gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 17.976
- Πόντοι
- 8.695
Με τέτοιο θέαμα δε θα μείνει πούστης, όλοι straight θα γίνουνε!!Πω ρε πουστη
Με τέτοιο θέαμα δε θα μείνει πούστης, όλοι straight θα γίνουνε!!Πω ρε πουστη
“Nike. Just Do Her”Καλημέρες
![]()
Έργο τέχνης .......λατρεία
Για ρουφηγμα γλυψιμο...μέχρι να σπαρταρας από καυλα!!!ΤΙ ΜΟΥΝΟΧΕΙΛΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΘΕΕ ΜΟΥ....
Καλησπερααα!Καλα ολα αυτα , αλλα πως κλεινεις με την εν λογω λαιδη; Προσπαθω καιρο και δεν !
Τί μουνοχειλαρες σπάνιες είναι αυτές ρε κοριτσάρα;Δεν θυμάμαι να έχω δει παρόμοιες με αυτές.
Καλησπερααα!
Είναι θέμα συγχρονισμού,ήμουν κ εκτός για όσους ξέρουν ,επιστρέφω σιγά σιγά , ευχαριστώ![]()
Μηπως με σενα ειναι ευκολοτερο ρε μαναρι να κλεισουμε γτ επιστρεφει τοσο σιγα που θα χασουμε την νιωτη μαςΕπιστρέφεις σιγά σιγά αλλά τι χαμό έχεις κάνει μωρή με τους κωλους μας εδώ μέσα?
Χαμπάρι δεν είχα πάρει…
Συγχωρέστε μας αγόρια![]()
Στείλτε μου κι αν τα καταφέρω θα σας φέρω πιο γρήγορα στο πιάτο χαχαχΜηπως με σενα ειναι ευκολοτερο ρε μαναρι να κλεισουμε γτ επιστρεφει τοσο σιγα που θα χασουμε την νιωτη μας
Να μην κλείσεις φίλε ,δεν αξίζει το κόπο...έλα τώρα ,σιγά την ωραία περνει και πολλά.Καλησπερααα!
Είναι θέμα συγχρονισμού,ήμουν κ εκτός για όσους ξέρουν ,επιστρέφω σιγά σιγά , ευχαριστώ![]()
Φερτην Θεσσαλονίκη ASAPΣτείλτε μου κι αν τα καταφέρω θα σας φέρω πιο γρήγορα στο πιάτο χαχαχ
Είσαι και εσύ μεγάλο ΚΩΛΟπαιδο σαν την φιλη σου.Επιστρέφεις σιγά σιγά αλλά τι χαμό έχεις κάνει μωρή με τους κωλους μας εδώ μέσα?
Χαμπάρι δεν είχα πάρει…
Θα πω και εγώ τη γνώμη μου για τη κοπέλα
Να μην κλείσεις φίλε ,δεν αξίζει το κόπο...έλα τώρα ,σιγά την ωραία περνει και πολλά.
Πήγα και εγώ μαζί της ,είχε το ύψος που μου αρέσει ,αντικειμενικά δεν τη λες άσχημη,θα τι κοίταζες στο δρόμο ,μπορεί και σίγουρα.Δεν εχει αέρα,είναι ο καιρός ό ίδιος ,λαμπερός με χιονόπτωση....και όποιος καταλαβαίνει τη χιονόπτωση ,η κοπέλα είναι χιόνι
Ρε κιορατα τι ωραια που τα γραφεις κανε μονο λιγο πιο κει γτ μας λερωσες κομματι με τα σαλια ! ......βρηκες τον ερωτα κ εσυ δτα γεραματα σε μια κοπελα που ειναι χιονι μικρε τιγρη! Σημερα εδω αυριο εκει ! Κατσε κ περιμενε ποτα θα μαζεψεις το μεροκαματο να ξυπνησει η κοντεσα να σε φωναξει φλοξ! .......ελα φλοξ εχει μπισκωτο! Παντως αμα σου φαιβονται πολλα κερναω!Θα πω και εγώ τη γνώμη μου για τη κοπέλα
Να μην κλείσεις φίλε ,δεν αξίζει το κόπο...έλα τώρα ,σιγά την ωραία περνει και πολλά.
Πήγα και εγώ μαζί της ,είχε το ύψος που μου αρέσει ,αντικειμενικά δεν τη λες άσχημη,θα τι κοίταζες στο δρόμο ,μπορεί και σίγουρα.Δεν εχει αέρα,είναι ο καιρός ό ίδιος ,λαμπερός με χιονόπτωση....και όποιος καταλαβαίνει τη χιονόπτωση ,η κοπέλα είναι χιόνι σε γυναικα
Έλα αυτά είναι από τα λίγαΕπιστρέφεις σιγά σιγά αλλά τι χαμό έχεις κάνει μωρή με τους κωλους μας εδώ μέσα?
Χαμπάρι δεν είχα πάρει…

Το ποιο ωραίο μουνι που έχω δεί!!!!!
Γαμησετα ,μαλάκια έγινε το ξέρω..καλά τα λεςΡε κιορατα τι ωραια που τα γραφεις κανε μονο λιγο πιο κει γτ μας λερωσες κομματι με τα σαλια ! ......βρηκες τον ερωτα κ εσυ δτα γεραματα σε μια κοπελα που ειναι χιονι μικρε τιγρη! Σημερα εδω αυριο εκει ! Κατσε κ περιμενε ποτα θα μαζεψεις το μεροκαματο να ξυπνησει η κοντεσα να σε φωναξει φλοξ! .......ελα φλοξ εχει μπισκωτο! Παντως αμα σου φαιβονται πολλα κερναω!
Μπραβο φλοξ .....γκουντ μποιΓαμησετα ,μαλάκια έγινε το ξέρω..καλά τα λες