Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.760
- Πόντοι
- 12.056
kαλησπερακαλο ξημέρωμα

kαλησπερακαλο ξημέρωμα

Καλώς την καλησπέραΚαλησπερααα![]()
παραφύλαγες?kαλησπερα![]()
παραφύλαγες?![]()

κλαίω!!!!

Το "Anal" το έπιασες πάντως....πρέπει να σου κάνω μαθήματα....!!!!!ιδιαίτεραΤι είναι αυτό το αναλ τέτοιο που γράφει στην υπογραφη;
ησουν πολυ αναλ…υτικηΤο "Anal" το έπιασες πάντως....πρέπει να σου κάνω μαθήματα....!!!!!ιδιαίτερα

Θα πονεσω; άσε καλυτεραΤο "Anal" το έπιασες πάντως....πρέπει να σου κάνω μαθήματα....!!!!!ιδιαίτερα

Αν εισαι καλη δασκάλα- καθηγήτρια.....βλεπω να το κανεις το μάθημα πανεπιστημιακου επιπέδου!!!Το "Anal" το έπιασες πάντως....πρέπει να σου κάνω μαθήματα....!!!!!ιδιαίτερα
Οργανώσου.Το λοιπόν... υπάρχει μια καθυστέρηση με τα μηνύματα ναι το καταλαβαίνω κ εμενα δεν μου αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ να έχω αδιαβαστα* υπομονή γίνεται ένας μικρός χαμουλης...!!
Να ενημερώσω πως και γιορτές διαθέσιμη κοντά σας
Καλό ξημέρωμα σε όλους μωράκια![]()
ΚαλημέραΟργανώσου.
Για anal πατήστε το 1
Για διπλό πατήστε το 2
Για άλλα γούστα περιμένετε να μιλήσετε με εκπρόσωπο.
Τόσες ώρες στην αναμονή το παράτησα. Πήγα για μπουγατσαΚαλημέρα
Έλα έτοιμη είμαι.ποιο πάτησες;η περιμένεις;
Να μην καλείς σε ώρες αιχμής. Καλύτερα μετά τις 22.00... Έτσι γίνεται με τα τηλεφωνικά κέντραΤόσες ώρες στην αναμονή το παράτησα. Πήγα για μπουγατσα
Μετά τις 22.00 έχει κατάκλιση. Ειμεθα και μιας ηλικίαςΝα μην καλείς σε ώρες αιχμής. Καλύτερα μετά τις 22.00... Έτσι γίνεται με τα τηλεφωνικά κέντρα
Τότε πρωι πρωι. Πριν τις 8. Στην ηλικία σου , θα έχεις ξυπνήσει. Και γενικώς η lady ξυπνά νωρίς...Μετά τις 22.00 έχει κατάκλιση. Ειμεθα και μιας ηλικίας
8 είναι μεσημέρι. Με ξύπνα ο προστάτης κατά τις 5Τότε πρωι πρωι. Πριν τις 8. Στην ηλικία σου , θα έχεις ξυπνήσει. Και γενικώς η lady ξυπνά νωρίς...