Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.372
- Πόντοι
- 5.956
Τα σόδομα και τα γόμορα
Ο ορισμός τής καβλας η κύρια,
σωστός ο μάστορας!!!!!!!!!Σωστή τοποθέτησηευγε !!!!
Νομιζω οτι μια κρεατινη τάπα θα ταιριαζε καλυτεραβλέπω την τάπα ίσια επιτέλους η με γελούν τα μάτια μου????![]()
Αυτό εννοείται!!!!Νομιζω οτι μια κρεατινη τάπα θα ταιριαζε καλυτερα![]()
Να μας πει η Lady τι μεγεθη προτιμάει, για να λαβουμε τα μέτρα μαςΑυτό εννοείται!!!!
Να μας πει η Lady τι μεγεθη προτιμάει, για να λαβουμε τα μέτρα μας
Τι μέτρα να λάβεις βρερερε αν είσαι κάτω των 22 κακός σε άφησαν και έκανες εγγραφήΝα μας πει η Lady τι μεγεθη προτιμάει, για να λαβουμε τα μέτρα μας
Έ όχι και κάτω των 22!!!Τι μέτρα να λάβεις βρερερε αν είσαι κάτω των 22 κακός σε άφησαν και έκανες εγγραφή
Έ όχι και κάτω των 22!!!
25plus όπως όλα τα σοβαρά μέλη του σαιτ
Μια όμορφη εβδομαδα να έχετε Ωραιοτατη μου Κυρία...Καλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους![]()

φιλε μου καλήμερα δεν πιστευω να σε αρπαξαν την ωρα που απλωνες καλωδια και σε ειχαν μεσαΜια όμορφη εβδομαδα να έχετε Ωραιοτατη μου Κυρία...![]()

Αύριο παω για επιθεώρηση στους υποσταθμους, κανονίστε να ψαχνω γειωσης πάλι..φιλε μου καλήμερα δεν πιστευω να σε αρπαξαν την ωρα που απλωνες καλωδια και σε ειχαν μεσαγιατι σημερα εχουμε τριτη
![]()
Καλημερα καλέ μου φίλε ,,τι κάνεις πως εισαι??? Όχι καλέ μου φίλε όλα καλά είμαι αόρατος εγώ ....Χα χα χα χαφιλε μου καλήμερα δεν πιστευω να σε αρπαξαν την ωρα που απλωνες καλωδια και σε ειχαν μεσαγιατι σημερα εχουμε τριτη
![]()

ο χρησταρας ειναι επι των δημοσιων σχεσεων με τις αρμοδιες υπηρεσιες λυνει και δενειΑύριο παω για επιθεώρηση στους υποσταθμους, κανονίστε να ψαχνω γειωσης πάλι..![]()
Πωωωω μουναρα για γλύψιμο και κάρφωμα μμμμ σκέτη καυλα
Τί μουναρος είσαι εσύ παιδί μου;Τι κωλαρα κ τί μουνοχειλαρες είναι αυτές που έχεις;Ετσι όπως είσαι με την τάπα θα γουστάρα να σέ παίρνω εναλλάξ.