xristospap
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 31.723
- Πόντοι
- 5.956
Yummyyyyyy @victoriadani
![]()

Yummyyyyyy @victoriadani
![]()

Εδώ είναι από έναν συνάνθρωπο μας όπου τράβηξε με το κινητό του την ώρα όπου με πήγαιναν στο νοσοκομείο με έμφραγμα μετά από αυτή τη φώτο που είδα...![]()

φιλε μου καλε την βλεπω την επιχειρηση να πηγαινει για φαλιμεντοΕδώ είναι από έναν συνάνθρωπο μας όπου τράβηξε με το κινητό του την ώρα όπου με πήγαιναν στο νοσοκομείο με έμφραγμα μετά από αυτή τη φώτο που είδα...![]()

...ηρθε ηδη, απλα δεν το'χουν καταλαβει![]()
Θες να την αναλάβεις καλέ μου φίλε μέχρι να βγω από το νοσοκομείο???φιλε μου καλε την βλεπω την επιχειρηση να πηγαινει για φαλιμεντο![]()

πολυ ευχαριστως να βοηθησωΘες να την αναλάβεις καλέ μου φίλε μέχρι να βγω από το νοσοκομείο???![]()
Τι έπαθες φιλε μου?Θες να την αναλάβεις καλέ μου φίλε μέχρι να βγω από το νοσοκομείο???![]()
εσυ εχεις δουλεια ψαχνει να χωσει κανα τεμπελη αργοσχολο... αλλα του ειπα σε πμ οτι εδω μεσα δεν υπαρχουν τετοιοιΤι έπαθες φιλε μου?
Τίποτα όλα καλά ,,απλα έπαθα ένα μικρο έμφραγμα από την φώτο τής Ωραιοτατης μας Κυρίας και της άλλης της ωραίας Κυρίας και φίλη της και τώρα όλα καλά..Τι έπαθες φιλε μου?

Τίποτα όλα καλά ,,απλα έπαθα ένα μικρο έμφραγμα από την φώτο τής Ωραιοτατης μας Κυρίας και της άλλης της ωραίας Κυρίας και φίλη της και τώρα όλα καλά..![]()
εσυ εχεις δουλεια ψαχνει να χωσει κανα τεμπελη αργοσχολο... αλλα του ειπα σε πμ οτι εδω μεσα δεν υπαρχουν τετοιοι
Ανησύχησα ρε παιδια.. δεν θελει πολύ να γινει η ζημιά..Τίποτα όλα καλά ,,απλα έπαθα ένα μικρο έμφραγμα από την φώτο τής Ωραιοτατης μας Κυρίας και της άλλης της ωραίας Κυρίας και φίλη της και τώρα όλα καλά..![]()
σκουλικιιιιιΘα ξανά πάθω εφραγμα ....@victoriadani τι κάνεις εκει;

Μην φάμε λίγο αμέσως να μας βγάλεις βίντεο να το δείξεις σε όλους! Τς τς τς@victoriadani τι κάνεις εκει;
Γιατί ωραια μου Κυρία θα θέλατε να φάτε στα κρυφά?????Μην φάμε λίγο αμέσως να μας βγάλεις βίντεο να το δείξεις σε όλους! Τς τς τς