Sexypistol
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 25.370
- Πόντοι
- 5.956
τρεξε να προλαβεις οσο ειναι αρχες του μηνα γιατι απο δευτερα τα γεροντακια θα ειναι αψιλαΤο έχω γαμήσει αυτό το κεφάλι, τετράγωνο το έχω κάνει από τις κουτουλιες!!!... Τι άλλο να κάνω ο έρμος!!
Καλημερα ..Και εγώ αλλά στην δικιά μου εργασίαΣΚ πάντα διαθέσιμη με καβλες και όρεξη για περιποίηση όπως εγώ ξέρω.....
Καλό ξημέρωμα σε όλους καλό ΣΚ!!![]()

Καλημερα ..Και εγώ αλλά στην δικιά μου εργασία..Κάλο Σαββατοκύριακο και σε εσάς Ωραιοτατη μου Κυρία..
![]()
Οχι φιλε δεν τα ιδρωνει δεν βλεπεις τις φωτο και ολα τα σχολια μαυρα χαλια μην κανεις μαλακια και πας...ρε φιλε εδω τον εχουμε κοπανησει σε νιπτηρες καλοριφερ πληκτρολογια τι ρωτας;;;Πηγαινε γλυψε την ΚΩΛΑΡΑ μην το σκεφτεσεκαλημερα το κορίτσι ιδρώνει τα λεφτά της ; Σκέφτομαι να την δοκιμάσω κάποια στιγμή
Ναι καλέ μου φίλε βιδωτό ,και με κόντρα παξιμάδι χα χα χα ..Τι εννοείς κολαουζωαυτό
![]()

Καλη η κολα, αλλα και οτι εχει ούζα ααΝαι καλέ μου φίλε βιδωτό ,και με κόντρα παξιμάδι χα χα χα ..![]()

Καλέ μου φίλε ανάλογα την τρύπα και το μέγεθος του κολαούζουΚαλη η κολα, αλλα και οτι εχει ούζα αα
Το παξιμάδι το περνας σάλιο ή το βαζ στεγνό![]()

Εργαλείο οργώνειΣυναγωνιστές θα ήθελα την άποψη σας αν αξίζει η κορασίδα? Επειδή δεν υπάρχουν κριτικές και λόγω του υψηλού δώρου είμαι διστακτικός. Στο νήμα διαβάζω μόνο θετικά βέβαια .... Είναι όμορφη? Το σώμα φαίνεται ... Είναι καθαρή?
Εργαλείο οργώνει
Ίσως το πιο όμορφο προσωπάκι εδώ!!!Καλησπερααα σε όλους![]()