ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.245
- Πόντοι
- 12.756
Ναι σηκωνει
Ναι σηκωνει
@victoriadani δηλαδη συνέχεια δίψα.....
Μμμμ Αυτά είναι τα ωραίαYummyyyyyy @victoriadani
![]()
Τυχερός ο Τύπος με 2 θεομουνοκαυλαρομουναρες μαζί εγώ θα εχυνα ποτάμια.@victoriadani δηλαδη συνέχεια δίψα.....
@victoriadani δηλαδη συνέχεια δίψα.....
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
Η κόρη του διαβόλου είναι εδώ
Τα σεβη μου.
Ποια έχεις βάλει κάτω και την γλύφεις ρε διάβολε;
"ΔΕΝ βγαίνω μανα'μ"ΔΕΝ γινεται![]()
Καταπληκτική σκηνή! Αλέξια είσαι ΤΕΛΕΙΑ!Yummyyyyyy @victoriadani
![]()
Διαόλε Α εσύ και η φίλη σου ο διάολος Βου. Ακόμα δεν έχω ηρεμήσει τελείως. Κωλοπαίδια!@victoriadani δηλαδη συνέχεια δίψα.....
Μιλάω σοβαρά.
Με το που τελείωσε πήγα στο φαρμακείο. Μου παίρνει πίεση. 17 μεγάλη 11 μικρή. παίρνουμε γιατρό τηλέφωνο, και δίνει συνταγή. Μόλις κούμποσα Amlopen 5άρι ολόκληρο. Και αν δεν περάσει λέει σε κανά δύωρο μισό Lasix 40άρι.![]()
Πω ρε πούστη!!Yummyyyyyy @victoriadani
![]()
Καλά ρε τύπε σε δύο προφίλ το ίδιο μήνυμα copy paste το έκανες;Τυχερός ο Τύπος με 2 θεομουνοκαυλαρομουναρες μαζί εγώ θα εχυνα ποτάμια.
Γιατί να κουράσει τα δαχτυλακια τουΚαλά ρε τύπε σε δύο προφίλ το ίδιο μήνυμα copy paste το έκανες;

Μήπως τα λέρωσε και δεν μπορούσε να γράψειΓιατί να κουράσει τα δαχτυλακια του![]()
πιθανόταταΜήπως τα λέρωσε και δεν μπορούσε να γράψει
Με αυτά που ανεβάζετε εσύ και η φίλη σου σε λίγο θα γλείφουμε τα κινητά και θα τον παίζουμεπιθανότατα![]()
Διαόλε Α εσύ και η φίλη σου ο διάολος Βου. Ακόμα δεν έχω ηρεμήσει τελείως. Κωλοπαίδια!

Μα ακόμα δεν πήγαμε στο κυρίωςΜε αυτά που ανεβάζετε εσύ και η φίλη σου σε λίγο θα γλείφουμε τα κινητά και θα τον παίζουμε