Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 51.065
- Πόντοι
- 16.411

Θα τη κάνω εκεί που δεν περιμένετε όμως ....έτσι λειτουργεί ...Καλά...
Άντε κάνε την διαολιά σου γιατί αυτήν ετοιμάζεις και κόβεις κίνηση. Είμαι έτοιμος δεν σε φοβάμαι σατανά!
Κάνε την όποτε θέλεις εσύ.Θα τη κάνω εκεί που δεν περιμένετε όμως ....έτσι λειτουργεί ...
Χρόνια πολλά αγαπημένε!!Κάνε την όποτε θέλεις εσύ.
Καλά Χριστούγεννα σατανικό θηλυκό.
Διάολος μεταμορφωμένος σε ξανθό (ροζ, πλατινε, κόκκινο... δεν ξέρω τι χρώμα μαλλιά έχεις τώρα...) άγγελο.κάτσε να έρθει να με πει διάολο όπου να ναι
![]()
Ευελπιστώ να είναι σόλοΘα τη κάνω εκεί που δεν περιμένετε όμως ....έτσι λειτουργεί ...
καλα Χριστουγεννα Lady με υγεία σε σένα και όσους αγαπάς!!!!!!!Καλό μεσημέρι σε όλους
Χρόνια πολλά με υγεία και χαρά καλές γιορτές![]()
Χρόνια πολλάΚαλό μεσημέρι σε όλους
καλα Χριστουγεννα Lady με υγεία σε σένα και όσους αγαπάς!!!!!!!
Χρόνια πολλά κοριτσάκιΚαλό μεσημέρι σε όλους
Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγείαΚαλό μεσημέρι σε όλους

Ε ανεβασε και εσυ κατι εχουμε ξεροστιαλιασει τοσες μερεςΚαλησπέρα σε όλους
σας ευχαριστώ από καρδιας για όλα αυτά τα υπέροχα δώρα και μηνύματα ,(ακόμα δεν έχω αναρτήσει σχετικό υλικό)
όσοι με γνωρίζετε καλά και γουστάρετε αυτό που πραγματικά είμαι,και οχι να αλλάξω για να αρεσω σε όλους-σας γουστάρω άλλες 100!!
(ακόμα δεν έχω αναρτήσει σχετικό υλικό)
.... να μας χαρίζω όμορφες στιγμές καβλας ,αυτο ειναι που μπορω σαν Αλεξία να ανταποδώσω!!
Υγεία ευτυχία και πολλές χαρές στα σπιτικα σας!!
Χρονια πολλα!να χαίρεσαι οσους αγαπαςΚαλησπέρα σε όλους
σας ευχαριστώ από καρδιας για όλα αυτά τα υπέροχα δώρα και μηνύματα ,(ακόμα δεν έχω αναρτήσει σχετικό υλικό)
όσοι με γνωρίζετε καλά και γουστάρετε αυτό που πραγματικά είμαι,και οχι να αλλάξω για να αρεσω σε όλους-σας γουστάρω άλλες 100!!
(ακόμα δεν έχω αναρτήσει σχετικό υλικό)
.... να μας χαρίζω όμορφες στιγμές καβλας ,αυτο ειναι που μπορω σαν Αλεξία να ανταποδώσω!!
Υγεία ευτυχία και πολλές χαρές στα σπιτικα σας!!

Η προσμονή το κάνει καλύτερο.Ε ανεβασε και εσυ κατι εχουμε ξεροστιαλιασει τοσες μερες