πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.291
- Πόντοι
- 16.131
Άρχοντα καλή χρονιά με υγείαΣτα στήθη σάς έχετε κάνει κάτι??
Εγώ λέω ναι διότι έχουν πολύ ωραία υφή
δεν βλέπεις 155 αυτοκινούμενο δίδυμο 
Άρχοντα καλή χρονιά με υγείαΣτα στήθη σάς έχετε κάνει κάτι??
Εγώ λέω ναι διότι έχουν πολύ ωραία υφή
δεν βλέπεις 155 αυτοκινούμενο δίδυμο 
Καλέ μου φίλε καλή χρονιά να εχεις ..Ότι δεν μου έδωσε το 2025 ας μου το δώσει το 2026 και η Ωραιοτατη μας Κυρία...Το νέο έτος θα σφίξεις πως το βλέπεις![]()

Ελήφθη!!Καταπλητκική! Φοβερή φωτό που ξυπνάει φαντασιώσεις και πάθη!
Αλέξια μπορείς να έρθεις έτσι σε ραντεβού? Μόνο με τη γούνα σου?![]()
Ελήφθη!!
Ευτυχία υγεία και ωραίες στιγμέςΚαλέ μου φίλε καλή χρονιά να εχεις ..Ότι δεν μου έδωσε το 2025 ας μου το δώσει το 2026 και η Ωραιοτατη μας Κυρία...![]()
Για όλους μας καλές μου φίλε..Ευτυχία υγεία και ωραίες στιγμές

Τικ τακΕλήφθη!!
Έτσι πάρε και την μικρή και ελάτε @victoriadannyΚαλή χρονιά.
Στο δικό μας τραπέζι στα βόρεια πότε θα ανέβεις?
Το φιλι της ζωηςς
Πρώτες βοήθειεςΤο φιλι της ζωηςς

Ευχες του κωλου.Καλησπέρα!!
Οτι καλύτερο σε σας και τις οικογένειες σας !![]()

Καλησπέρα σε όλους!
Ζητωω τη κατανόησή σας για την καθυστέρηση με τα μηνύματα γίνεται ένας χαμουλης..
Ευχαριστώ![]()
ΚατανοώΚαλησπέρα σε όλους!
Ζητωω τη κατανόησή σας για την καθυστέρηση με τα μηνύματα γίνεται ένας χαμουλης..
Ευχαριστώ![]()
Υπομονή κοριτσάρα...Καλημέρα καλή εβδομάδα!
Λοιπόν πάρτε τα ψεύτικα ραντεβού και τις ψεύτικες ακυρώσεις, όταν κάνω λάθος το παραδέχομαι εδώ τον "κύριο"δεν τον ξέρω καν έχουμε ξαναμιλήσει οχι ραντεβού ομως επιμένει οτι έχουμε συναντηθεί και θελει άμεσα ραντεβού το απαιτεί και σε βρίζει, δηλαδη επίμονος θα αναρτήσω και αριθμό αν και εχει πολλούς .
πάλι καλά που καρφώθηκε μόνος του ποιος είναι και ότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΛΉΣΕΙ ΠΟΤΈ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΈΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΏΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ ΕΙΔΙΚΌΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΏΝΟΥΣ ΟΜΩΣ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΉ
Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΊΣΤΕ .... ΠΆΜΕ ΠΑΡΑΚΆΤΩ !!
Σημερα ολα αυτα...αφήνω αυτό εδώ και ....αηδιαζω
ΚαλησπέραΓράφω απλώς για να καταγράψω την εμπειρία μου, χωρίς διάθεση επίθεσης.
Προσπάθησα να κανονίσω ραντεβού συνολικά τέσσερις φορές, σε διαφορετικές ημερομηνίες. Και τις τέσσερις φορές υπήρξε ακύρωση από την πλευρά της, είτε την τελευταία στιγμή είτε λίγο πριν επιβεβαιωθεί το ραντεβού.
Στην τελευταία ακύρωση, της ανέφερα να επικοινωνήσει εκείνη όταν θα μπορούσε, κάτι που δεν έγινε ποτέ.
Κατανοώ ότι μπορεί να προκύψουν απρόοπτα, όμως όταν αυτό επαναλαμβάνεται, δημιουργεί θέμα αξιοπιστίας και σεβασμού προς τον χρόνο του άλλου.
Από τη δική μου πλευρά, οι προσπάθειες σταματούν εδώ.
Το αναφέρω απλώς ώστε να έχουν τα μέλη πλήρη εικόνα πριν προσπαθήσουν να κανονίσουν.
Αυτά από μένα.
Για να είμαστε ακριβείς: με τον όρο «τελευταία στιγμή» εννοώ ακυρώσεις που έγιναν την ίδια ημέρα, ενώ είχε ήδη κανονιστεί ραντεβού από προηγούμενη ημέρα και θα γινόταν τυπικά η επιβεβαίωση λίγες ώρες πριν.Καλησπέρα
Αναφέρομαι συγκεκριμένα εδώ..
"Είτε την τελευταία στιγμή είτε πριν επιβεβαιωθεί το ραντεβού "
Τελευταία στιγμή μια ώρα πριν;μισή; Πια είναι η τελευταία στιγμή κατά την αποψη σου ,επίσης το ραντεβού αν δεν επιβεβαιώνεται και από τις 2 πλευρές θεωρείται άκυρο..
Ενώ έχω τόσα μηνύματα που επίσης μου έχουν πει να στείλω όποτε μπορώ εγώ δεν τα προλαβαίνω όλα ,έχουμε ζωή όλοι μας κ εκτός δουλειάς
Τυχαίνει να έχω ακυρώσει η να με έχουν ακυρώσει μια χαρά όμως τα έχουμε βρει.
Τα μέλη γνωρίζουν πολύ καλά αν είμαι συνεπής ή όχι με τα ραντεβού που κάνω,τώρα, και ραντεβού που είτε από ακύρωση ή οτιδήποτε άλλο δεν έχουν γινει εννοείται πως υπάρχουν!
Προσπαθώ όσο μπορώ τέλος πάντων να φτιάξω όλα μου τα ραντεβού .
Καλή χρονιά!