτι πηγαν 2 ζευγαρια εσυ δεν ειδες τιποτα; μηπως οι καποτες που ειδες ειχαν τελειωσει και ειχαν φυγει :2funny::2funny::2funny:
Φιλαράκο δεν νιώθω την ανάγκη να γράφω ψέματα εγώ στις 9 έφυγα ο από πάνω γράφει δεκαπαρα ότι σκασανε ζευγάρια που δεν έκαναν κάτι

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.537
Πόντοι
11.915
Εγω χρωστάω ένα σχόλιο για την δευτέρα που ήταν νύκτα ζευγαριών(!!!)...το μαγαζί είχε 8 με 10 δροσερούς που χωρίς να έχω κατι μαζί τους ή να τους δώσω δικαίωμα με πήραν στο κυνήγι μπας και... ο χώρος ψιλοπαρατημένος και οι καμπίνες λερωμένες με υγρά και καπότες.. γενικά εχει μια εικόνα εγκατάληψης το συγκεκριμένο.. και ένας τυπας που κυκλοφοραγε με βρακι..!Μέχρι την ώρα που έφυγα γυναίκα μονο με κυάλι.. και απο οτι διάβασα δεν έγινε τιποτε το ιδιαίτερο οπότε πεταμένο το 7 ευρώ και γενικά επειδή προσέχω την υγεία μου λόγω της καταστασης του χώρου μαλλον ήταν και η τελευτάια επισκεψη,,,,
Τυπε χωρίς Πακιστανό σαρωτή δεν καθαρίζεται τσονταδικο.

Guristroulis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Like
139
Πόντοι
1
Κοίτα η αλήθεια είναι ότι ο χώρος δεν έχει την ίδια καθαριότητα που είχε με την προηγούμενη διεύθυνση εννοείται! Απλά έχουν βάλει αρκετά events, οπότε ανάλογα τη μέρα μαζεύει και το ανάλογο κοινό που ικανοποιείται. Ένα χαμηλό φωτισμό στην μεγάλη καμπίνα του υπογείου χρειάζεται σίγουρα και ιδιαίτερη έμφαση στις άθλιες τουαλέτες

Filippos3739

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Κριτικές
4
Like
279
Πόντοι
21
ο φωτεινος παντογνωστης το αρχιζομπι του κερατα έχει και άποψη

Stories